Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence benim yumurtlama oluyor ama smdi oluyorsa 3 martta neydiAllah Allah. Bence o hamilelik çizgisi ama. Dünden beri bir sürü kişide gördüm. Bırak tamamen çizgi olmasını hafif çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenenler var. Belki geç döllenmedir.
Seninde benim gibi olmuskızlar bugün de pik çıktı
bence ovulasyon testi bazen savmalaybiliyor bu gördüğüm 5. Pik
![]()
kızlar bugün de pik çıktı
![]()
Bence de ya hergün koyu çıkıyor ya 8 martta yakaladım koyuyu . Sonra 13 Mart ve 15 marttan sonrası da hep koyu çıktı durdu .. birazdan sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırcam LH yükselmiş olabilirSeninde benim gibi olmusbende 2 kere gördüm bence bu test yanlıs gösteriyor
Bence benim yumurtlama oluyor ama smdi oluyorsa 3 martta neydi![]()
Seninde benim gibi olmusbende 2 kere gördüm bence bu test yanlıs gösteriyor
Kuzum her gün dikkatli yapıyorum hemen koyu çıkıyor .. biri bozuksa hepsi mi bozuk anlamadım ki sağlık ocağına gidip değerlere baktırayım heleBelki de.
Ama şunu da okudum
Bazı insanlar ay içinde 4 5 defa yumurtlayabilirmiş.
Belki öyle bir ay yaşıyorsundur
Tekrar test yap istersen Bi tane daha.
Bazen bozuk çıkıyormuş ya
Bence de ya hergün koyu çıkıyor ya 8 martta yakaladım koyuyu . Sonra 13 Mart ve 15 marttan sonrası da hep koyu çıktı durdu .. birazdan sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırcam LH yükselmiş olabilir![]()
Kuzum her gün dikkatli yapıyorum hemen koyu çıkıyor .. biri bozuksa hepsi mi bozuk anlamadım ki sağlık ocağına gidip değerlere baktırayım hele
Canim senin testin daha yeni pik olmus digerleri pik degilkızlar bugün de pik çıktı
![]()
Bence testiniz daha yeni pik olmuş t çizgisi c den daha koyu olduğunda pik oluyorkızlar bugün de pik çıktı
![]()
Her köşede buluşuyoruz hayırdır canısı :)))Canim senin testin daha yeni pik olmus digerleri pik degil
Bu 3 4 gunu degerlendir mutlaka
Su da var hamileysen ondan da koyu cikabilir
Maksat faydamiz dokunsun canisiHer köşede buluşuyoruz hayırdır canısı :)))
Aynen canomMaksat faydamiz dokunsun canisi
Akıntım var evet bu arada benim önce t beliriyor kop kıyu sonra c beliriyor silik bi şekilde çubuk test aldım artık onlarla yapıcamNe bilim..
Belki de aynen 2.kez yumurtluyorsundur.
Akıntın filan var mı
Yumurtlama olunca akıntı oluyor ya öncesinde
Canım benimde 3 martta bi basladı koyuluk hala devam ediyor işte geçen anladığım kadarıyla bence bizim yumurta oluşuyor çatlayamıyorBence de ya hergün koyu çıkıyor ya 8 martta yakaladım koyuyu . Sonra 13 Mart ve 15 marttan sonrası da hep koyu çıktı durdu .. birazdan sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırcam LH yükselmiş olabilir![]()