- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Merhaba cnm ne yazik ki degilim kan testinde yok erken gebelik testi yaotim bugun fortest marka ondada.cikmadi ztn esimin sperm analizi geldi moralim cok bozuk hareketli hizli %0 mis morfoloji 2 ye dusmus cok kotu durukdayimGözün aydın canım hamıle olabılırsın çünkü hıc bır sey yoksa sılık dahi cıkmıyor ama benımkıde cok sılıkti hatta telefonun flaşıyla anca gorebılıyordum gottıkce koyulastı su an hamıleyım 4. Haftalık ama sen yıne de bı kac farklı markadanda bak bı kac gun sonra
Allah yardımcınız olsun canımMerhaba cnm ne yazik ki degilim kan testinde yok erken gebelik testi yaotim bugun fortest marka ondada.cikmadi ztn esimin sperm analizi geldi moralim cok bozuk hareketli hizli %0 mis morfoloji 2 ye dusmus cok kotu durukdayim
Predictor cok hassastı ama demekki onlara da guven olmuyorMerhaba cnm ne yazik ki degilim kan testinde yok erken gebelik testi yaotim bugun fortest marka ondada.cikmadi ztn esimin sperm analizi geldi moralim cok bozuk hareketli hizli %0 mis morfoloji 2 ye dusmus cok kotu durukdayim
Merhaba testleri bennadetten 2 gun sonra basladim normali adetin ilk gununu birinci gunu olarak alip 8.gun gibi baslamakTestleri yapmaya adetten hemen sonrami başlıyorsunuz?
Canımm hakkınızda hayırlısı olsun üzülme şakın , stres yaparsanız süreç daha da zorlaşır . Bir daha daha test yaptın mı ? Testi yükleyebilir misin pekiMerhaba cnm ne yazik ki degilim kan testinde yok erken gebelik testi yaotim bugun fortest marka ondada.cikmadi ztn esimin sperm analizi geldi moralim cok bozuk hareketli hizli %0 mis morfoloji 2 ye dusmus cok kotu durukdayim
Adetin 14. Günü yumurtlama oluyor deniliyor ama ben adet bitiminden 4 gün sonra başladım bu ay yani 8. Günü. 10 ve 11. Gün de yumurtlama başladı . Adet bitiminden bir kaç gün sonra hemen başlayın derimTestleri yapmaya adetten hemen sonrami başlıyorsunuz?
Testlerin geldi mi kuzum , başlayabildin miMerhaba kızlar bende bu testten aldım bu ay inşallah yarın elime ulaşınca başlayacağım yapmaya daha önce 2 ay klomen kullandım ama nasip olmadı bu ayda çörek otu kürü yaptım hayırlısı bakalım
Merhaba bitanem bugun kasi kagrisiyla doktora gittim.betahcg test istedi tekrar bakalim ne cikcak belli de gerci...kafam o kdr karisik ki yani istanbu llabaratuvar ve kartal devletteki sperm testleri mukemmel cikmasina ragmen bahcecide ileri hareketli sifir nasil olabilir aklim almiyor. Bugunde doktor dobdurulmus embriyonu transfer edelim fln dedi suan tasinma surecindeyim bitsin aralikta yaptiricam herhalde. Sende durumlar ne arkadasim regline var mi daha naptin ne ettinCanımm hakkınızda hayırlısı olsun üzülme şakın , stres yaparsanız süreç daha da zorlaşır . Bir daha daha test yaptın mı ? Testi yükleyebilir misin peki
Kuzum sonucu öğrenince biziml paylaşır mısın , belki de düşündüğünün tersi çıkacak allahtan umut kesilmezMerhaba bitanem bugun kasi kagrisiyla doktora gittim.betahcg test istedi tekrar bakalim ne cikcak belli de gerci...kafam o kdr karisik ki yani istanbu llabaratuvar ve kartal devletteki sperm testleri mukemmel cikmasina ragmen bahcecide ileri hareketli sifir nasil olabilir aklim almiyor. Bugunde doktor dobdurulmus embriyonu transfer edelim fln dedi suan tasinma surecindeyim bitsin aralikta yaptiricam herhalde. Sende durumlar ne arkadasim regline var mi daha naptin ne ettin
