- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
o zaman bırakın da moderatör ilgilensin,, o kadar ciddi şeyler yazmışken sizin böyle bişiye takılmanız şaşırtıyo beni. internet ortamında benm sesli harflri kullanıyo olmamın ya da kullanmamamın ne gibi bi faydası ya da zararı olabilir. :)
Keşke biraz araştıra bilsen,keşke biraz düşüne bilsen,keşke biraz algılaya bilsen .
Büyük konuşmadın doğru konuştun ondan da döndün ne diyebilirim Allah doğru yoldan ayırmasın
o zaman bırakın da moderatör ilgilensin,, o kadar ciddi şeyler yazmışken sizin böyle bişiye takılmanız şaşırtıyo beni. internet ortamında benm sesli harflri kullanıyo olmamın ya da kullanmamamın ne gibi bi faydası ya da zararı olabilir. :)
Keşke biraz araştıra bilsen,keşke biraz düşüne bilsen,keşke biraz algılaya bilsen .
Büyük konuşmadın doğru konuştun ondan da döndün ne diyebilirim Allah doğru yoldan ayırmasın
Cidden komiksin. Çok çok komiksin.
Sen de biraz bilgili ve açık fikirli biri olsan insanların din konusunda çeşit çeşit fikirleri olduğunu bilirdin. Herkes din düşkünü olmak zorunda değil. Bunu kabul edeceksin. Çünkü asla değiştiremeyeceğin bir şey. Herkesin görüşü kendine ve sen kendi görüşünü hiç kimseye empoze edemezsin! Kimsenin de aklına laf söyleyemezsin!!!!! Bir daha asla ve asla senin gibi birine cevap yazmam. Konuyu uzatma!!!! Engelliyorum da şimdi zaten bundan böyle denk gelirse sitede ne yazdığını görmeyeceğim. Basmakalıp bir ortamda yetişip de dünyada neler olup bittiğini görmeyince böyle oluyor sanırım. Biraz saygı, biraz bilgi.!! !! NOKTA.
bu kadar sabit görüşlü olmamak gerekir diye düşünüyorum. sonuçta sadece kadının yaptığı müzikle alakadarız biz. herkesin popisi kendine
Görüşüm sabit değil değişken bu görüşe sahip olmamın sebebi tamamıyla araştırma ve ayrım güdümdendir.
Şöyle bir şeyde var kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem benim sadece bazı şeylerin nası olduğunuzu öğrenmeniz
içindir bu kadar çabam benim gibi bir şeylerin farkına varabilmeniz içindir yok sa kimsenin zevkine lafım yok ki
zevklerde tartışılmaz zaten
Yazık sen ve senin gibilere acıyorum ne haldesin .! Fikirlerim gayet açık ve net sen görüş açını çoktan kapatmışsın .Ben herkesin dinine saygılıyım sen hangi cümlemden anladın başka dinlere saygısız olduğumu ?? empoze etmek mi ben sana ve ya hiç kimseye düşünce aşılama derdinde değilim bilgi edin fikrin olsun derdindeyim ben senin aklına laf etmedim senin kapalı görüşlerin öyle ön görmüş kimsenin aklınada laf edecek değilim . Sen kırık düşüncelerinle benim dünyama laf edemezsin ben yaşadığım ortamlarda insanlar insanca yaşıyorlar böyle google iki tıkla ulaşıcağın bilgilerin ışığında değil adam akıllı derinlemesine bir araştırma sonucudur bu konuşmalarım at gözlüğünü çıkarsan da biraz başka açılarıda görebilsen keşke . Ve sen de keşke benim yetişebildiğim ortamlarda yetişebilsen aydınlanırdır huzur bulurdun yaşamanın farkına varırdır beyninin yıkanmasına böyle izin vermezdin ve sen bana saygıdan ve bilgiden bahsedecek insanların arasında değilsin üzgünüm tatlım keşke engellemesen ufkun genişlerdi hiç olmazsa sen böyle önünü gösteren mumları üflemeye devam et bitanem
tamamda bak diyorum ki sadece yaptığı müzik. ayrıca bahsettiğin şey hakkında az çok bilgim var sanırım fakat beni bağlamaz o kişinin özeli. sadece kulağıma hitap etmesi benim için yeterli aksi halde davranışı hayat biçimi felsefesi ruhunun kime niye satılık olduğu tipi tarzı yaşayışı beni alakadar etmez o yüzden problem yaşamıyorum. ha diyosan ki bazı gençler dinliyo üstüne bide özentilik edip örnek alıyo o kişi ben değilim.
ve abartmayalım isterseniz?
Mesela şimdi ne güzel yazmışsınız güzel Türkçemiz ile. Böyle olması çok daha güzel. :97:
abartma yok yazılanların cevabı ancak bunlar olabilirdi ama haklısın uzatmanın anlamıda değeride yok herkes istediği gibi yaşar .
bu arada türkçe yazım konusunda Tryamor adlı arkadaş haklı olduğu halde limon09 adlı arkadaşın mesajlarını beğenmeniz tuhafıma gitti:26:
onun haksız olduğunun farkındayım olay tamamen başkayken yazı konusuna takması dır doğrudur benim beğenme sebebim şu ibaredir
'sana söylicek sözüm yok'
bayanlar bu konuyu fazla uzattıp da birbirinizin kalbini kırmayın 3 günlük dünyada
aman herkesin tarzı kendine
tryamor'a Türkçe'mizi güzel kullanalım diye uyarması benim hoşuma gitti
yeri geldi mi ben de yazıyorum bazı arkadaşlara
ben bişey kırmadım valla olaya aydınlık getirmeye çalıştım çalıştığımla kaldım