Laf sokan lara karşı hemen cevap verememe.

Kıskanıyorlar annesi abileri beni eşim ağzımın içine bakıyor bana iyi davranıyor diye bizi mutsuz etmeye çalışıyorlar..
Kıskanç ve fesatlar kaynana kendi eşi kayınpeder onu sürekli eleştirir. Mutsuz bir kadın kendi oğlunun bile mutsuz olmasını istiyor. Çünkü karşı tarafın mutsuz olmasından rahatlıyor. Problemli bir aile... Bunlardan ben uzak durmaya çalışıyorum mecbur olmadıkça görüşmek istemiyorum...

Bayağı tersledim zaten gelemiyorlar evime...

Görümce kişisi beni her gördüğünde gülerek mutlaka bı laf sokar.eskiden ona cevap verirdim ama rahat durmaz daha ileriye giderdi.simdi konuştuğunda ona surat ifademle çok boşsun mesajı veriyorum içinden deliriyor.ben karakterim gereği susup uzaklaşmayı tercih ediyorum.mesela görümcem akraba değil de arkadaşım olsaydı onu çoktan defetmiştim hayatımdan.

Benim görümcemin ileri versiyonu.bizimkilerde sürekli şunun gelini şöyle iyi böyle iyi diyo.bende diyorum dua edelim inşallah size de öyle bı gelin çıkar.sizde onlara diyin ki şansınıza küsün benim gibi kotu geline denk geldiniz,artık idare edeceksiniz.

Benimkiler de asla eşimin yanında laf sokmaz çok fenalar.vallahi bende hep diyorum nasıl bı yere düştüm böyle.cok soğudum onlarda konuşmak bile gelmiyo icimden.sonrada laf sokuyorlar hiç konuşmuyorum diye

Ben muhattap olmam hiç .
Uzaklaştırım .
Açıkçası pek de umrumda olmaz.
Eskiden üzülürdüm artık umrumda değil.
Herkes kendine baksın.
Laf sokan tipler zaten güvensiz oluyor kendine.

Başkaları üzerinden ego kasmaya çalışan ozguvensiz hayatta istediği yere gelememiş mutsuz insanlarla ugrasicak vaktim yok.
Laf sokarlar sadece dönüp kendine baksa yol alicak bide genelde çirkin kadınlar yapıyor bunu tespit gibi tespit

Mantıklı

Sessiz kalıyor genelde onu da eleştiriyorlar... Seni eziyorlar diyorum ona sana saygıları yok diyorum. Hala ben onları dinlemiyorum deyip kenara çekiliyor....
Adam o kadar bıkmış ki tınlamıyor demek ama söz konusu eşine laf geliyorsa en büyük bir tepki verip kendi yuvama bakardım ben. Gerekiyorsa böyle yapacaklarsa evime gelmeyin eşimi üzmeyin biz iyi geçiniyoruz Allah a şükür parazit olmayın derdim. Daha da anlamıyorlar kendi dünyalarında yaşasınlar siz kendiniz takılın.

kendine güveneceksin önce sonra o sözcükler ağzından dökülür zaten :)

kişisel gelişim kitapları okumalısınız. Neden bunu yapamadığınızın sebebini öğrenmeli ve o sebebi yenmelisinz

Siz baya baya psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz .
Buzdolabim igrencse açma bende yemek yeme sanane
Benim banyoma temizliğime laf atıp durma saçından bitler dokuluyor ben sana birşey diyor muyum ?
Kisiri o güzel yapıyorsa git onda ye hatta zıkkım ye
Yemeği madem güzel yapamiyorum sürekli gelip ne duruyorsun
Onların büyük evi varsa hadi oraya git
Çocuğum yok çünkü sizin DNA nizi taşıyan bir varlığı daha kaldıramayacak gibiyim
Sizene kocamın parası yerim

Bunları sen söyler mıydın dersen evet söylerim . Şunlardan bir tanesini bana söyleyemez söylerse bu şekilde cevap alır . Çıldırttın beni konu sahibi

O zaman eşime sizin gibi biri lazımmış yanlış gelin keşke sizin gibi biriyle evlenseymiş...

O zaman eşime sizin gibi biri lazımmış yanlış gelin keşke sizin gibi biriyle evlenseymiş...
Valla ben o kırılır bu küser diye düşünen bir insanım ama karşımdaki bana insanca muamele ederse. Beni raydan çıkarmaya çalışanı raydan çıkarırım ortalık ateşe verilince ateşle keyif sigaramı yakarim .
Bu dünyaya bir kere gelmişsin . Bak aynaya senden bir tane daha var mı ? Bu haddi veren kayınvalidey.e aslında sensin . Senden korksa konuşamaz bu şekilde . Ha ben sert yapamıyorum diyorsan başka yol var bayil gitsin . Şaka segil ciddi diyorum ortalığı velveleye ver ağla falan çok kırılmış üzülmüş taklidi yap eşinin yanında bir daha ellemeye korksun . Ama böyle sakin sakin değil yine ortalığı karıştırman lazım

Şu lafları söyleyen karaktersizlere cevap vermeye bile değmez bee dilimi yormam ben bunlara

Bence sizin kv o kadar fena degil her seyi acik soyluyor kadin.

Benim kv bir laf soylerdi 1dk sonra anlardin laf soktuğunu ve cumlelerini de cok dikkatli secerek laf sokardi her an yan cizecek şekilde "ben oyle demek istemedim" diye cevirmelik seyler soyler cikardi işin icinden.
Son kozunda da tansiyonu cikar aglar.

Kvniz gizli laf sokucu olsa siz işin icinden hiç cikamazdiniz.

Vooowww kız doğru benim ki o kadar zeki değil. Sonrasında ona ben kırıldım dediğim de. Yok sen alıngansın... Eleştirdiysek ne olmuş....

Vooowww kız doğru benim ki o kadar zeki değil. Sonrasında ona ben kırıldım dediğim de. Yok sen alıngansın... Eleştirdiysek ne olmuş....

Bu zekilik mi bilemedim ailedeki coğu kadin boyle, oyle alismişlar herhalde ve kendileri öyle tipler olduklari için herkesin konuşmasinda acaba laf mi soktu diye düşünüp duruyorlar, bence yorucu.
Laf sokmak hiç tarzim degildir benim mesela ne diyeceksem derim ama kv ve tayfasi benim normal konuşmamin altinda bile biseyler arayip her an savunmada oluyorlardi. Kendileri gibi saniyorlqar cunku herkesi.

Bi yerden sonra zaten her şeyi eşime yetiştirmeye başladim. Eşim olmadan onlari ziyaret etmiyordum hic ama arada derede esim tuvalette, bahcede mutfaktayken biseyler soylerdi mesela.
Huzursuzluk cikartip eşime sikayet etmeye basladim cunku cevap verilse bile kaostan beslenen insanlarin bu seyleri devam ettirmeyi sevdigini fatkettim ama eşimden cekiniyorlar. Baktilar agizlarini acsalar konu eşime yansiyor buyuk ölçüde bitti o halleri.

Benden çekiniyorlar ama ne zamandır bağırıp çağırmaya başladığımdan beri benden çekiniyorlar her bir araya geldiğim de huzursuzluk çıkarttığımdan beri daha yeni kedi gibi oldular eşimden çekinseler bunlar yaşanmazdı. Hepsini toplayıp kavga ettiğim den beri biraz çekiniyorlar arayamıyırlar bile.

Benden çekiniyorlar ama yinede huylarındeğişmez o yüzden temkinli olmakta fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…