Lady Gaga'nın ilginc tarzı

Mesela şimdi ne güzel yazmışsınız güzel Türkçemiz ile. Böyle olması çok daha güzel. :97:

Keşke biraz araştıra bilsen,keşke biraz düşüne bilsen,keşke biraz algılaya bilsen .

Büyük konuşmadın doğru konuştun ondan da döndün ne diyebilirim Allah doğru yoldan ayırmasın

Cidden komiksin. Çok çok komiksin.

Sen de biraz bilgili ve açık fikirli biri olsan insanların din konusunda çeşit çeşit fikirleri olduğunu bilirdin. Herkes din düşkünü olmak zorunda değil. Bunu kabul edeceksin. Çünkü asla değiştiremeyeceğin bir şey. Herkesin görüşü kendine ve sen kendi görüşünü hiç kimseye empoze edemezsin! Kimsenin de aklına laf söyleyemezsin!!!!! Bir daha asla ve asla senin gibi birine cevap yazmam. Konuyu uzatma!!!! Engelliyorum da şimdi zaten bundan böyle denk gelirse sitede ne yazdığını görmeyeceğim. Basmakalıp bir ortamda yetişip de dünyada neler olup bittiğini görmeyince böyle oluyor sanırım. Biraz saygı, biraz bilgi.!! !! NOKTA.

herşeyide modlara bırakmamak gerekir dimi? bizde buradayız bizde bu siteden faydalanıyoruz o halde site hakkında bizde uyarıda bulunabiliriz. o yüzden bence uzatmayın derim :)

Keşke biraz araştıra bilsen,keşke biraz düşüne bilsen,keşke biraz algılaya bilsen .

Büyük konuşmadın doğru konuştun ondan da döndün ne diyebilirim Allah doğru yoldan ayırmasın

bu kadar sabit görüşlü olmamak gerekir diye düşünüyorum. sonuçta sadece kadının yaptığı müzikle alakadarız biz. herkesin popisi kendine

Yazık sen ve senin gibilere acıyorum ne haldesin .! Fikirlerim gayet açık ve net sen görüş açını çoktan kapatmışsın .Ben herkesin dinine saygılıyım sen hangi cümlemden anladın başka dinlere saygısız olduğumu ?? empoze etmek mi ben sana ve ya hiç kimseye düşünce aşılama derdinde değilim bilgi edin fikrin olsun derdindeyim ben senin aklına laf etmedim senin kapalı görüşlerin öyle ön görmüş kimsenin aklınada laf edecek değilim . Sen kırık düşüncelerinle benim dünyama laf edemezsin ben yaşadığım ortamlarda insanlar insanca yaşıyorlar böyle google iki tıkla ulaşıcağın bilgilerin ışığında değil adam akıllı derinlemesine bir araştırma sonucudur bu konuşmalarım at gözlüğünü çıkarsan da biraz başka açılarıda görebilsen keşke . Ve sen de keşke benim yetişebildiğim ortamlarda yetişebilsen aydınlanırdır huzur bulurdun yaşamanın farkına varırdır beyninin yıkanmasına böyle izin vermezdin ve sen bana saygıdan ve bilgiden bahsedecek insanların arasında değilsin üzgünüm tatlım keşke engellemesen ufkun genişlerdi hiç olmazsa sen böyle önünü gösteren mumları üflemeye devam et bitanem

bu kadar sabit görüşlü olmamak gerekir diye düşünüyorum. sonuçta sadece kadının yaptığı müzikle alakadarız biz. herkesin popisi kendine

Görüşüm sabit değil değişken bu görüşe sahip olmamın sebebi tamamıyla araştırma ve ayrım güdümdendir.

