- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lady gaga kadın değilki kızlar transeksüel
Ufak ama geniş çaplı bir araştırma yaptığınızda Madonna nında Lady gaga denilen saçma insanında kimi ve neyi anlatmak istediğini anlarsınız. Gelmeyin bu oyunlara açın gözünüzü kimi arkadaşlar şarkılarını anlamlı bulmuş ne anladıklarını çok merak ediyorum ki bu kadın ya da her neyse ne anlattığını insanın gözüne okadar iyi sokuyo ama bizler o anlattıklarınıda gösterdiklerinide anlamıyacak kadar körüz ruhunu satmış bir insan bu,sizden ricam ruh ve beden sağlığınızı düşünüyorsanız eğer bunların müziklerini dinlemeyin çünkü müzik dünyada çok etkili bir güçtür araştırdığınız anda beni çok çok daha iyi anlıyacaksınız böyle şarlatanlara papuç bırakmayın
evet bu kadın ve dier bir çok ünlü rhnu şytana satıo ünlü ve zngn olma karslğnda,, ki zatn bunu itiraf edn bi çk ünlü var:) şeytana ruhunu satn bi sanatçının tarzyla şarklryla davranslaryla insanlarmza nei aşılacğnı tahmn ediosnzdr sonçta gençlrmz çocklrmz bu kişilere özenio onları taklt ediolar ve sonnda onlar gibi oluolar ve bir sürü lady gagalr madonnalr katy perry lr olştruo bu drm. ldy gaga ve onun gbilri yöntn kötü gçlrde emellrne ulaşmş oluolr.
Gençleri uyaralım da sizin bu felaket yazımınızı da örnek almasınlar bari.
Azıcık özen lütfen! Bu nasıl bir yazı şeklidir yaa...
Bu kadından iğreniyorum. Çok çok kötüü. Sadece bir et parçası. Genelev kadınlarından farkı yok.
O kadar basit duruyor ki tarzı. Iyyykkk...
ne yazdığım sizi ilgilendirir evet. ama nasl yazdğm sadece beni ilgilendirir.
Bunu önceden yazmışım ve beğeniliyor günden güne. Ama bu laflarımı geri alıyorum.
Çünkü artık Lady Gaga'ya aşığım ben.
Tarzını da seviyorum, sesini de, yüzünü de, vücudunu da...
Gözüme o kadar güzel geliyor ki...
Dünyanın en güzel kadınları sayılan insanları bile sollayıp geçer benim için.
O derece tutuldum yani.
Çoook seviyorum onu.
Çok yermişim. Ondan böyle oldu herhalde. Büyük konuşmamak lazım.
Hayır öyle bir şey olamaz çünkü siz bir forumda yazıyorsunuz şu anda ve dikkat etmek zorundasınız. En azından kelimeleri tam yazmak çok zor olmamalı.
Zaten herhangi bir moderatör görse uyarırdı sizi. Neysee...