• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laf sokabilme yeteneğin ne durumda?

of of of
Senin eline düşen yandı=) kendini hiçbir şekilde kimseye ezdirmiyorsun hatta sana bir söz söyleyen söylediğine pişman oluyor ama birazcıcııııık sakin olmanda fayda var =)
hihoyyyt:jeyyar:

Bu durumlarla karşılaştığımda verebileceğim tepkiler cevap şıklarında yokki!!! :sm_confused:
Şimdi benim durumumun açıklaması ne olabilir???:uhm:
Laf sokabilme yeteneğim üst seviye sınırının da üstünde mi -
yoksa eksilerde mi???
Neyse var bende bi anormallik. kaydirigubbakcemile3
Kendimi test edemesemde güzel bir paylaşım. Teşekkürler canım.
a.s.

kulittam güzel yüreklim iyi kalplim cok güldürdün beni bu saate ya iyxi geldin bana bence laf sokabilme yetenegin en üstlerde demekkiyerimsenibena.s.

Savunmasız uysal kedicik
Evet sen tam bir uysal kedisin karşındakiler sana olur olmaz şeyler söylediğinde ya onları takmıyorsun ya da ne diyeceğini bilemiyorsun... olsun olsun millete cvp verip napıcaksın muhattap olma=)
yaa ben bu kadarda pasif deyilim sorular sertti biraz uysalimdir ama hakkimi savunmam gereken yerdede savunurum:delphin: uysalimya acaba bu katagoriyede giriyormuyumki:uhm:

Of of of
Senin eline düşen yandı=) kendini hiçbir şekilde kimseye ezdirmiyorsun hatta sana bir söz söyleyen söylediğine pişman oluyor ama birazcıcııııık sakin olmanda fayda var

bana göre şıklar yoktu ama burdakine bakılırsa offf offf gerçektende offf yani elime düşmeye görsünler kötükedihüso

Savunmasız uysal kedicik
Evet sen tam bir uysal kedisin karşındakiler sana olur olmaz şeyler söylediğinde ya onları takmıyorsun ya da ne diyeceğini bilemiyorsun... olsun olsun millete cvp verip napıcaksın muhattap olma=)
yaa ben bu kadarda pasif deyilim sorular sertti biraz uysalimdir ama hakkimi savunmam gereken yerdede savunurum:delphin: uysalimya acaba bu katagoriyede giriyormuyumki:uhm:

yengosum pirlantam bu kessinlikle sen diilsin ben seni taniyorum gercekde sakin birisin ama hakkli oldugun yerde kendini savunmayi hakkini söke söke almayi bilirsin kessinlikleyerimsenibenkaydirigubbakcemile3a.s.

Of of of
Senin eline düşen yandı=) kendini hiçbir şekilde kimseye ezdirmiyorsun hatta sana bir söz söyleyen söylediğine pişman oluyor ama birazcıcııııık sakin olmanda fayda var =)

Back