Lafı olur mu?

11 ülke mi???? Vizeyi nasıl hallettiniz peki Polonya'dayken mi aldınız acaba?
Aslında tek başıma gitmeyi yeğlerdim çünkü kendisi çok çok yakınım değil, tereddütlerim var. Ama hayırlısı olsun canımı sıkmıyorum ben diyeceğimi dedim ona :) Baya bir harcayacağım gibi zaten elimde olmadan Telefon da alabilsem yeter galiba şimdilik. Mutlaka aklımda tutacağım önerilerinizi

Evet; öğrenim vizesi zaten yanlış hatırlamıyorsam 6 aylık bir vizem vardı. Avrupa ülkeleri arasında geçiş yaparken bu yeterli oluyor. Yani zaten kontrol noktalarında senin öğrenci olduğunu anladıkları için hiç sıkıntı olmuyordu. Sadece neden geldin nereye gideceksin. Ha bende telefon için gümrük vergisi indirimi olması açısından Belarusa gitmiştim orada güvenlik kontrol seviyesi yüksekti. Sadece şanszlığımdan Brüksel'deki havalimanı patlamasında oradaydım birtek orada vize konusunda sıkıntı yaşamıştım sadece o buydu. :)

Geçmiş olsun Harikasınız ya.. Benim vizem farklı olacağı için faydalanamayacağım sanırım amaaa gelecekte diyelim inşallah

Öyle söylemesi sanki biraz yol yapmış agzinizi aramiş bence :))

Ben senin yaşını daha büyük zannediyordum.
Şu şokumu atlatayım yorum yaparım inşallah

Hibeyi biliyorsa onu ailene verecegını fln söyle... ki yani o hibenin başını bağla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…