• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lacivert-mavi ombre

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
591
103
Arkadaşlar ana saç rengim siyah mavi ombre yaptırmak istiyorum beyaz tenliyim kaşım gözüm siyah saçlarımda. Sizce hangi model daha güzel daha kullanışlı olur. 1-2-3 diyebilirsiniz. Şimdi belki diyeceksiniz sarı kaaamel ombre yap daha kullanışlı. Ben daha bekarım ve yaşımı kadın gibi büyük göstersin istemem 25 yaşında bir arkadaşım sarı ombre yaptı resmen 30 yaşında gibi duruyor 🙄
VE SAÇINI MAVİ YAPANLAR VARSA KULLANIŞLI MI PİŞMAN MISINIZ MEMNUN MUSUNUZ 😊

Eklentiler

• F04139DD-6A80-4A26-ABED-B05C1EE5D67A.jpeg
    F04139DD-6A80-4A26-ABED-B05C1EE5D67A.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 529
  • 21C1AC3C-D8DE-43A5-A7C3-560F5C2A6823.jpeg
    21C1AC3C-D8DE-43A5-A7C3-560F5C2A6823.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 185
  • BA3E89CE-D1BD-432A-93D3-E09D6B46AA0E.jpeg
    BA3E89CE-D1BD-432A-93D3-E09D6B46AA0E.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar ana saç rengim siyah mavi ombre yaptırmak istiyorum beyaz tenliyim kaşım gözüm siyah saçlarımda. Sizce hangi model daha güzel daha kullanışlı olur. 1-2-3 diyebilirsiniz. Şimdi belki diyeceksiniz sarı kaaamel ombre yap daha kullanışlı. Ben daha bekarım ve yaşımı kadın gibi büyük göstersin istemem 25 yaşında bir arkadaşım sarı ombre yaptı resmen 30 yaşında gibi duruyor 🙄
1 şeklindeki ombreleri pek sevmiyorum ben. Yani aralarda aşağı kadar uzanan kendi saç rengin olan. Bence 3 güzel. Sarı karamel güzel. Karamel daha güzel hatta. Ama bu da güzel ve bence de daha Büyük gösteriyor sarı falan.

1 şeklindeki ombreleri pek sevmiyorum ben. Yani aralarda aşağı kadar uzanan kendi saç rengin olan. Bence 3 güzel. Sarı karamel güzel. Karamel daha güzel hatta. Ama bu da güzel ve bence de daha Büyük gösteriyor sarı falan.
Hmm bende 3 ü beğendim 😊 teşekkür ederim

Rengini her kuaför tutturamıyor Bi arkadaşımın böyle mavi yaptırdığı halde yeşil oldu saçları bide rengi çabuk akıyor bende bir ara istemiştim ama vazgeçtim sonra çünkü siyah saçta bu rengi tutturmak için renk açma işlemi çok yapılıyor ve bu saçı aşırı yıpratan bir şey görüntü çok hoş ben çok begeniyorum ama işte bu sebepler engel oldu yaptırmama

Rengini her kuaför tutturamıyor Bi arkadaşımın böyle mavi yaptırdığı halde yeşil oldu saçları bide rengi çabuk akıyor bende bir ara istemiştim ama vazgeçtim sonra çünkü siyah saçta bu rengi tutturmak için renk açma işlemi çok yapılıyor ve bu saçı aşırı yıpratan bir şey görüntü çok hoş ben çok begeniyorum ama işte bu sebepler engel oldu yaptırmama
[/sıkılırsan kesersin uzar saçın. İçimde kalmasın ya ben çok seviyorum 😊
ben kuaföre sordum saçım açıcı ile çok yıpranır mı diye onun acısı organikmiş saçı yıpratmıyormuş bu yüzden biraz da pahalı zaten🙄

Back