Ladys Box'tan bedava numune paketi.

LiL@ canım tesekkur ederım bende üye oldum bakalım insallah gelır her neyse o kutu

ay yani her şey didikliyorusnuz LİLA bu işi yapmıyor ki duymuş bize de söyledi..kafanıza yatıyorsa üye

olursunuz yatmıyorsa olmazsınız...olay bu kadr..lmaz:

şaşırıyorum yani..ayrıca kredi kartı numarası vermiyosunuz bişi vermiyosunuz..ücret talep ederlerse

kutuyu istemediğinizi söylersiniz olay biter....

Lady's Box, üyelerini önceden bildirme kaydı ile Üyelere Tanıtım Kutusu gönderim hizmeti dışında, sistemine ekleyeceği ek hizmetler karşılığında, üyelerden ücret talep etme hakkını elinde tutar.

DİYE BİR MADDE VAR ÜYELİK SÖZLEŞMESİNDE BU NEDEMEK KIZLAR BİLGİNİZ VAR MI ?

canım bu sorunun yanıtı bir kaç sayfa geride lilacığımız bulup eklemişti. ama aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım
yani yeni hizmetler olduğunda bizde istersek o zaman ücretlendirilecekmiş.
bizim bilgimiz içinde olacak rtabi bu durum. istersek yaniii
sen yinede bir kaç sayfa gerilerdeki alıntıları bir oku derim yanlışta anlatmayım ben:kedi:

ay bende üye olmak istiyorum ama bir kaçgün sonra olurum sanıırm evde olmayacağım kargo gelirse geri gider!!!... ama ilk numuneler geldikten sonra sizin yorumlarınızlamı üye olsam acaba??? ay kafam karıştı. aslında böyle üye olunup numune gönderen çok şirket var vede kimse şikayetçi değil.umarım buda onlardan biridir.
şirket yeni olduğu için biraz tereddüte düştüm(

o diil de sözleşmedeki maddeleri değiştirme hakkına sahipse herşeyi yazabilir:))

sende üyeliğini dondurursun...bizim oraya bi bilgi verdiğimiz yokki ad soyad yazıosun sadece..tcni

vermiosun bşişi yapmıosun....amma paranoyak çıktınız heee

bende böyle bişey buldum netten eklendimi bilmiyorum

21 temmuzda 1500 kişiye ulasılmış ve hala paket gönderimi olmamış anladığım kadarıyla CADIARZU

bende 2 gun once uye oldum ya ben siteye baktım uyelik dondurma var yani ilk kutudan sonra baktık ucret istiyolar bizde iptal ederiz uyeliğimizi

kızlar facebookta bunun grubu varmış benim üyeliğim yok orada üyeliği olan varsa bir girsin kontrol etsin bakalım.
belki oradanda bir bilgi ediniriz.

iyide 21 temmuz da 1500 kişi olmuş zaten.... ilk 1500 kişiye gönderilmiyomu bu kutu... bu saatten sonra üye olmanın bi anlamı yokki...

ya benec o 1500 kişi olayını önce yapmışlar bu ikinci numune dağıtımıymış
yani benim anladım buzemuszemus
1500 kişi dolsaydı formu kapatırlardı bence üye sayımız doldu diye
onlar göndermeye başlıcaklarında mail atcaklarmış zaten
ama kutuların içinde ne var onu anlamış değilim şansımıza artıkınzemuszemus

ben facede gruba katıldım anladıgım kadarıyla ilk kutular dagıtılmış.ne geldigini yazmamışlar tam olarak biri parfüm yazmış biride hepsi süper yazmış fazla yorum yapılmamış nedense

kızlar en saglamıı kutusunun geldigini tahmin ettigim bi kıza msj attım zemuszemus dönerse bana yaazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…