SİZCE BU DURUM NEDEN?

busriksogretmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
29
6
1
27
Bir haftadır gebelik belirtilerim var. Umudumda var henüz erken olduğu için test yapmadım bekliyorum. Fakat ev işleri yaparken dolanırken pek bir şey hissetmiyorum belirti anlamında fakat uzanınca oturunca dinlenmeye başlayınca tüm belirtileri hissediyorum kasıklarım ağrıyor bacaklarım karnımda hareketlilik var. Sadece göğüs ağrım her durumda bakii😅 nedendir sizce hareket halinde olduğum için mi hissetmiyorum? Sizlerde gebe olanlarda da böyle oluyormuydu

Bir haftadır gebelik belirtilerim var. Umudumda var henüz erken olduğu için test yapmadım bekliyorum. Fakat ev işleri yaparken dolanırken pek bir şey hissetmiyorum belirti anlamında fakat uzanınca oturunca dinlenmeye başlayınca tüm belirtileri hissediyorum kasıklarım ağrıyor bacaklarım karnımda hareketlilik var. Sadece göğüs ağrım her durumda bakii😅 nedendir sizce hareket halinde olduğum için mi hissetmiyorum? Sizlerde gebe olanlarda da böyle oluyormuydu
Bu baya değişken bir durum aslında. Ben hamileyken baya ağrım vardı göğüs ağrım da hep vardı iş yaparken de otururken de ama arkadaşım mesela hiç ağrı yaşamadı yada siz gibi olanlarda var o yüzden net bişey söz konusu olmuyor hiç. Bende şu an siz gibiyim iş yaparken hissetmiyorum ama oturduğumda falan bel kasık ağrısı giriyor göğüs ağrım elleyince biraz oluyor yoksa hiç yok denecek kadar az ben testte yaptım ilk 3 dk kıpkırmızı gördüm ama testin markasından dolayı güvenmiyorum salı günü kan vereceğim

Reglinize kaç gün kala test yaptınız? Birde başka nasıl belirtileriniz var benim göğüs ağrım yumurtlamadan birkaç gün başladı ve çok şaşırdım normalde reglden dört beş gün önce olurdu

Back
X