Kıskanıyorlar annesi abileri beni eşim ağzımın içine bakıyor bana iyi davranıyor diye bizi mutsuz etmeye çalışıyorlar..Bu sözlere sanane demek bile nefes, kelime israfı...
Her söze cevap vermek marifet değil yada laf sokmak. Ne yazıkki bizim insanlarımız laf sokmayı marifet zannediyor, başka meziyetlerinin olmadığını sanıyorum. İnsan kendini geliştiremediyse yada geliştirmeye çalışmıyorsa etrafındakilere sarar. O yüzden hiç uğraşmayın siz takmadıkça onlar kudurur zıvanadan çıkarlar bir yerde bir şekilde kendi kendilerine patlarlar ve en büyük zararı kendilerine verirler.
Bayağı tersledim zaten gelemiyorlar evime...Bunlara tek çözüm evimden defolun bir daha ayak basmayın demekten başka çare yok. Ben normalde çabuk kızarım sonra yumuşarım ama bunların affedilir yanı yok. Ev sizin hayat sizin. Eşiniz birşey demiyorsa onlara ne!? Ama size bu kadar ağır laf edenlere eşinizin tepkisi nasıl hiç mi cevap vermiyor ailesine? Size ne diyecek ya!
Benim görümcemin ileri versiyonu.bizimkilerde sürekli şunun gelini şöyle iyi böyle iyi diyo.bende diyorum dua edelim inşallah size de öyle bı gelin çıkar.sizde onlara diyin ki şansınıza küsün benim gibi kotu geline denk geldiniz,artık idare edeceksiniz.Buzdolabın iğrenç.
Banyo güzel temizlemmeişsin x eltin olsa buraları nasıl temzilerdi.
Y eltin şu yemeği güzel yapıyor sen yapamıyorsun.
Senin boş boş yatmana izin vermicez iş bulacaksın.
Yemeğe kıyma atmamışsın yiyemedim.
Z eltin iç Anadolu olduğu için kısırı senden güzel yapıyor.
Yemek eskiden güzel yapardın şimdi hiç beceremiyorsun. (Kendisi doğulu ben egeli olduğum için yemek kültürümüz çok ters)
Sürekli her konuda X ve Z eltilerle her fırsatta kıyaslama.
X eltin in kariyeri yüksek çok para kazanıyor X eltinin eşi yani oğlu büyük evi var.
Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek
Diyetisyene gidiyorum diye abisi tek maaşla kardeşimin parasını harcıyorsun falan....
Benimkiler de asla eşimin yanında laf sokmaz çok fenalar.vallahi bende hep diyorum nasıl bı yere düştüm böyle.cok soğudum onlarda konuşmak bile gelmiyo icimden.sonrada laf sokuyorlar hiç konuşmuyorum diyeEşime diyorum benim yanımda bunların ağzının payını ver bazende olay eşimin yanında oluyor o anda sessiz kaldığı için bunlar oluyor ne biçim bir aile ye düştüm ya hepsinden soğudum bu arada çocuğu en az 3 yıl ben istemedim güvenmiyorum bu ilişkiye belki biter bir gün diye...
Bilerek seni yalnız yakaladığında sokuyorBenimkiler de asla eşimin yanında laf sokmaz çok fenalar.vallahi bende hep diyorum nasıl bı yere düştüm böyle.cok soğudum onlarda konuşmak bile gelmiyo icimden.sonrada laf sokuyorlar hiç konuşmuyorum diye
MantıklıBenim görümcemin ileri versiyonu.bizimkilerde sürekli şunun gelini şöyle iyi böyle iyi diyo.bende diyorum dua edelim inşallah size de öyle bı gelin çıkar.sizde onlara diyin ki şansınıza küsün benim gibi kotu geline denk geldiniz,artık idare edeceksiniz.
Adam o kadar bıkmış ki tınlamıyor demek ama söz konusu eşine laf geliyorsa en büyük bir tepki verip kendi yuvama bakardım ben. Gerekiyorsa böyle yapacaklarsa evime gelmeyin eşimi üzmeyin biz iyi geçiniyoruz Allah a şükür parazit olmayın derdim. Daha da anlamıyorlar kendi dünyalarında yaşasınlar siz kendiniz takılın.Sessiz kalıyor genelde onu da eleştiriyorlar... Seni eziyorlar diyorum ona sana saygıları yok diyorum. Hala ben onları dinlemiyorum deyip kenara çekiliyor....
kendine güveneceksin önce sonra o sözcükler ağzından dökülür zaten :)Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu ya bana laf sokma eleştiri veya kıyas yapan olduğunda hemen nasıl cevap verilir uygun cevap bunun bir yolu yöntemi var mı veya bununla ilgili kişisel gelişim kitabı var mı bildiğiniz..özellikle kaynana eleştirisi hemen anında cevap vereyim ki içime atıp atıp patlama yaşamayayım sonra.
kişisel gelişim kitapları okumalısınız. Neden bunu yapamadığınızın sebebini öğrenmeli ve o sebebi yenmelisinzMerhaba arkadaşlar benim sorunum şu ya bana laf sokma eleştiri veya kıyas yapan olduğunda hemen nasıl cevap verilir uygun cevap bunun bir yolu yöntemi var mı veya bununla ilgili kişisel gelişim kitabı var mı bildiğiniz..özellikle kaynana eleştirisi hemen anında cevap vereyim ki içime atıp atıp patlama yaşamayayım sonra.
Siz baya baya psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz .Buzdolabın iğrenç.
