• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon doğru mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😅😅😅 kızlar bugün de pik çıktı 😅 bence ovulasyon testi bazen savmalaybiliyor bu gördüğüm 5. Pik 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    159,3 KB · Görüntüleme: 33
Allah Allah. Bence o hamilelik çizgisi ama. Dünden beri bir sürü kişide gördüm. Bırak tamamen çizgi olmasını hafif çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenenler var. Belki geç döllenmedir.
Bence benim yumurtlama oluyor ama smdi oluyorsa 3 martta neydi 🤨🤔

😅😅😅 kızlar bugün de pik çıktı 😅 bence ovulasyon testi bazen savmalaybiliyor bu gördüğüm 5. Pik 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Belki de.
Ama şunu da okudum
Bazı insanlar ay içinde 4 5 defa yumurtlayabilirmiş.
Belki öyle bir ay yaşıyorsundur
Tekrar test yap istersen Bi tane daha.
Bazen bozuk çıkıyormuş ya

Seninde benim gibi olmus 🤦‍♀️ bende 2 kere gördüm bence bu test yanlıs gösteriyor
Bence de ya hergün koyu çıkıyor ya 8 martta yakaladım koyuyu . Sonra 13 Mart ve 15 marttan sonrası da hep koyu çıktı durdu .. birazdan sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırcam LH yükselmiş olabilir 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Belki de.
Ama şunu da okudum
Bazı insanlar ay içinde 4 5 defa yumurtlayabilirmiş.
Belki öyle bir ay yaşıyorsundur
Tekrar test yap istersen Bi tane daha.
Bazen bozuk çıkıyormuş ya
Kuzum her gün dikkatli yapıyorum hemen koyu çıkıyor .. biri bozuksa hepsi mi bozuk anlamadım ki sağlık ocağına gidip değerlere baktırayım hele

Bence de ya hergün koyu çıkıyor ya 8 martta yakaladım koyuyu . Sonra 13 Mart ve 15 marttan sonrası da hep koyu çıktı durdu .. birazdan sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırcam LH yükselmiş olabilir 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ya daaaaaa
Bebişşş olabilir 🥰🥰🥰
Bi kan ver bakalım ne çıkacak

Kuzum her gün dikkatli yapıyorum hemen koyu çıkıyor .. biri bozuksa hepsi mi bozuk anlamadım ki sağlık ocağına gidip değerlere baktırayım hele

Baktır baktır
Belki de bebiş vardır dediğim gibi.
Hani çıkıyormuş ya ovulasyon testi ile de.

Ne bilim..
Belki de aynen 2.kez yumurtluyorsundur.
Akıntın filan var mı
Yumurtlama olunca akıntı oluyor ya öncesinde
Akıntım var evet bu arada benim önce t beliriyor kop kıyu sonra c beliriyor silik bi şekilde çubuk test aldım artık onlarla yapıcam
Canım benimde 3 martta bi basladı koyuluk hala devam ediyor işte geçen anladığım kadarıyla bence bizim yumurta oluşuyor çatlayamıyor 🤔🤦‍♀️🤷‍♀️

21.gün
Tarih 20 mart 2020.
15846939345548134543559630451423.jpg

T çizgisi silik durumda hala.
27 28 mart beklenen adet tarihi.
Son birliktelik 18 mart.
Son adet tarihi 29 şubat

Kendimi deney yapan bilim insanı gibi hissediyorum 😂😂😂

Back