Laboquick test belirsiz çizgi

Wintergirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
29
7
1
28
Belirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Regle 4 gün öncesinde erken gebelik yaptım negatifti
Bunu yeni aldım. Tamamen öylesine denedim. Böyle çıktı. Sizce negatif mi bu pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_9236.webp
    IMG_9236.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 111
Belirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Bunu yeni aldım. Tamamen öylesine denedim. Böyle çıktı. Sizce negatif mi bu pozitif mi?
Bence pozitif erken gebelik dene istersen bide

Çizgiyi takip ettim ilk üç dkdan sonra cok belirsizdi yanlıs görüyorum herhalde dedim sonra böyle oldu. Regle 4 gün kala erken testi denemiştim negatifti. Yarın da normalde regl olmam gerekiyor. Benim regl düzenlidir regl olacağın zamanda kasıklarım cok ağrır tuhaf bir şekilde hiç ağrım yok. Mevsim geçisinden mi acaba diyodum. Testlerin yanılma payı oluyor mu

Kızlar merhaba prodoctor test kullanan var mı, hiç yanılttığı oldu mu 🥹

Eklentiler

• 1000027764.webp
    1000027764.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 86
  • 1000027763.webp
    1000027763.webp
    10 KB · Görüntüleme: 86
Laboquick kolay kolay yanılmaz canım kan ver bence 🤍
Reglim yarın başlaması gerekiyor fakat hiç kasık ağrım yok normalde ağrıdan direkt anlardım regl olcam diye bu normal mi sizce
Kişiden kişiye değişir canım kimi hamileyken regl olacakmıs gibi ağrı cekiyor kimi hiç çekmiyor 🤷🏻‍♀️

Reglime 1 gün kaldı
Laboquick in yanılttığını pek görmedim. Hamilelik olma durumu yüksek. Erken gebelik testlerine çok takılmayın hep bir yalancı çıkma durumu oluyor. Kan verirseniz çıkacaktır şu an eğer varsa inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Laboquick in yanılttığını pek görmedim. Hamilelik olma durumu yüksek. Erken gebelik testlerine çok takılmayın hep bir yalancı çıkma durumu oluyor. Kan verirseniz çıkacaktır şu an eğer varsa inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Çok çok teşekkür ederim inşallah ❤️ sizce hemen gideyim mi kan testine yoksa reglin iyice gecikmesini mi bekliyim. Aile hekimine gitmem yeterli dimi? Cok fazla bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ 🙈🙈🙈

Reglime 1 gün kaldı
Tek güvendıgım test aynı markadan tekrar yap bu test pek yanılmaz

Yarın tekrar yapayım o zaman, teşekkür ederim ❤️
Eger elınde varsa suan tekrarla derim cıkarsa hemen kan ver ben bekleyemezdım ya bende bu markayla ogrendım cok sukur yanıltmadı bence sende tekrarla imkanın varsa eşinle beraber kan vermeye gıdın olmazsa acilden rahatszım ama hamılıktende şüphe ediyorum diyerekden de verebılırsın haberını beklıyor olacagım ınsallah vardır❤️

Back
X