Meraklandım şimdi iyice..görücez bakalım nasıl yumurtluyorum bu arada c ve t kısmı aynı tonda koyu kırmızı olunca mı pik olmuş oluyo
Nasipten öte degil tabi hic dusunmedin bi anda oluyeriyormus ya o misal hayirlisi olsun . Degerlendirmeye bakin ondan hamilelik icin sonrasi istege bagli ..Sabahı bir yerden daha okumuştum. İnşallah bu haftasonunu öyle değerlendirelimRabbim nasip etsin. Geçen ay bir kaç Aralık dışında iki günde bir birlikte olduk ama hamile olamadım malesef. Bu ay ovulasyona dikkat ediyorum ama nasip tabii
Nasipten öte degil tabi hic dusunmedin bi anda oluyeriyormus ya o misal hayirlisi olsun . Degerlendirmeye bakin ondan hamilelik icin sonrasi istege bagli ..
Benim ilk ayim 7 aylik evliyim korunuyoduk . Siz ne zamandir dusunuyosunuzEvet öyle tabi. Hayırlısı inşallah. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz
Benim ilk ayim 7 aylik evliyim korunuyoduk . Siz ne zamandir dusunuyosunuz
Kız tam benlik konu bu bende o markayı kullanıyorum ve güvenilirHanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.
Pik olmuş gibi canım ama devam et yineHanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.
Hayirlisi olsun hepimiz icin :)Bizim de 2.5 yıl oldu evleneli. İlk defa geçen ay denedik ama dikkatli değildik. Bu ay ovulasyona göre dikkat etmeye çalışıyorum. Bakalım takdiri ilahi
Kız tam benlik konu bu bende o markayı kullanıyorum ve güvenilir ☺☺ Hadi hayırlısı inşallah ☺
Pik olmuş gibi canım ama devam et yine ☺
Hayirlisi olsun hepimiz icin :)
Amiin insallahAmin inşallahinşallah güzel haberler veririz birbirimize
Bak bende böyle oldu.. bugün yakaladım ve silikleşsene kadar devam edicem diyelim silikleşti ama ikinci közde yumurtlama ihtimali var diye devam edicem ben adete kadarEvet silikleşince ye kadar devam edilmesi gerekiyormuş. Peki ondam sonra devam etmeye gerek var mı
Bak bende böyle oldu.. bugün yakaladım ve silikleşsene kadar devam edicem diyelim silikleşti ama ikinci közde yumurtlama ihtimali var diye devam edicem ben adete kadar
Bugun test yapmadinizmi
Evet canım benimde 4 gün falan hep koyuydu sende değerlendir hepsiniYaptım.. Hala pikkendime inanamıyorum ama 3.gün oldu hala çok koyu. Bu normal mi sizce?
Evet canım benimde 4 gün falan hep koyuydu sende değerlendir hepsini
Evet kuzum catlamısİlk gün hariç değerlendirdim çok şükür. Artık gerisi Rabbim in takdiri ilahisine kaldı.
Az önce tekrar test yaptım. Hafif silikleşmiş. Bu artık çatladığı anlamına geliyor değil mi? Yarın tekrar yapacağım inş. Eki Görüntüle 2605106
Evet kuzum catlamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?