- 11 Eylül 2024
- 232
- 45
- 13
Gecikmedi canım takvime göre 2 gün var, inşallah bu ay bekleyen isteyen herkesin yüzü gülerİkinci çizgi belli inşallah Hamişsindir :) kaç gün gecikti adetin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmedi canım takvime göre 2 gün var, inşallah bu ay bekleyen isteyen herkesin yüzü gülerİkinci çizgi belli inşallah Hamişsindir :) kaç gün gecikti adetin
Ay inşallah canım ama son 1 hafta kala öğrenen de var bütün sonuçlar hep çifr çizgi hepside yanlış olamaz ya inşallah hamilesindirGecikmedi canım takvime göre 2 gün var, inşallah bu ay bekleyen isteyen herkesin yüzü güler
Evet güvenilir canım ben dünden beri üç tane yaptım negatif senin baya baya çizgi var hayırlı olsunAz önce yaptım prodoctorgüvenilir mi acaba
Benim de 4 gün sonra hala ovulasyona devam ediyorum benHahhahah kız hiç gülceğim yoktuevet 3 gün sonra adet günüm ama inşallah olmam
![]()
çok sağolun yorumunuz içinEvet güvenilir canım ben dünden beri üç tane yaptım negatif senin baya baya çizgi var hayırlı olsun![]()
sizinde Ovülasyon pik miBenim de 4 gün sonra hala ovulasyona devam ediyorum benvalla 4 gün nasıl geçecek
![]()
Pik değil ama yakın koyu yanisizinde Ovülasyon pik mi
Bak benim ovlsyn test bgn böyleydi senin nasıl eklesene bakalımBenim de 4 gün sonra hala ovulasyona devam ediyorum benvalla 4 gün nasıl geçecek
![]()
Dün ve bugünBak benim ovlsyn test bgn böyleydi senin nasıl eklesene bakalım
Senin benden koyu hadi inşallah kızDün ve bugün
İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız geri silklesecek diye korkarak yapıyorum vallaSenin benden koyu hadi inşallah kız![]()
İnşallah burda bu ümitle gezen kim varsa bayrama çifte sevinç yaşar hep dualarım bu yönde sadece kendime edemiyorum bencil hissediyorum inşallah bekleyen herkese nasip olsun canım seninde güzel haberini inşallah alırızİnşallah ikimiz de güzel haberler alırız geri silklesecek diye korkarak yapıyorum valla
İnşaAllah canım çok teşekkür ederimçok sağolun yorumunuz içininşallah sizinde yolunuz kolay ve güzel olur
Canım reglime 6 gün kala ovulasyon böyle çıktı 2.silik bunun gebelikle bir ilgisi var mıAşağıdakini de bugün yaptım fikri olan yok mu arkadaşlar
gebelikte pik olması lazım maalesef bundan ümitlenmeyin vücudumuzda her zaman lig salgılanıyor çünküCanım reglime 6 gün kala ovulasyon böyle çıktı 2.silik bunun gebelikle bir ilgisi var mı