Amin inşaallahAynen öylerabbim kollarımızı bebeksiz bırakmasın.
Yani cnm 4 saat sıvı almadan aynı saatte yapıyorum eskiden de kullanıyordum diye cok damlatma yapmıyorum 2 damla kadar
4 gün bile olabiliyor cnm pik durumu .. inş çabamız boşa çıkmazAllah Allah. O zaman bence testte bir sorun var. Benim de bu ay mesela 3 gün pik oldu. Net bir şekilde gördüm ben
4 gün bile olabiliyor cnm pik durumu .. inş çabamız boşa çıkmaz ☺☺
İnşallah ta vereceğiz cnm Allah’ın işi bu belli mi olurEvet öyleymiş. Şok oldum onu öğrenince. Ben de ilk kez yaptığıö için başta test mi bozuk acaba demiştim
Inşallah. Ne hoş olurdu şırda güzel haberler versek birbirimize
İnşallah ta vereceğiz cnm Allah’ın işi bu belli mi olur
Benim bu ay son denemem eğer yine olmassa tek tüpüm kapalı ameliyat olucam ☺☺
Benim de reglim düzenlidir ne kist oluştu ne başka birsey ama Bir yılı geçince rahim filmine girdim ve sağ tüp kapalı çıktı cnm ..Ben hiç kontrol ettirmedim. İlk adetimdem beri düzenli diye. Ama bilmiyorum belki ben de vardır. Şimdi yaza kadar bnm de bebeğim olmazsa ben de gideceğim inşallah. Bir sorun var mı acaba diye.
İnşallah sizin de ameliyata gerek kalmadan rabbim lutfeder
Benim de reglim düzenlidir ne kist oluştu ne başka birsey ama Bir yılı geçince rahim filmine girdim ve sağ tüp kapalı çıktı cnm ..
Bakalım inş sende buna gerek kalmadan gebelik oluşur inşallah☺☺
Amin inşallah cnmAllah yardımcımız olsun inşallah
Rabbim hayrlısı ile nasip etsin hepimize inşallah
Kuzum benim yumurtlamanın üstünden 12 13 gün geçti bugün ovu testi yaptım o kadar koyu ki neden böyle yaaaAy hadi inşallah. Umarım adet gecikmesi bebiştendir. Ben de daha yeni yumurtladım. Şimdi 15 gün nası beklicem bilmiyorumbat tarihim de 27 mart ama bakalım artık hyrlısı artık
İçimde güzel umutlar var ama. Geçen ay da böyle olmuştu ama hasta oldum. İnşallah bu sefer öyle değildir.
Benimde aynı sizleYaaa aynı gidiyoruzbnm de pik oldu dün bugün.. Siz ne zamandir dusunuyosunuz bebiş
Kuzum benim yumurtlamanın üstünden 12 13 gün geçti bugün ovu testi yaptım o kadar koyu ki neden böyle yaaa
Benimde aynı sizlehadi hayırlısı olsun inşallah hepimize nasip olur
Bende cok heycanlandım ama negatif çıkcak diye gebelik testi yapmıyorummYaaaaa bence hamilesinaman ya rabbim heyecanlandım şimdi. Forumlarda öyle görünüyor hep. Kesin gebelik testi yap kuzuu
Bende cok heycanlandım ama negatif çıkcak diye gebelik testi yapmıyorumm
Var ama negatif görmek istemiyorumYaaa bence var biliyo musun? Böyle şeylerde hep kalbim pırpır oluyor. Senin de öyle bence. Var mı hamilelik testi elinde? Sabah kalkar kalmaz yap ilk idrarlahaber ver bana da. Ayyy hadi inşallah
Var ama negatif görmek istemiyorum
Var ama negatif görmek istemiyorum
Öyle yapcamBence besmele çek sabah ve ilk idrarla yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?