- 15 Kasım 2019
- 42
- 10
- 88
- 34
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Gözünüz aydın hamılesınızBunlar kuzumm
Yaaa inşallah kuzum vallahi sabah kan verdim hala düşmemiş e nabzaGözünüz aydın hamılesınız
Olmadım kuzummm vallahi bir yorgunluk varHala adet te olmadın , bence bebiş geliyoooor☺
E nabza düşmüyor hemen ben doktordan ertesı gün sonucu aldım ona ragmen hala yoktuYaaa inşallah kuzum vallahi sabah kan verdim hala düşmemiş e nabza
Yaa o zaman arayım bende düşmezse çok sağol kuzumE nabza düşmüyor hemen ben doktordan ertesı gün sonucu aldım ona ragmen hala yoktu
İyiiym kuzum , ben biraktım ovü testini adetime 5 gün kaldı onu bekliyorum iki gün yumurtlamam oldu değerlendirdik , gerisi Allah’a kalmışNasılsınız kızlar durumlar nasıl bakalım ovu testi yapan varmı
Kuzumm valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum sonucunuOlmadım kuzummm vallahi bir yorgunluk varinşallah kuzum ya sabahtan beridir kaç oldu baktığım sonucuma henüz çıkmamış
Bende iyiyim canım sağolİyiiym kuzum , ben biraktım ovü testini adetime 5 gün kaldı onu bekliyorum iki gün yumurtlamam oldu değerlendirdik , gerisi Allah’a kalmış ☺ Sen nasılsın ?
Amiin inşallah canım inşallah tutmuştur bu ay çok umursamadım bi de böyle deneyelimBende iyiyim canım sağolhakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur
İnternetten mi aldın canım senArtı-med ovulasyon testini tavsiye ederim kızlar
Yok canım ezcaneden aldım içinde 5 tane var ama en iyisi buymuş ezcacının dediğine göreİnternetten mi aldın canım sen
Ben iki kez internetten aldım canım , fiyatı ne kadardı pekiYok canım ezcaneden aldım içinde 5 tane var ama en iyisi buymuş ezcacının dediğine göre
25 tlydi canım.Ben iki kez internetten aldım canım , fiyatı ne kadardı peki
Sen memnun kaldın mı peki canım ? Laboquick 30 tanesini 22 liraya almıştım ben de memnunda kaldım25 tlydi canım.
Kaldım canım içinde az var işte birkaç paket almaya kalksan 100 tl olur baya pahallı ama tek bir paket aldım ve yumurtlama günümü yakaladımSen memnun kaldın mı peki canım ? Laboquick 30 tanesini 22 liraya almıştım ben de memnunda kaldım
Ya çok güzell , maşallahKaldım canım içinde az var işte birkaç paket almaya kalksan 100 tl olur baya pahallı ama tek bir paket aldım ve yumurtlama günümü yakaladım☺
2 seneye yakın canım hiç korunmadık evleneli hemen istiyorduk zaten, inşallah tutmuştur inşallah gerek kalmazYa çok güzell , maşallahpeki ne zamandır istiyordunuz ? Bu ayda tutturamazsak bu testte alternatif olarak kalsın kenarda
çok sevindim canım , rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah2 seneye yakın canım hiç korunmadık evleneli hemen istiyorduk zaten, inşallah tutmuştur inşallah gerek kalmazOvu testi tavsiye ederim canım aklında bulunsun artı-med
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?