Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muallimehanimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
289
254
53
Hayırlı geceler arkadaşlar 🌸 laboquick ovülasyon testini kullanan var mı acaba ben bu ay kullandım , fakat bir kaç yerde testin çok iyi sonuç vermediğini yazmışlar . Kullanılarak hamile olan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim ☺️ Önerdiğiniz ovülasyon testi varsa onu da söyleyebilirsiniz hepimize fikir olur ☺️❤️

Ben henüz hamile kalamadım ama doktor yumurtamı takip ettiği halde laboquick test kullandim ayni gününde pozitif verdi beni yanıltmadı hiç . Toplam 4 kez kullandim hepsinde yumurtlamayı yakaladım hatta benim yumurta çatladigi gün kanamam olur gün boyu . Ordan anlarım zaten ama garanti olsun diye testte yaptım dogru çıktı .
Kuralına göre kullanırsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ♥️

Hayırlı geceler arkadaşlar 🌸 laboquick ovülasyon testini kullanan var mı acaba ben bu ay kullandım , fakat bir kaç yerde testin çok iyi sonuç vermediğini yazmışlar . Kullanılarak hamile olan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim ☺ Önerdiğiniz ovülasyon testi varsa onu da söyleyebilirsiniz hepimize fikir olur ☺❤
Ben kullandım canım ama pek bişey anlmadım pik olduğunda gösteriyor ama sonra arada denemek için yapıyordum bigün koyu çizgi bigün sıfır silik çizgi ala bele gibi yani güvenemedim. instigramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım onlar daha hassas güzel herkeste tavsiye ediyor zaten

8,9 aydır kullanıyrm huyuna suyuna alıştım. Baştan alismaniz gerek her test tipi her vücutta dogru sonuc vermiyo malesef. Bende baska testlerle yapamiyrum mesela

Ben henüz hamile kalamadım ama doktor yumurtamı takip ettiği halde laboquick test kullandim ayni gününde pozitif verdi beni yanıltmadı hiç . Toplam 4 kez kullandim hepsinde yumurtlamayı yakaladım hatta benim yumurta çatladigi gün kanamam olur gün boyu . Ordan anlarım zaten ama garanti olsun diye testte yaptım dogru çıktı .
Kuralına göre kullanırsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ♥
kuralına göre kullandım aslında ama daha vakti değilmiş demek ki ☺️Geçen aydan kalan testlerim var onları kullanacağım bu ay , eğer sonuç alamazsan başka test kullanacağım. Rabbim en kısa zaman da nasip etsin hepimize inşallah canım ❤️

Hayırlı geceler arkadaşlar 🌸 laboquick ovülasyon testini kullanan var mı acaba ben bu ay kullandım , fakat bir kaç yerde testin çok iyi sonuç vermediğini yazmışlar . Kullanılarak hamile olan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim ☺ Önerdiğiniz ovülasyon testi varsa onu da söyleyebilirsiniz hepimize fikir olur ☺❤
Ben kullandım canım. Gayet de iyi işliyor memnun kaldim. Ben gebeligimi bile o testle öğrendim. Yalniz alırken testlerin son kullanma tarihlerine dikkat et canım. Yoksa yanlış sonuçlar alirsin

Ben kullandım canım. Gayet de iyi işliyor memnun kaldim. Ben gebeligimi bile o testle öğrendim. Yalniz alırken testlerin son kullanma tarihlerine dikkat et canım. Yoksa yanlış sonuçlar alirsin
Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için . İlk kullandığın ay mı hamile kaldın ☺️ İnternetten almıştım 20 ki test son kullanma tarihine rengim bakmak aklıma gelmedi 🤦🏻‍♀️

Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için . İlk kullandığın ay mı hamile kaldın ☺ İnternetten almıştım 20 ki test son kullanma tarihine rengim bakmak aklıma gelmedi 🤦🏻‍♀️
Ilk kullandığım ay hamile kalmadım. Mayısta kullandım sonra 3 ay esimle ayri kaldik. Kafadan testleri hamilelik dusuncelerini attim. Esimle birlikte oldugumuzda oylesine yapiyorduk. Bir baktimki hamile kalmisim. Bu işler nasip kuzum. Allah ne zaman isterse o zaman olur. Allah isteyen herkese versin insallah

Eklentiler

• E2A1578B-88B8-4F17-AC17-3124A6CA2E1F.jpeg
    E2A1578B-88B8-4F17-AC17-3124A6CA2E1F.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 839

Eklentiler

• 20191101_151238.jpg
    20191101_151238.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 781
Sİzin bariz var ben muhtemeşen erken yumurtladım cunku hergun daha sılıklesıyor
bide ne zaman yapıyorsun testi sabahmı öğlenmi akşammı bide testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyorsun değilmi çünkü sıvı alımı testi etkiliyor hormon seyreliyor yumurtluyorsan bile silik çizgi çıkabiliyor

bide ne zaman yapıyorsun testi sabahmı öğlenmi akşammı bide testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyorsun değilmi çünkü sıvı alımı testi etkiliyor hormon seyreliyor yumurtluyorsan bile silik çizgi çıkabiliyor
CANım 12.30da yapıyorum saat 10dan ıtıbaren su ıcmıyorum hıcbısey

Back