Ladys Box'tan bedava numune paketi.

LİL@ teşekkür ederim, benim kafama yattı gayet. a.s.

Arada sırada insanın kapısına bedava bir şeyler gelmesi hoş oluyor. :] Kargo ücreti de almıyorlarmış.

ayyy ne bilim kim kime bedava bişey yapıyoo.. iyice şüpheci oldum ben:)) lila canım bu gönderdiğn yazıları nerden buldun bende baktım ama göremedim...

neti didik didik ediyorum sizler için
bu şekilde açılmış başka konularda var oralardanda takip ediyorum canım.
bizler gibi onlarda kafalarına takılanları soruyorlar onlarda cevaplıyor işte
bende alıntı yaparak buradan paylaşıyorum sizlerle.

arkadaşlar acaba ilk bu numuneler geldikten sonra anket dolduruluyo falan ya onlar yapılırsa heralde para ödeme işlemi devreye giriyo
yani üyelik devam ederse bidahaki isteklerde para alma hakkına sahiplermiş heralde

Para ödeme gibi bir durum olursa önceden haber vereceklerini yazmışlar. Dolayısıyla aksi urumda size itiraz hakkı doğar.

ilk kutu kesinlikle ücretsiz bunu anladık dimi...
tekrar kopyalıyorum.
lütfen dikkatlice okuyun aklınızda soru işareti kalmasın.

yani numune dışında ürün istenirse para ödeniyoo
lilam canım saol çırpındın durdun satlerdir farkındayım bidenem :teselli:

valla kızlar ne iş birliğim var nede bu konudan bir çıkarım.
inanın bende duydum paylaşmak istedim.
bende daha 2 gün oldu üye olalı.
istedimki hepimiz faydalanalım sevinelim.
yoksa inanın başka hiçbir alakam yok.
çok araştırdım hiç bir çapanoğlunada rastlamadım zaten sözleşmede öyle kafa karıştırıcı değil kaldı ki onlarda güzellikle açıklamışlar zaten.
onun için ben güveniyorum ve inanıyorum.
paketlerimiz elimize er yada geç ulaşacak ve hepimiz mutlu olup burada kutlama yapacağız :)

ilk tanitim icin ucretsiz sonrasi isteyenler icin ucretli kizlar zaten uzerine basa basa soylemisler isteyen uyeler icin istemeden yollamazlar bisey yani benm anladigim budur

hanımlar bu kadar şüpheci olmayın. Yani kim kime bu devirde bedaa birşey veriyor diye düşünmeyin. Çünkü esasında biz (ben de üye oldum) onlara iyilik yapıyoruz. Piyasa araştırması denen birşey var ve bu sitede işte böyle birşey. Yurtdışında bu gibi sitelerin örnekleri çok. Kısacası bize iyilik yaptıkları vs yok. Sadece ticaret yapıyorlar. Evet bizim cebimizden para çıkmayacak, bir sürü numunemiz olacak vs. Ama bunların karşılığında numune gönderen şirketlere çok düşük maliyetle bilgi sağlamış olacağız. Yani bir win-win durumu olacak (gerçi bence şirket daha çok kazanmış olacak ama). Ayrıca adamlar daha sonra çıkabilecek olası maliyetler vs için kendilerini sağlama almışlar. Belki hiçbir zaman herhangi birşey için para istenmeyecek ama şimdiden bilemeyecekleri için biz baştan eşeği sağlam kazığa bağlayalım, ondan sonra hukuksal sorunlarla uğraşmayalım demişler.

tadli şimdi baktımda yok sanırım yaaa
bulunduğunuz ili seçin fiyor sadece Türkiye geneli mevcut ne yazık ki :çok üzgünüm:
tanıdıkların falan yokmu buralarda kardeşin ablan falan onlar yararlanabilirler en azından.
ben ablamıda kendim üye yaptım ona sadece kargo gelecek haberin olsun dedim.
çok sevindi a.s.

bnde nnenim adina yaptim bakalim, tr adresine.
kizlarin msjlarindan sonra kafamda soru isareti olustu,
gelen maili simdilik onaylamiyorum
hesap aktiflesmesin,
daha sonra sizden olumlu cvplar okursam tekrardan uye olur yada
hesabi aktif hale getiririm...

tesekkurler yerimseniben

arakadaslar daha sonra ucretli bir hizmet soz konusu olursa da bunu secip secmemek size kalicak. simdi size zorla mi kutu gonderiyorlar???? hayir, biz uye oluyoruz ve tanitim amacli geliyor. ayrica merak etmeyin ucretli birsey gondericek olurlarsa, kredi kartiyla parasini almadan kimse sizin kapiniza mal yollamaz. kapida odeme yapmanin garantisi var mi???? dolayisla ucretli birsey olursa, oncelikle bizim bunu talep etmemiz, sonra odemeyi yapmamiz lazim ki elimize gelsin. internetten alisveris yapmanin bazi istisnalar disinda temel kurali bu degil midir??:sm_confused:

lilacığım canım araştırmışın çabalamışın gece gece çok sağol canım paylaşımın için.Şeniz

kutum gelmediye tıkladım henüz gönderim baslamamıştır diyokaydirigubbakcemile3 daha dolmamış heralde,yalnız bundan sonra sunu anladım ben kutudaki gelen numuneleri inceliycez bununla ilgili ankete oy vericez oy verenler içinden çekilişle hediye kazanıcaz? öylemi doğrumu anlamışımkaydirigubbakcemile3

kızlar hero baby,huggiesin falanda böyle siteleri var ve ben üyeyim numuneler geldi şimdiye kadar bir sorun yaşamadım..kafasında soru işareti olan arkadaşlar varsa bilginiz olsun..

LiL@ canım teşekkürler banada göndermişsin link...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…