• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon doğru mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çatladıktan sonra 1 kere falan yapmısızdır malum eşimin beli rahatsızdı 😂:halay:su taşırken beli tutulduda 😂😂

🙈🙈🙈 İnşallah tutmuştur sizin de. Ben de şimdi tekrar test yaptım. İyice silikleşmiş artık 🤩 bakalım neler olacak.

Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.

Benimki de dırdır ediyor zaten 🤣🤣 yetmedi mi daha diye 🤣 bilsek günü anı bir kere de yetecek ama. Emin olamıyoruz ki.

Bu da 12.30da yaptığım son testim.
15842652678453536520398487579230.jpg

🙈🙈🙈 İnşallah tutmuştur sizin de. Ben de şimdi tekrar test yaptım. İyice silikleşmiş artık 🤩 bakalım neler olacak.

Benimki de dırdır ediyor zaten 🤣🤣 yetmedi mi daha diye 🤣 bilsek günü anı bir kere de yetecek ama. Emin olamıyoruz ki.

Bu da 12.30da yaptığım son testim. Eki Görüntüle 2605293
Aynen canım silikleşmiş bizdede öyle hep adamı kovalıyordum :halay:

Ahh napcaz biz böyle bilmiyorum ki:KK48::KK48: hayırlısıyla güzel haberler verelim de. Hepsini unuturuz
İnsallah canım ben suan beklemedeyim yumurtlamadan sonra 12. Günüm henüz adet olmadım adetimdem 4 gün geçti ama düzensizleştiği icin test yapmıyorum yumurtlamanın üstünden 15 gün geçmesi gerekiyormıs ya adet olması icin 5 gün daha olmazsam test yapcam

İnsallah canım ben suan beklemedeyim yumurtlamadan sonra 12. Günüm henüz adet olmadım adetimdem 4 gün geçti ama düzensizleştiği icin test yapmıyorum yumurtlamanın üstünden 15 gün geçmesi gerekiyormıs ya adet olması icin 5 gün daha olmazsam test yapcam

Ay hadi inşallah. Umarım adet gecikmesi bebiştendir. Ben de daha yeni yumurtladım. Şimdi 15 gün nası beklicem bilmiyorum 🙈🙈 bat tarihim de 27 mart ama bakalım artık hyrlısı artık 🙈🥰

İçimde güzel umutlar var ama. Geçen ay da böyle olmuştu ama hasta oldum. İnşallah bu sefer öyle değildir.

Bu da 12.30da yaptığım son testim. Eki Görüntüle 2605293
Şimdi silikleşmiş canım. Bugün mutlaka değerlendir. Hatta sperm sıkıntısı yoksa bu 3 günü değerlendir derim.

Şimdi silikleşmiş canım. Bugün mutlaka değerlendir. Hatta sperm sıkıntısı yoksa bu 3 günü değerlendir derim.

Bugünü değerlendirdik. Nasip olursa yarını da değerlendiricez. Sperm kontrolu hiç yaptırmadik. Sadece kan tahlili yaptırdık evlat düşünmeden önce geçen ay. Değerlerimizde sıkıntı çıkmadı. Bu bir iki ay içinde de olmazsa rahim ve sperm kontrolu yaptırmayı düşünüyoruz. Hayırlısı inşallah 🥰🥰

Bugünü değerlendirdik. Nasip olursa yarını da değerlendiricez. Sperm kontrolu hiç yaptırmadik. Sadece kan tahlili yaptırdık evlat düşünmeden önce geçen ay. Değerlerimizde sıkıntı çıkmadı. Bu bir iki ay içinde de olmazsa rahim ve sperm kontrolu yaptırmayı düşünüyoruz. Hayırlısı inşallah 🥰🥰
Hayırlısı canım umarım hemen tutar☺️

Kızlar ya bi baksanıza iki gün önce koyu çıktı sonra hafif silik şimdi yine koyu çıktı normal mi bu 😅

Eklentiler

• BFDBE844-2481-4318-A85A-FED9FE6D0A21.jpeg
    BFDBE844-2481-4318-A85A-FED9FE6D0A21.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 24
2 yıl olmak üzere canım ama eşim düzenli evde olmadığı için düzensiz beraberlikten dolayı anca denk geldik 😅😅😅

Demek ki bebişiniz gelmesine daha varmış. Rabbim aratmadan kavuştursun inşallah. Biz de çeşitli sorunlardan dolayı 2.5 yıldır çocuk düşünmüyorduk. Daha yeni düşünmeye başladık. Bakalım kısmet artık 🥰🥰

Demek ki bebişiniz gelmesine daha varmış. Rabbim aratmadan kavuştursun inşallah. Biz de çeşitli sorunlardan dolayı 2.5 yıldır çocuk düşünmüyorduk. Daha yeni düşünmeye başladık. Bakalım kısmet artık 🥰🥰
Amin kuzum kısmet inşallah 🤲🤲 biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah’ın 🌸🌸💋💋

Back