Şöyle bir şeyde var kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem benim sadece bazı şeylerin nası olduğunuzu öğrenmeniz

içindir bu kadar çabam benim gibi bir şeylerin farkına varabilmeniz içindir yok sa kimsenin zevkine lafım yok ki

zevklerde tartışılmaz zaten

tamamda bak diyorum ki sadece yaptığı müzik. ayrıca bahsettiğin şey hakkında az çok bilgim var sanırım fakat beni bağlamaz o kişinin özeli. sadece kulağıma hitap etmesi benim için yeterli aksi halde davranışı hayat biçimi felsefesi ruhunun kime niye satılık olduğu tipi tarzı yaşayışı beni alakadar etmez o yüzden problem yaşamıyorum. ha diyosan ki bazı gençler dinliyo üstüne bide özentilik edip örnek alıyo o kişi ben değilim.

ve abartmayalım isterseniz?

Benim derdim örnek alması değil istediğini yapsın umrumda değil ama yaptığı işler insanların vicdani duygularını dini inançlarını hayat bağlarını koparacak cinsten dünyadaki müzik gücünü araştır müzik çok çok çok etkili bir güç bu gücü insanlık adına kullanmadıklarıda çok açık neyse merak edersen araştırırsın zaten bu sadece bir bilgi beyanıdır nasıl düşüneceğin doğal olarak sana kalmıştır .

itici görüntüsü bakarken iğrendim....
ingilizce bilmiyorum ama şarkıları hoşuma gidiyo denk gelince kapatmıyorum.....
transeksüel olduğunuda bugün öğrendim şaşırdımmmbeyonce düeti hoşuma gidiyor telephone :))))

bu şekilde giyinen başka bi ünlü varmı dünyada?????

Son düzenleme:
abartma yok yazılanların cevabı ancak bunlar olabilirdi ama haklısın uzatmanın anlamıda değeride yok herkes istediği gibi yaşar .

bende ondan bahsediyorum işte herkes istediği gibi yaşar. yetiştiğin ortamlardan bahsediyosun mesela, eğer anladığım doğruysa bende öyle ortamlarda yetiştim ama aynı zamanda müzikte çok önemlidir benim için. şahsen lady gaga dinlemişliğim yoktur herhangi bi önyargımda yok iğrenç falan filan diye o onu tercih etmiş. eğer tanıdığım bir insan olsaydı ruhunu satma konusunda üç beş bişey söyler geçerdim geriside beni alakadar etmezdi herkes içinde geçerlidir bu yani fakat tanımam etmem. böyle durumda olan müzisyenlerden çıkan dinlediğim sevdiğim aşikar olduğum parçalar var elbet (dikkatini çekerim şahsiyetine değil yaptığı işe) o yüzden fazla irdelemiyorum bana hitap eden kısmına bakıp geçiyorum sadece çünkü irdelesem mıncıklasam biliyorum ki vicdanımla yüz yüze gelecek seviyeye geleceğim ve bundan hiç hoşlanmam. allah biliyo sadece dediğim gibi yaptığı sanat alakadar ediyor benim görüşlerimin zıttında bi sanat icra etmedikleri sürecede hiç bi problem görmüyorum şahsen. kalkıpta örneğin allaha karşı hakaret mahiyetinde bi parça yapılsa dinlemem ama ateist bi insan sözlerinde benim görüşlerime karşı birşey içermeyen bi parça yaptığında seve seve dinlerim şarkıyı olay bundan ibaret...

bu arada türkçe yazım konusunda Tryamor adlı arkadaş haklı olduğu halde limon09 adlı arkadaşın mesajlarını beğenmeniz tuhafıma gitti:26:

bu arada türkçe yazım konusunda Tryamor adlı arkadaş haklı olduğu halde limon09 adlı arkadaşın mesajlarını beğenmeniz tuhafıma gitti:26:

onun haksız olduğunun farkındayım olay tamamen başkayken yazı konusuna takması dır doğrudur benim beğenme sebebim şu ibaredir

'sana söylicek sözüm yok'

bayanlar bu konuyu fazla uzattıp da birbirinizin kalbini kırmayın 3 günlük dünyada
aman herkesin tarzı kendine
tryamor'a Türkçe'mizi güzel kullanalım diye uyarması benim hoşuma gitti
yeri geldi mi ben de yazıyorum bazı arkadaşlara

ben bişey kırmadım valla olaya aydınlık getirmeye çalıştım çalıştığımla kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…