Lady Gaga'nın ilginc tarzı

yok yani ortaya doğru söyledim bunu
ikili tartışmalarda çoğu zaman ban alıyor ondan dedim

tartışma olduğunu sanmıyorum ki :26:
hem ben burada fikrimi özgürce hakaret içermeden ifade ettim diye ban yiceksem bence en iyisi yiyimde yani
sağol ilgin için

bu arada türkçe yazım konusunda Tryamor adlı arkadaş haklı olduğu halde limon09 adlı arkadaşın mesajlarını beğenmeniz tuhafıma gitti:26:

arkadasım ben istediğim gibi yazarım bu seni nie bu kadar alakadar ediyor benim türkçem gayet düzgün merak etme bu konu int. ortamında niye bu kadar abartılıyo bnde onu anlamış değilim. düzgün türkçe sessiz harflerin arasına sesli harf koymak değildir!!! lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayın

bana bak aşırı çıkışlar yapma haklıyız işte irdeleme daha da açta kuralları oku bi sana edebiyat kes bize demedik en azından daha rahat okunaklı bir şekilde yaz dedik!

Şeytanlar yemez bizi korkmayın.. Yıllardır black metal ve pagan folk dinlerim pagan ya da satanist olduğumu hatırlamıyorum...
İlginç olan da saydığınız sanatçıları dinleyen bizlerin bir çoğu İngilizce'yi yeteri kadar bilmiyoruz, onların İngilizce şarkıları bizi ne kadar etkileyebilir ki...
Ayrıca bu sanatçıların taklitçileri 13-20 yaş arası..30 yaşında bir Lady Gaga ya da Madonna çakması görmedim ben.

http://www.kadinlarkulubu.com/announcement.php?f=189

Oku burayı, sonra da gel öğrendiğin düzgün Türkçe'yi bizlere öğret.

lady gaganın normal hali gerçek ismi de stefani Joanne Angelina Germanotta'ymış.

Bu kadından iğreniyorum.
Resmen bir görüntü kirliliği.
Müziği zaten tarzım değil,dinlemem sevmem.
Herkesçe tanınan bilinen bi insanın,ya da bırakın herkesce tanınması ve bilinmesini,bir KADINın böyle giyinip kendini böyle düşürmesi inanılır şey değil.
Sabit görüşlü değilim,hatta inançlı bi insan da değilim,ama böyle düşünüyorum.
Farklı tarza sahip olmak başka,tarz yapacağım diye görüntü kirliliği yaratmak başka bişey.
Bu kadının yapmaya çalıştığı şeyin adı tarz değil,ben adını koyamadım ama adının tarz olmadığından eminim.
Şarkıları güzel olan bi insanın bu tür saçmalıklar yapmasına hiç gerek yok bence.
Gerçekten böyle giyinmeyi seviosa ünlü olmasaymış,insanların midesini bulandırmadan kendi çapında dolaşsaymış sokaklarda bu halde.
Müziği güzeldir,hoştur,kalitelidir o ayrı.
Müziğe sonsuz saygım ve sevgim vardır benim.
Hangi tür olursa olsun.
Dinlemem,ama ortada bi emek olduğu için saygı duyarım.
Sadece giyimi kuşamı hakkında yorum yaptım.
Jeffree Star bile bu insandan daha kadınsı

ne yazdığım sizi ilgilendirir evet. ama nasl yazdğm sadece beni ilgilendirir.

Tam tersi.
Ne yazdığınız sizi ilgilendirir,yazdıklarınızdan siz sorumlusunuz.
Nasıl yazdığınız ise bizi ilgilendirir,çünkü yazdıklarınızı bizler okuyoruz,bizlerin anlayabilmesi için de dili düzgün kullanmanız önemli.

şarkılarına bayılıyorum..
burnunu neden hala yaptırmadığı da güzel bir soru
boyu çok kısa
bazı klipleri hoş..
ama o abartılı yüksek topuklu ayakkabıları yok mu! bir de o garip gurup kıyafetleri aksesuarları makyajı..
tam bir felaket..

Vasaat ! sadece ilgi toplamak için böyle giyiniyor ((tabi giyinmek denirse bunaa))..Ama sarkılarına lafım yok çok basarılı !!

hiçç ama hiççç begenmiyorum...
konserini izlemiştim konuştukları iğrençti

Bi insanın ne dini, ne ahlakı, ne kültürü kimseyi ilgilendirmez. Hele ki burdan yorum yapınca ne kazanıyosunuz? Bildiğim kadarıyla Lady Gaga'nın başarısı düşmüyo.. Hatta tam tersi, her geçen gün artıyo. Dünya çapında kendini kanıtlamış bi insan.. Tabi çok kıskananları var buna veriyorum ben. Herkesin ahlak yapısı farklı olabilir. Ne giydiği neden bazı insanları ilgilendiriyo anlamış değilim. Kişiliğini sevmek zorunda değilsiniz. Müziğini ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz. Onu sevmemeniz size hakaret etme hakkı vermiyo malesef.

Bu kadından iğreniyorum. Çok çok kötüü. Sadece bir et parçası. Genelev kadınlarından farkı yok.
O kadar basit duruyor ki tarzı. Iyyykkk...

doğru konuş.o iğrenç kıyafetleri (senin tabirinle) sen giysen bi şeye benzemezsin.O,o kıyafetlerin içinde mükemmel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…