Laboquick gebelik testi??

Evet gölge var gibi elinizde test varsa sabah ilk idrarinizla yapın bakalım inşaallah bebişin seledir canım benimde yarın adet günüm bakalım olmazsa bende yapacam
İnşallah canım test var sabah yapıcam burda kalitesi düşüyor fotoğrafın aslında daha belirgin heyecan yaptım galiba teşekkürler yorumun için benimde reglim Salı günü

İnşallah canım test var sabah yapıcam burda kalitesi düşüyor fotoğrafın aslında daha belirgin heyecan yaptım galiba teşekkürler yorumun için benimde reglim Salı günü
İnşaallah canım belirtiniz varmı acaba benim bugün sadece akıntım ve sağ kasıkta ağrım oldu bakalım

Görünüyor gayet
Evet dün siz var demiştiniz bu akşam daha da netleşti sizi o yüzden etiketlemiştim yorum yazmanız için çok teşekkür ederim inşallah yanıltmıyordur test. Bozuk çıkıyormuş bu marka Laboquick anlamadım 4 tane yaptım hepsinin bozuk olma ihtimali olabilir mi? Dün yaptıklarım çok çok silikti sabahki de , ama akşam yaptığım daha da belirgin oldu. İnşallah doğrudur

Yani akşam yaptıgınız bile görünüyorsa sabaha daha net cıkar inşallah hayırlı olsun beta sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…