Hayırlısı canım. Benim bat 20si bakalım.
Çatlamamış canım muhtemelen yarına silikleşir, silikleşince çatlıyor.Kızlar bugün 2. Pik günüm(sat üzerinden 14 gün geçti) devam ediyor koyuluk. Yumurtam hala çatlamadı mı yani? Eki Görüntüle 2604387
Catlamamis siliklesince catliyor. Testi ayni saatte yapmaya calis . Bugunu de silik ciktigi gunu de degerlendirin . 36 48 saate kadar yolu var .Kızlar bugün 2. Pik günüm(sat üzerinden 14 gün geçti) devam ediyor koyuluk. Yumurtam hala çatlamadı mı yani? Eki Görüntüle 2604387
Çatlamamış canım muhtemelen yarına silikleşir, silikleşince çatlıyor.
Catlamamis siliklesince catliyor. Testi ayni saatte yapmaya calis . Bugunu de silik ciktigi gunu de degerlendirin . 36 48 saate kadar yolu var .
Ondan onceki gunu degerlendirdin mi spermin orda bi yasam sureci de mevcut . Hayirlisi olsun elinden geldigince bugun ve yarini degerlendir gerisi ilahi takdirAhh amin inşallahdünü değerlendiremedim diye üzülmüştüm. Rabbim fırsat vermiştir inşallah çok teşekkür ediyorum
Adetin düzensizse adet bitiminde hemen basla düzenliyse bitiminde 5 gün sonra basla bence canımAdetimin 2. günündeyim..bu markanın testini aldım kaçıncı gün kullanmaya başlıycam..
Bu tam pik olmus masallahKızlar bugün 2. Pik günüm(sat üzerinden 14 gün geçti) devam ediyor koyuluk. Yumurtam hala çatlamadı mı yani? Eki Görüntüle 2604387
Ondan onceki gunu degerlendirdin mi spermin orda bi yasam sureci de mevcut . Hayirlisi olsun elinden geldigince bugun ve yarini degerlendir gerisi ilahi takdir
Adetimin 2. günündeyim..bu markanın testini aldım kaçıncı gün kullanmaya başlıycam..
Bu tam pik olmus masallah
Anladim bende mesela iki gunde bir degerlendirdim ayni zamanda yumurtlama gunu ve ondan sonraki gunun sabahini degerlendirdim yogunluktan dahada olmadi zaten aklinda bulunsun imkan varsa sabah saatinde spermler daha yogun aktif oluyomus doktorlar bunu söylüyor .Hayır malesef eşim yoğun çalışıyordu o dönem. Ancak bugün yarın sonraki gün planımız var bakalım kısmet artıkrabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
Amin insallahAyy Allahım amin inşallahinşallah tutar
Anladim bende mesela iki gunde bir degerlendirdim ayni zamanda yumurtlama gunu ve ondan sonraki gunun sabahini degerlendirdim yogunluktan dahada olmadi zaten aklinda bulunsun imkan varsa sabah saatinde spermler daha yogun aktif oluyomus doktorlar bunu söylüyor .
Ben de ilk defa kullanıcam biter bitmez başlasam iyi olur ne olur ne olmaz zaten 30 lupaket aldım..Ben bittiği gün başladım ne olur ne olmaz ilk defa deniyorum çünkü. Sizin de öyleyse eğer bence başlayın. Birşey kaybetmezsiniz. Çünkü bazıları çok erken yumurtluyormuş.
Ben de ilk defa kullanıcam biter bitmez başlasam iyi olur ne olur ne olmaz zaten 30 lupaket aldım..
Gayet düzenlidir adetim 26 28 günde bir olurum ama ilk kez kullanıcam biter bitmez kullanmak istiyorum yani merak ediyorum açıkçası erken mi yumurtluyorum diye sanırım bir sakıncası olmaz teşekkür ederimAdetin düzensizse adet bitiminde hemen basla düzenliyse bitiminde 5 gün sonra basla bence canım
Meraklandım şimdi iyice..görücez bakalım nasıl yumurtluyorum bu arada c ve t kısmı aynı tonda koyu kırmızı olunca mı pik olmuş oluyoKesinlikle öyle yapın. Bi yerde adetin bittiği gün yumurtlayan birisini okudum. Düşünsenize defalarca uğraşsanız yine aklınıza gelmez o gün. Ama olabiliyormuş. Benim dün ve bugün pik yaptı testim. 13.ve 14 gün oldu yani. Ben normal sınırlar içindeymişim ama herkes aynı olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?