Yemek eskiden güzel yapardın şimdi hiç beceremiyorsun. (Kendisi doğulu ben egeli olduğum için yemek kültürümüz çok ters)
X eltin in kariyeri yüksek çok para kazanıyor X eltinin eşi yani oğlu büyük evi var.
Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek
Diyetisyene gidiyorum diye abisi tek maaşla kardeşimin parasını harcıyorsun falan....
O zaman eşime sizin gibi biri lazımmış yanlış gelin keşke sizin gibi biriyle evlenseymiş...Siz baya baya psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz .
Buzdolabim igrencse açma bende yemek yeme sanane
Benim banyoma temizliğime laf atıp durma saçından bitler dokuluyor ben sana birşey diyor muyum ?
Kisiri o güzel yapıyorsa git onda ye hatta zıkkım ye
Yemeği madem güzel yapamiyorum sürekli gelip ne duruyorsun
Onların büyük evi varsa hadi oraya git
Çocuğum yok çünkü sizin DNA nizi taşıyan bir varlığı daha kaldıramayacak gibiyim
Sizene kocamın parası yerim
Bunları sen söyler mıydın dersen evet söylerim . Şunlardan bir tanesini bana söyleyemez söylerse bu şekilde cevap alır . Çıldırttın beni konu sahibi
Valla ben o kırılır bu küser diye düşünen bir insanım ama karşımdaki bana insanca muamele ederse. Beni raydan çıkarmaya çalışanı raydan çıkarırım ortalık ateşe verilince ateşle keyif sigaramı yakarim .O zaman eşime sizin gibi biri lazımmış yanlış gelin keşke sizin gibi biriyle evlenseymiş...
Şu lafları söyleyen karaktersizlere cevap vermeye bile değmez bee dilimi yormam ben bunlaraBuzdolabın iğrenç.
O zaman eşime sizin gibi biri lazımmış yanlış gelin keşke sizin gibi biriyle evlenseymiş...
Vooowww kız doğru benim ki o kadar zeki değil. Sonrasında ona ben kırıldım dediğim de. Yok sen alıngansın... Eleştirdiysek ne olmuş....Bence sizin kv o kadar fena degil her seyi acik soyluyor kadin.
Benim kv bir laf soylerdi 1dk sonra anlardin laf soktuğunu ve cumlelerini de cok dikkatli secerek laf sokardi her an yan cizecek şekilde "ben oyle demek istemedim" diye cevirmelik seyler soyler cikardi işin icinden.
Son kozunda da tansiyonu cikar aglar.
Kvniz gizli laf sokucu olsa siz işin icinden hiç cikamazdiniz.
Vooowww kız doğru benim ki o kadar zeki değil. Sonrasında ona ben kırıldım dediğim de. Yok sen alıngansın... Eleştirdiysek ne olmuş....
Benden çekiniyorlar ama ne zamandır bağırıp çağırmaya başladığımdan beri benden çekiniyorlar her bir araya geldiğim de huzursuzluk çıkarttığımdan beri daha yeni kedi gibi oldular eşimden çekinseler bunlar yaşanmazdı. Hepsini toplayıp kavga ettiğim den beri biraz çekiniyorlar arayamıyırlar bile.Bu zekilik mi bilemedim ailedeki coğu kadin boyle, oyle alismişlar herhalde ve kendileri öyle tipler olduklari için herkesin konuşmasinda acaba laf mi soktu diye düşünüp duruyorlar, bence yorucu.
Laf sokmak hiç tarzim degildir benim mesela ne diyeceksem derim ama kv ve tayfasi benim normal konuşmamin altinda bile biseyler arayip her an savunmada oluyorlardi. Kendileri gibi saniyorlqar cunku herkesi.
Bi yerden sonra zaten her şeyi eşime yetiştirmeye başladim. Eşim olmadan onlari ziyaret etmiyordum hic ama arada derede esim tuvalette, bahcede mutfaktayken biseyler soylerdi mesela.
Huzursuzluk cikartip eşime sikayet etmeye basladim cunku cevap verilse bile kaostan beslenen insanlarin bu seyleri devam ettirmeyi sevdigini fatkettim ama eşimden cekiniyorlar. Baktilar agizlarini acsalar konu eşime yansiyor buyuk ölçüde bitti o halleri.
Benden çekiniyorlar ama yinede huylarındeğişmez o yüzden temkinli olmakta fayda var...Bu zekilik mi bilemedim ailedeki coğu kadin boyle, oyle alismişlar herhalde ve kendileri öyle tipler olduklari için herkesin konuşmasinda acaba laf mi soktu diye düşünüp duruyorlar, bence yorucu.
Laf sokmak hiç tarzim degildir benim mesela ne diyeceksem derim ama kv ve tayfasi benim normal konuşmamin altinda bile biseyler arayip her an savunmada oluyorlardi. Kendileri gibi saniyorlqar cunku herkesi.
Bi yerden sonra zaten her şeyi eşime yetiştirmeye başladim. Eşim olmadan onlari ziyaret etmiyordum hic ama arada derede esim tuvalette, bahcede mutfaktayken biseyler soylerdi mesela.
Huzursuzluk cikartip eşime sikayet etmeye basladim cunku cevap verilse bile kaostan beslenen insanlarin bu seyleri devam ettirmeyi sevdigini fatkettim ama eşimden cekiniyorlar. Baktilar agizlarini acsalar konu eşime yansiyor buyuk ölçüde bitti o halleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?