- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Ben çatladıktan sonra 1 kere falan yapmısızdır malum eşimin beli rahatsızdıİnşallah tutmuştur yaapeki çatladıktan sonra kaç gün birlikte olmak lazım. Saat 12de bir kere daha test yapacağım. Onu da atarım buraya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çatladıktan sonra 1 kere falan yapmısızdır malum eşimin beli rahatsızdıİnşallah tutmuştur yaapeki çatladıktan sonra kaç gün birlikte olmak lazım. Saat 12de bir kere daha test yapacağım. Onu da atarım buraya
![]()
Ben çatladıktan sonra 1 kere falan yapmısızdır malum eşimin beli rahatsızdısu taşırken beli tutulduda
![]()
Aynen canım silikleşmiş bizdede öyle hep adamı kovalıyordumİnşallah tutmuştur sizin de. Ben de şimdi tekrar test yaptım. İyice silikleşmiş artık
bakalım neler olacak.
Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.
Benimki de dırdır ediyor zatenyetmedi mi daha diye
bilsek günü anı bir kere de yetecek ama. Emin olamıyoruz ki.
Bu da 12.30da yaptığım son testim. Eki Görüntüle 2605293
Aynen canım silikleşmiş bizdede öyle hep adamı kovalıyordum![]()
İnsallah canım ben suan beklemedeyim yumurtlamadan sonra 12. Günüm henüz adet olmadım adetimdem 4 gün geçti ama düzensizleştiği icin test yapmıyorum yumurtlamanın üstünden 15 gün geçmesi gerekiyormıs ya adet olması icin 5 gün daha olmazsam test yapcamAhh napcaz biz böyle bilmiyorum kihayırlısıyla güzel haberler verelim de. Hepsini unuturuz
İnsallah canım ben suan beklemedeyim yumurtlamadan sonra 12. Günüm henüz adet olmadım adetimdem 4 gün geçti ama düzensizleştiği icin test yapmıyorum yumurtlamanın üstünden 15 gün geçmesi gerekiyormıs ya adet olması icin 5 gün daha olmazsam test yapcam
Şimdi silikleşmiş canım. Bugün mutlaka değerlendir. Hatta sperm sıkıntısı yoksa bu 3 günü değerlendir derim.İnşallah tutmuştur sizin de. Ben de şimdi tekrar test yaptım. İyice silikleşmiş artık
bakalım neler olacak.
Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.
Benimki de dırdır ediyor zatenyetmedi mi daha diye
bilsek günü anı bir kere de yetecek ama. Emin olamıyoruz ki.
Bu da 12.30da yaptığım son testim. Eki Görüntüle 2605293
Şimdi silikleşmiş canım. Bugün mutlaka değerlendir. Hatta sperm sıkıntısı yoksa bu 3 günü değerlendir derim.
Hayırlısı canım umarım hemen tutarBugünü değerlendirdik. Nasip olursa yarını da değerlendiricez. Sperm kontrolu hiç yaptırmadik. Sadece kan tahlili yaptırdık evlat düşünmeden önce geçen ay. Değerlerimizde sıkıntı çıkmadı. Bu bir iki ay içinde de olmazsa rahim ve sperm kontrolu yaptırmayı düşünüyoruz. Hayırlısı inşallah![]()
Hayırlısı canım umarım hemen tutar☺
Yok canım, bekliyorum ben de. Adete 5 günüm var bakalımAmin inşallahteşekkür ederim güzel dileklerin için ❣❣ sizin var mı bebeğiniz
Yok canım, bekliyorum ben de. Adete 5 günüm var bakalım☺
2 yıl olmak üzere canım ama eşim düzenli evde olmadığı için düzensiz beraberlikten dolayı anca denk geldikYaaa aynı gidiyoruzbnm de pik oldu dün bugün.. Siz ne zamandir dusunuyosunuz bebiş
2 yıl olmak üzere canım ama eşim düzenli evde olmadığı için düzensiz beraberlikten dolayı anca denk geldik![]()
Kızlar ya bi baksanıza iki gün önce koyu çıktı sonra hafif silik şimdi yine koyu çıktı normal mi bu![]()
Kızlar ya bi baksanıza iki gün önce koyu çıktı sonra hafif silik şimdi yine koyu çıktı normal mi bu![]()
Amin kuzum kısmet inşallahDemek ki bebişiniz gelmesine daha varmış. Rabbim aratmadan kavuştursun inşallah. Biz de çeşitli sorunlardan dolayı 2.5 yıldır çocuk düşünmüyorduk. Daha yeni düşünmeye başladık. Bakalım kısmet artık![]()
Yani cnm 4 saat sıvı almadan aynı saatte yapıyorum eskiden de kullanıyordum diye cok damlatma yapmıyorum 2 damla kadar14ünde de ovulasyon testini dikkatli yaptınız mı? İlk idrar olmadan 2 saat sıvı almadan
Amin kuzum kısmet inşallahbiz elimizden geleni yapalım da taktir Allah’ın
![]()