Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba cnm ne yazik ki degilim kan testinde yok erken gebelik testi yaotim bugun fortest marka ondada.cikmadi ztn esimin sperm analizi geldi moralim cok bozuk hareketli hizli %0 mis morfoloji 2 ye dusmus cok kotu durukdayim

Merhaba cnm ne yazik ki degilim kan testinde yok erken gebelik testi yaotim bugun fortest marka ondada.cikmadi ztn esimin sperm analizi geldi moralim cok bozuk hareketli hizli %0 mis morfoloji 2 ye dusmus cok kotu durukdayim
Predictor cok hassastı ama demekki onlara da guven olmuyor guzel haberlerını alırız inşallah tez vakıtte .eşinin sonucunuda uzulmemeye calıs bır sekılde tedavı olur veya iyi bi doktora gorunursunuz rabbım ıstedıkten sonra ol der olur rahat olmaya çalıs yumurtlama testı alarak ovulasyınunada bakabılırsın aklında bulunsun kucagın dolsun inşallah

Arkdslar cok tesekkurederim bakalm surec nasil geliscek. Hepimiz bebeklenicez ins. Herseye ragmen. Obulasyon testi denuyoruk ve gerckten cok iyi bisey. En azndn o hunleri degerlendiroruz

Canımm hakkınızda hayırlısı olsun üzülme şakın , stres yaparsanız süreç daha da zorlaşır . Bir daha daha test yaptın mı ? Testi yükleyebilir misin peki

Canımm hakkınızda hayırlısı olsun üzülme şakın , stres yaparsanız süreç daha da zorlaşır . Bir daha daha test yaptın mı ? Testi yükleyebilir misin peki
Merhaba bitanem bugun kasi kagrisiyla doktora gittim.betahcg test istedi tekrar bakalim ne cikcak belli de gerci...kafam o kdr karisik ki yani istanbu llabaratuvar ve kartal devletteki sperm testleri mukemmel cikmasina ragmen bahcecide ileri hareketli sifir nasil olabilir aklim almiyor. Bugunde doktor dobdurulmus embriyonu transfer edelim fln dedi suan tasinma surecindeyim bitsin aralikta yaptiricam herhalde. Sende durumlar ne arkadasim regline var mi daha naptin ne ettin

Kuzum sonucu öğrenince biziml paylaşır mısın , belki de düşündüğünün tersi çıkacak allahtan umut kesilmez

Kuzum sonucu öğrenince biziml paylaşır mısın , belki de düşündüğünün tersi çıkacak allahtan umut kesilmez
Merhana canim bugun gittim doktora betahcg yapti ne yazikki negatif testlere fln bakmadan embriyonuzu transfer edelik dedi hic hoslanmadim. Sanirim bahceci veya john hopkins gebze ile surece devam edecegim sende durumlar nsil kontrollerini yaptirmisiydin

İki aydın ben de aynı testi kullanıyorum , bende r sorun yaşamadım canım inşallah bir daha kullanmaya gerek kalmaz

Güvenilir doktor bulmakta zor bu zamanda . İnşalalh en kısa zaman da bebeğine kavuşurdun kuzum . Ben daha yeni evli olduğum için hemen doktora gitmek istemedi. Canım

Inşallah canım ya cevremde herkesin bebeği yada hamileler hatta korunduğu halde hamile kalanlar var buda bizim sinavimiz uğraşıp duruyoruz olsun diye
Canım benimm hepimizin imtihanı ayrı ayrı , stresin çok etkisi varmış ah stres yapmasak belki her şey daha güzel olacak Çevreye bakma çevreye bakarsak daha çöm üzülürüz

Canım benimm hepimizin imtihanı ayrı ayrı , stresin çok etkisi varmış ah stres yapmasak belki her şey daha güzel olacak Çevreye bakma çevreye bakarsak daha çöm üzülürüz
Bakmasamda sanki herşey gözüme sokuluyor gibi hissediyorum insan düşünmeden edemiyor ama çörek otu kürü sanki bana sifa olacak gibi hissediyorum

Güvenilir doktor bulmakta zor bu zamanda . İnşalalh en kısa zaman da bebeğine kavuşurdun kuzum . Ben daha yeni evli olduğum için hemen doktora gitmek istemedi. Canım ☺
Aa en guzeli daha yeniyse zamanin var bitanem biz akillolik edip basta yapalim demedik smdi ceremesini cekioruz oste. Insallah ii olcak hersey

Bakmasamda sanki herşey gözüme sokuluyor gibi hissediyorum insan düşünmeden edemiyor ama çörek otu kürü sanki bana sifa olacak gibi hissediyorum
Offf o bendede var bebek arabasi bebek gormeye dayanamiyorum ozellikle hamile gorunce tovbe yarabbim allah affetsin kiskanmiyorim aka uzuluyorum bana ve benm gibi isteyen herkese ver die hep dua mod

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…