Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon doğru mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 2. Pik günüm(sat üzerinden 14 gün geçti) devam ediyor koyuluk. Yumurtam hala çatlamadı mı yani?

Catlamamis siliklesince catliyor. Testi ayni saatte yapmaya calis . Bugunu de silik ciktigi gunu de degerlendirin . 36 48 saate kadar yolu var .

Ahh amin inşallah dünü değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Rabbim fırsat vermiştir inşallah çok teşekkür ediyorum

Ahh amin inşallah dünü değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Rabbim fırsat vermiştir inşallah çok teşekkür ediyorum
Ondan onceki gunu degerlendirdin mi spermin orda bi yasam sureci de mevcut . Hayirlisi olsun elinden geldigince bugun ve yarini degerlendir gerisi ilahi takdir

Adetimin 2. günündeyim..bu markanın testini aldım kaçıncı gün kullanmaya başlıycam..

Ondan onceki gunu degerlendirdin mi spermin orda bi yasam sureci de mevcut . Hayirlisi olsun elinden geldigince bugun ve yarini degerlendir gerisi ilahi takdir

Hayır malesef eşim yoğun çalışıyordu o dönem. Ancak bugün yarın sonraki gün planımız var bakalım kısmet artık rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin

Adetimin 2. günündeyim..bu markanın testini aldım kaçıncı gün kullanmaya başlıycam..

Ben bittiği gün başladım ne olur ne olmaz ilk defa deniyorum çünkü. Sizin de öyleyse eğer bence başlayın. Birşey kaybetmezsiniz. Çünkü bazıları çok erken yumurtluyormuş.

Hayır malesef eşim yoğun çalışıyordu o dönem. Ancak bugün yarın sonraki gün planımız var bakalım kısmet artık rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
Anladim bende mesela iki gunde bir degerlendirdim ayni zamanda yumurtlama gunu ve ondan sonraki gunun sabahini degerlendirdim yogunluktan dahada olmadi zaten aklinda bulunsun imkan varsa sabah saatinde spermler daha yogun aktif oluyomus doktorlar bunu söylüyor .

Sabahı bir yerden daha okumuştum. İnşallah bu haftasonunu öyle değerlendirelim Rabbim nasip etsin. Geçen ay bir kaç Aralık dışında iki günde bir birlikte olduk ama hamile olamadım malesef. Bu ay ovulasyona dikkat ediyorum ama nasip tabii

Ben bittiği gün başladım ne olur ne olmaz ilk defa deniyorum çünkü. Sizin de öyleyse eğer bence başlayın. Birşey kaybetmezsiniz. Çünkü bazıları çok erken yumurtluyormuş.
Ben de ilk defa kullanıcam biter bitmez başlasam iyi olur ne olur ne olmaz zaten 30 lupaket aldım..

Ben de ilk defa kullanıcam biter bitmez başlasam iyi olur ne olur ne olmaz zaten 30 lupaket aldım..

Kesinlikle öyle yapın. Bi yerde adetin bittiği gün yumurtlayan birisini okudum. Düşünsenize defalarca uğraşsanız yine aklınıza gelmez o gün. Ama olabiliyormuş. Benim dün ve bugün pik yaptı testim. 13.ve 14 gün oldu yani. Ben normal sınırlar içindeymişim ama herkes aynı olmayabilir

Adetin düzensizse adet bitiminde hemen basla düzenliyse bitiminde 5 gün sonra basla bence canım
Gayet düzenlidir adetim 26 28 günde bir olurum ama ilk kez kullanıcam biter bitmez kullanmak istiyorum yani merak ediyorum açıkçası erken mi yumurtluyorum diye sanırım bir sakıncası olmaz teşekkür ederim

Meraklandım şimdi iyice..görücez bakalım nasıl yumurtluyorum bu arada c ve t kısmı aynı tonda koyu kırmızı olunca mı pik olmuş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…