Geldi canım sipariş ettiğim gün verdiler kargoya baya uyguna almıştım şüphelendim son kullanma tarihleri geçmiştir belki diye ama hepsi sağlam geldi çok şükür. Dün başladım allahın izniyle testlereTestlerin geldi mi kuzum , başlayabildin mi
Merhana canim bugun gittim doktora betahcg yapti ne yazikki negatif testlere fln bakmadan embriyonuzu transfer edelik dedi hic hoslanmadim. Sanirim bahceci veya john hopkins gebze ile surece devam edecegim sende durumlar nsil kontrollerini yaptirmisiydinKuzum sonucu öğrenince biziml paylaşır mısın , belki de düşündüğünün tersi çıkacak allahtan umut kesilmez
İki aydın ben de aynı testi kullanıyorum , bende r sorun yaşamadım canım inşallah bir daha kullanmaya gerek kalmazGeldi canım sipariş ettiğim gün verdiler kargoya baya uyguna almıştım şüphelendim son kullanma tarihleri geçmiştir belki diye ama hepsi sağlam geldi çok şükür. Dün başladım allahın izniyle testlere
Güvenilir doktor bulmakta zor bu zamanda . İnşalalh en kısa zaman da bebeğine kavuşurdun kuzum . Ben daha yeni evli olduğum için hemen doktora gitmek istemedi. CanımMerhana canim bugun gittim doktora betahcg yapti ne yazikki negatif testlere fln bakmadan embriyonuzu transfer edelik dedi hic hoslanmadim. Sanirim bahceci veya john hopkins gebze ile surece devam edecegim sende durumlar nsil kontrollerini yaptirmisiydin
Inşallah canım ya cevremde herkesin bebeği yada hamileler hatta korunduğu halde hamile kalanlar var buda bizim sinavimiz uğraşıp duruyoruz olsun diyeİki aydın ben de aynı testi kullanıyorum , bende r sorun yaşamadım canım inşallah bir daha kullanmaya gerek kalmaz
Canım benimm hepimizin imtihanı ayrı ayrı , stresin çok etkisi varmış ah stres yapmasak belki her şey daha güzel olacakInşallah canım ya cevremde herkesin bebeği yada hamileler hatta korunduğu halde hamile kalanlar var buda bizim sinavimiz uğraşıp duruyoruz olsun diye
Bakmasamda sanki herşey gözüme sokuluyor gibi hissediyorum insan düşünmeden edemiyor ama çörek otu kürü sanki bana sifa olacak gibi hissediyorumCanım benimm hepimizin imtihanı ayrı ayrı , stresin çok etkisi varmış ah stres yapmasak belki her şey daha güzel olacakÇevreye bakma çevreye bakarsak daha çöm üzülürüz
Aa en guzeli daha yeniyse zamanin var bitanem biz akillolik edip basta yapalim demedik smdi ceremesini cekioruz oste. Insallah ii olcak herseyGüvenilir doktor bulmakta zor bu zamanda . İnşalalh en kısa zaman da bebeğine kavuşurdun kuzum . Ben daha yeni evli olduğum için hemen doktora gitmek istemedi. Canım ☺
Offf o bendede var bebek arabasi bebek gormeye dayanamiyorum ozellikle hamile gorunce tovbe yarabbim allah affetsin kiskanmiyorim aka uzuluyorum bana ve benm gibi isteyen herkese ver die hep dua modBakmasamda sanki herşey gözüme sokuluyor gibi hissediyorum insan düşünmeden edemiyor ama çörek otu kürü sanki bana sifa olacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?