• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovulasyon doğru mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testlerini güvenilir bulmuyorlarmis strese soktuğunu düşünüyorum dedi doktorlardan bir tanesi. Yumurta takibi de yaptırmadım çünkü üç kereklomen kullandım o arada gittiğimde zaten yeteri büyüklükte iğne yapalım demişti o şekilde devam etmistik

Anladım. Ama malesef ben yoğun çalışıyorum. Doktora gitme şansım pek olmuyor. İnşallah doğru çıkar bende. Şuanda arkadaşlar pik olduğunu ya da yakın olduğunu söyledi. Gelişmeleri yazarım inşallah 🤗🤗🤗

İlk hamileliğimde bu markanın testiyle ovulasyon takip ettiğim ay hamile kaldım ALLahın izniyle🙏🏻 Şuanda da 2.yi istiyoruz bu ay yine aynı testlere başladım bakalım takipteyim🤲🏻 Allah isteyen herkese ve bize de nasip etsin inşallah

İlk hamileliğimde bu markanın testiyle ovulasyon takip ettiğim ay hamile kaldım ALLahın izniyle🙏🏻 Şuanda da 2.yi istiyoruz bu ay yine aynı testlere başladım bakalım takipteyim🤲🏻 Allah isteyen herkese ve bize de nasip etsin inşallah

Ayy Allahım çok amin 🤲 inşallah benim de öyle olur. Mübarek Cuma gecesi hürmetine 🥰

Rabbim size de nasip etsin inşallah 2.bebeğinizi.

Gerçekten mi, 🙈 peki bugünden itibaren değerlendirsek olmaz mı
Tabiki değerlendire bilirsin ama önemli olan pik olduğu tarihler benimkinin resmini attım öyle koyu olması gerekiyor😊

Eklentiler

• IMG-20200303-WA0002.jpeg
    IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 17
Tabiki değerlendire bilirsin ama önemli olan pik olduğu tarihler benimkinin resmini attım öyle koyu olması gerekiyor😊

Aslında benim de bunun gibi çıktı. Açık alanda çektiğim için o kısım biraz daha soluk çıkmış. Elimde daha net görünüyor. 🥰

Duyanda 57 oldun sanacak 45 e kadar yolu var bunun allah doğurganlık vermısse yaşa takılmamak lazım

Yaşa şu yüzden takılıyorum. Annem hep düşük yaşadı.bz kardeşler arasında 10ar yaş var. Aynı şey bende de olur mu diye çok korkuyorum. 😌 İçimde hep Bi korku var. 3 yıl korunduk. Çevresel Bi baskı da var. Kayımvalidemden VS. VS..

Bu marka testi ben de ilk defa denedim bu ay. 30’lu almıştım bi iki tanesi bozuk çıktı. Diğerleri iyi gibi, 2 gün yumurtlama (pik) gördüm bakalım kısmet.

İnşallah canım. Senin bugün pikse testi silik görene kadar yapmaya devam et ve bugünü, silik gördüğün günü ve önündeki 3 günü değerlendir canım. 🙏

İnşallah ya 🙈🙈 kazasız belasız diyelim. Olmadı olmadı bugün kaza yaşadık resmen 🤣🤣🤣 deniycem inşallah hayırlısıyla ❣️❣️ çok teşekkür ederim. Siz de mutlaka yazın olur mu gelişmeleri

Back