• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon doğru mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraklandım şimdi iyice..görücez bakalım nasıl yumurtluyorum bu arada c ve t kısmı aynı tonda koyu kırmızı olunca mı pik olmuş oluyo:KK28:

Evet aynen ikisi aynı renk olmalı ve koyu olmalı. En önemlisi ise sıvı tüketimi. Ben Başlarda aman birşey olmaz o kadar da diye denedim. Testlerde yine çıktı ama hemen bozuldu sonra görüntüler. Uzun süredir dikkat ediyorum. Bekleyince pek bozulmuyor artık.

Sabahı bir yerden daha okumuştum. İnşallah bu haftasonunu öyle değerlendirelim 🙈🙈🙈 Rabbim nasip etsin. Geçen ay bir kaç Aralık dışında iki günde bir birlikte olduk ama hamile olamadım malesef. Bu ay ovulasyona dikkat ediyorum ama nasip tabii 🥰🥰🥰
Nasipten öte degil tabi hic dusunmedin bi anda oluyeriyormus ya o misal hayirlisi olsun . Degerlendirmeye bakin ondan hamilelik icin sonrasi istege bagli ..

Hanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.
Kız tam benlik konu bu bende o markayı kullanıyorum ve güvenilir ☺️☺️ Hadi hayırlısı inşallah ☺️

Hanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.
Pik olmuş gibi canım ama devam et yine ☺️

Kız tam benlik konu bu bende o markayı kullanıyorum ve güvenilir ☺☺ Hadi hayırlısı inşallah ☺

Ayy böyle mesajlar geldikçe için rahatlıyor. İnşallah doğrudur ve yanılmıyorumdur 🤩🤩 aminnn inşallah inşallah bebeğime kavuşurum 🤲🤲

Evet silikleşince ye kadar devam edilmesi gerekiyormuş. Peki ondam sonra devam etmeye gerek var mı
Bak bende böyle oldu.. bugün yakaladım ve silikleşsene kadar devam edicem diyelim silikleşti ama ikinci közde yumurtlama ihtimali var diye devam edicem ben adete kadar

Eklentiler

• F6E958BC-892F-44E8-9B01-1A6A019467C5.jpeg
    F6E958BC-892F-44E8-9B01-1A6A019467C5.jpeg
    93,3 KB · Görüntüleme: 27
Bak bende böyle oldu.. bugün yakaladım ve silikleşsene kadar devam edicem diyelim silikleşti ama ikinci közde yumurtlama ihtimali var diye devam edicem ben adete kadar

Yaaa aynı gidiyoruz 🙈🙈 bnm de pik oldu dün bugün.. Siz ne zamandir dusunuyosunuz bebiş

Evet canım benimde 4 gün falan hep koyuydu sende değerlendir hepsini 🤗

İlk gün hariç değerlendirdim çok şükür. Artık gerisi Rabbim in takdiri ilahisine kaldı.

Az önce tekrar test yaptım. Hafif silikleşmiş. Bu artık çatladığı anlamına geliyor değil mi? Yarın tekrar yapacağım inş.
15842079679343507916593510254159.jpg

Back