Laboquick ovulasyon testi kullananlar

Eklentiler

• IMG_6430.webp
    IMG_6430.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 669
  • IMG_6466.webp
    IMG_6466.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 760
Iki gün üst üste pozitif olmasi ne anlama geliyor peki

benim adet döngüm 24 ila 27 gün arasında değişiyor,bir ay 24 günde oluyorum bir ay 27 günde :) ovulasyon testi kullanmadım,4 gün degerlendirdim 7.gün 10.gün 13.gun ve 16.gün,belirti olarak gögüslerim acıyor :)kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ,birde ben bu ay tarcın bal çörek otu kürü yaptım ,bakalım bekleyip göreceğiz :) inş güzel haberler alırız
Bal tarçın çörek otu kurunu nasıl yaptın canim?

Bu ay doktora genel kontrol için gittim ben . 3 aylık evliyiz. Çikolata Kist olduğunu 1 2 cm olduğundan tedaviye grek olmadığını , gebeliğe engel olmadığını söyledi doktor. Oviloasyon testi aldım predictor. Nette en iyisi olduğu yazdığı için . Bence pahalı olmasından başka bişey değil. Bu ay laboquic aldım bakalım bu nasıl olacak . Dediğiniz gibi akşam 6 gibi uygulayayım . Bide folik asit bünyede değişiklik yaptı mı sizde ? Adet kanamasında artış kilo alma gibi ?

Yumurtlamada öyle oldu benim de. yani o iki günden birinde mi yumurtlama olmus oluyor acaba
Siliklesince yumurtlama oluyor. Benim de teste basladigimdan beri yumurtlamam 2 gün köyü çıkıyor. İdrarı damlattigim an t c den koyu oluyor

Bu ay doktora genel kontrol için gittim ben . 3 aylık evliyiz. Çikolata Kist olduğunu 1 2 cm olduğundan tedaviye grek olmadığını , gebeliğe engel olmadığını söyledi doktor. Oviloasyon testi aldım predictor. Nette en iyisi olduğu yazdığı için . Bence pahalı olmasından başka bişey değil. Bu ay laboquic aldım bakalım bu nasıl olacak . Dediğiniz gibi akşam 6 gibi uygulayayım . Bide folik asit bünyede değişiklik yaptı mı sizde ? Adet kanamasında artış kilo alma gibi ?
Bana doktor önce folbiol verdi her gün 1 tane iç dedi. Nisanda başladım ve adet gunlerim çok yoğun akıntılı oluyordu. 2 ay önce bıraktım folic trio aldım eczaneden. 2 aydır adetlerim azaldı memnunum

Bana da Folbiol vermişti amaonunyerine eczane folic 1 verdi. Aynı tür bunlar hattta bu daha iyi gebe kalmadan önce başlanan bu dedi , normalde adetim hep düzenli olur 3 gün sürerdi. Bu ay 3 gün önce ve 4 gün sürdü kahverengi akıntı hariç . İlacın etkisi olduğunu düşünüyorum

Siliklesince yumurtlama oluyor. Benim de teste basladigimdan beri yumurtlamam 2 gün köyü çıkıyor. İdrarı damlattigim an t c den koyu oluyor
O zaman bu ay da yakalayamadik cunku koyu olanları degerlendirebildik siliklesince degerlendiremedik

Bana da Folbiol vermişti amaonunyerine eczane folic 1 verdi. Aynı tür bunlar hattta bu daha iyi gebe kalmadan önce başlanan bu dedi , normalde adetim hep düzenli olur 3 gün sürerdi. Bu ay 3 gün önce ve 4 gün sürdü kahverengi akıntı hariç . İlacın etkisi olduğunu düşünüyorum
Folbiolun yan etkilerine bakmistim hiç adetle ilgili bisey yoktu ama ben ona başlamıştım. Olabilir

Bal tarçın çörek otu kurunu nasıl yaptın canim?
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı organik bal
her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar aç karnına yenilmesi gerekiyor ama ben faydasını görmedim inş sen görürsün vesile olur ;)

Tabi cok cok kaliteli olursaymis:) ama varya nedense her ay olmayacakmis gibi hisse kapildigim icin :/
Esimin sperm değerleri düşük çıktı tüp bebek dediler. 2 ay oldu ogreneli ve her ay umutsuzum. Bir sıkıntıniz yoksa hiç öyle dusunme. Zamanı vardır diye dusun, olumsuz düşünme. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı organik bal
her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar aç karnına yenilmesi gerekiyor ama ben faydasını görmedim inş sen görürsün vesile olur :KK66:
Hadi ya bende ise yariyorsa yapcaktim sağol canm

Back
X