- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Şimdi test yaptım ama negatifGüzel haberlerini bekliyorum inş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi test yaptım ama negatifGüzel haberlerini bekliyorum inş![]()
Şimdi test yaptım ama negatif![]()
Yok yapmadım testlerim gelsin öyle yapıcam erken gebelik testi söylemiştimYaptın mı test kuzum
Yok yapmadım testlerim gelsin öyle yapıcam erken gebelik testi söylemiştim
Ne kadarda normal giden bir ovulasyon testiBugün satın üzerinden geçen 17. Gün. Artık tamamen silikleşti lh değerim. 28 mart bat tarihim. Bakalım neler olacak..
Rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.Eki Görüntüle 2605558
Kafayı yicem simdi yaptımBugün satın üzerinden geçen 17. Gün. Artık tamamen silikleşti lh değerim. 28 mart bat tarihim. Bakalım neler olacak..
Rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.Eki Görüntüle 2605558
Ne kadarda normal giden bir ovulasyon testi
Kafayı yicem simdi yaptım
Sabah 2 tane gebelk testi yaptım negatif çıktı az önce erken gebelik testim geldi ama daha erken oldugu icin yapmadımc çizgisinden önce t cizgisi cıktı artık bekleyip görücemGebelik testin ne zaman gelecek biliyor musun? " bat ne zamandı
Sabah 2 tane gebelk testi yaptım negatif çıktı az önce erken gebelik testim geldi ama daha erken oldugu icin yapmadımc çizgisinden önce t cizgisi cıktı artık bekleyip görücem
Evet baksana nolur nolmaz ben yinede değerlendircemEe t cizgisi önce çıktıysa süper. Bence hala umut var![]()
Evet baksana nolur nolmaz ben yinede değerlendircem![]()
Bir kaç gün daha geçsin yapıcam sürekli negatif görmekten artık bıktımEvet baksana kopkoyu. Erken gebelik testini dene bence. O zaten varsa erken gösterio
Bir kaç gün daha geçsin yapıcam sürekli negatif görmekten artık bıktım
Bende sabahtan beri aynı seyi düsünüyorum allahın bir bildiği var heraldeki böyle bir zamanda olmuyor18 mart.
Sat üzerinden 19 gün geçti.
Bugün çizgi biraz daha koyu.
Ara ara kasık ağrılarım var. Pik günlerini değerlendirmeye çalıştık. Hayırlısı olsun.
Böyle bir dünyaya evlat getirmek de düşündürüyor insanı ama....
Takdiri ilahi
Eki Görüntüle 2606282
Bende sabahtan beri aynı seyi düsünüyorum allahın bir bildiği var heraldeki böyle bir zamanda olmuyor
Yaptım canım negatifEvet öyle. Baksana dünya kan ağlıyor. Her yerde virüs tehdidi var. Yarın Bi gün beklenen çekirge sürüsü var. Nisan ayı sonunda Bi göktaşı bekleniyor.
Ülkemizin etrafı savaş halinde.
Rabbim hayrlısını versin. Sen test yaptın mı
Yaptım canım negatif![]()