Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon doğru mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün bile olabiliyor cnm pik durumu .. inş çabamız boşa çıkmaz ☺☺

Evet öyleymiş. Şok oldum onu öğrenince. Ben de ilk kez yaptığıö için başta test mi bozuk acaba demiştim

Inşallah. Ne hoş olurdu şırda güzel haberler versek birbirimize

Evet öyleymiş. Şok oldum onu öğrenince. Ben de ilk kez yaptığıö için başta test mi bozuk acaba demiştim

Inşallah. Ne hoş olurdu şırda güzel haberler versek birbirimize
İnşallah ta vereceğiz cnm Allah’ın işi bu belli mi olur
Benim bu ay son denemem eğer yine olmassa tek tüpüm kapalı ameliyat olucam

İnşallah ta vereceğiz cnm Allah’ın işi bu belli mi olur
Benim bu ay son denemem eğer yine olmassa tek tüpüm kapalı ameliyat olucam ☺☺

Ben hiç kontrol ettirmedim. İlk adetimdem beri düzenli diye. Ama bilmiyorum belki ben de vardır. Şimdi yaza kadar bnm de bebeğim olmazsa ben de gideceğim inşallah. Bir sorun var mı acaba diye.

İnşallah sizin de ameliyata gerek kalmadan rabbim lutfeder

Benim de reglim düzenlidir ne kist oluştu ne başka birsey ama Bir yılı geçince rahim filmine girdim ve sağ tüp kapalı çıktı cnm ..
Bakalım inş sende buna gerek kalmadan gebelik oluşur inşallah

Allah yardımcımız olsun inşallah
Rabbim hayrlısı ile nasip etsin hepimize inşallah

Kuzum benim yumurtlamanın üstünden 12 13 gün geçti bugün ovu testi yaptım o kadar koyu ki neden böyle yaaa

Eklentiler

• 20200315_201749.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 17
Bende cok heycanlandım ama negatif çıkcak diye gebelik testi yapmıyorumm

Yaaa bence var biliyo musun? Böyle şeylerde hep kalbim pırpır oluyor. Senin de öyle bence. Var mı hamilelik testi elinde? Sabah kalkar kalmaz yap ilk idrarla haber ver bana da. Ayyy hadi inşallah

Yaaa bence var biliyo musun? Böyle şeylerde hep kalbim pırpır oluyor. Senin de öyle bence. Var mı hamilelik testi elinde? Sabah kalkar kalmaz yap ilk idrarla haber ver bana da. Ayyy hadi inşallah
Var ama negatif görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…