- 29 Ekim 2019
- 289
- 254
- 53
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Ne zamandır benek istiyorsunuz canım siz , ben neler neler gördüm vallahi hiç bir şey imkansız değilBakmasamda sanki herşey gözüme sokuluyor gibi hissediyorum insan düşünmeden edemiyor ama çörek otu kürü sanki bana sifa olacak gibi hissediyorum
Belki yaşım biraz daha küçük olsa hemen düşünmezdim ama yaş ilerleyince sonda yaparım diyemiyorsun , nasip inşallah en koşa zaman da hepimizin Bebişi olurAa en guzeli daha yeniyse zamanin var bitanem biz akillolik edip basta yapalim demedik smdi ceremesini cekioruz oste. Insallah ii olcak hersey
Kıskançlık değil de o biraz imrenme heves etmeOfff o bendede var bebek arabasi bebek gormeye dayanamiyorum ozellikle hamile gorunce tovbe yarabbim allah affetsin kiskanmiyorim aka uzuluyorum bana ve benm gibi isteyen herkese ver die hep dua mod
Sanirim daha dogru bi tabir heveslenme :)Kıskançlık değil de o biraz imrenme heves etme ☺
9 aydır istiyoruz canım aslında 1 sene olacak ama 3 ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve çok fazla antibiyotik kullandım ve mantar oluştu sonrasında dr o 3 ayı sayma dedi . Ben hemsireyim çalışırken hamile kalmak için bir sürü iğne yaptıran hastam vardı çok üzülürdüm onlara allahım beni böyle imtihan etme derdim en büyük korkumdu başıma geldiNe zamandır benek istiyorsunuz canım siz , ben neler neler gördüm vallahi hiç bir şey imkansız değil
Aynen öyle canım elimizden geleni yapıp dua etmek en iyisi ben yapabileceğimi yapıyorum ve gerisini allaha bırakıyorum biliyorumki birgün bizde duamızı yaşayacağızOfff o bendede var bebek arabasi bebek gormeye dayanamiyorum ozellikle hamile gorunce tovbe yarabbim allah affetsin kiskanmiyorim aka uzuluyorum bana ve benm gibi isteyen herkese ver die hep dua mod
Günaydın kuzum, rabbim elbet nasip edecek senin de çok olmamış daha çok deyip karamsar olma şakın . Hamama gidenler yazmıştı bu site saywsinde o kadar çok şey okudum ki , hamama gidip bebeği olanlarda var her şey vesile. İnşallah sana da şifa olur9 aydır istiyoruz canım aslında 1 sene olacak ama 3 ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve çok fazla antibiyotik kullandım ve mantar oluştu sonrasında dr o 3 ayı sayma dedi . Ben hemsireyim çalışırken hamile kalmak için bir sürü iğne yaptıran hastam vardı çok üzülürdüm onlara allahım beni böyle imtihan etme derdim en büyük korkumdu başıma geldi
Benim de ikinci kullanışım, inşallah bir daha da gerek kalmaz . İlk kullanmanda mı hamile kaldın canımBende çok memnun kalmıştım bence en iyilerden... Hatta hamile olduğumu onun ovulasyon testi ile öğrenmiştim.
Benim bu ay ikinci kullanışım ama sıkıntı yaratmadı hiç ben de . Bu ayda olumlu sonuç alamazsam bir gecenin günlüğü diye bir sayfa var İnstagramda ordan akacağımlaboquick önermiyorum ben çoklu aldım doğru göstermiyor bence hassas ovulasyon testi almak daha mantıklı buna boş ücret vermektense
Bende öyle düşünüyorum bekliyorum bakalım 2 gün geciktim ve hayatımda 3. Kez gecikme oluyorBenim bu ay ikinci kullanışım ama sıkıntı yaratmadı hiç ben de . Bu ayda olumlu sonuç alamazsam bir gecenin günlüğü diye bir sayfa var İnstagramda ordan akacağım
Ya çok heyecanlı bir bekleyiş , insan albinoya gidince bakmaya korkuyorBende öyle düşünüyorum bekliyorum bakalım 2 gün geciktim ve hayatımda 3. Kez gecikme oluyor ☺
Regl ağrım yok kasıklarımda batma ağrılar var bi an girip çıkan sanki bişeyler oluyor ama anlam veremediğim onun dışında hiç gecikmem 2 ay önce kimyasal genelik geçirdim başka da yokYa çok heyecanlı bir bekleyiş , insan albinoya gidince bakmaya korkuyor ☺ Belirtin var mı hiç peki
Test yapmayacak mısınn, ben olsam dayanamaz yapardım herhaldeRegl ağrım yok kasıklarımda batma ağrılar var bi an girip çıkan sanki bişeyler oluyor ama anlam veremediğim onun dışında hiç gecikmem 2 ay önce kimyasal genelik geçirdim başka da yok
Yok bizde sorun vardı 1 yıl kadar bekledik tedaviler gördük sonrasında olduBenim de ikinci kullanışım, inşallah bir daha da gerek kalmaz . İlk kullanmanda mı hamile kaldın canım
Allah bağışlasın canımYok bizde sorun vardı 1 yıl kadar bekledik tedaviler gördük sonrasında oldu
27 Kasım’ı bekliyorum canım regl günüm eğer regl olursam alacağımbencede al zaten sipariş verdiğin gün kargo çıkıyor hemen
Yaptım kuzum da ikinci çizgi bi değişik hemen çıkmıyorTest yapmayacak mısınn, ben olsam dayanamaz yapardım herhalde ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?