- 29 Kasım 2023
- 793
- 417
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
İnşallah canım test var sabah yapıcam burda kalitesi düşüyor fotoğrafın aslında daha belirgin heyecan yaptım galiba teşekkürler yorumun için benimde reglim Salı günüEvet gölge var gibi elinizde test varsa sabah ilk idrarinizla yapın bakalım inşaallah bebişin seledir canım benimde yarın adet günüm bakalım olmazsa bende yapacam
İnşaallah canım belirtiniz varmı acaba benim bugün sadece akıntım ve sağ kasıkta ağrım oldu bakalımİnşallah canım test var sabah yapıcam burda kalitesi düşüyor fotoğrafın aslında daha belirgin heyecan yaptım galiba teşekkürler yorumun için benimde reglim Salı günü
Benim kasık ağrım vardı ama azaldı bugün sadece baş ağrısı oldu bende akıntı yokİnşaallah canım belirtiniz varmı acaba benim bugün sadece akıntım ve sağ kasıkta ağrım oldu bakalım
Var canım kontrol et çizgiyi sağlıkla ilerlesin inşallah banada dua et hala regl olmadım 7 gün yarınla birlikteBenim kasık ağrım vardı ama azaldı bugün sadece baş ağrısı oldu bende akıntı yok
İnşallah canım inşallah hayal kırıklığına uğramam. Dua edicem hepimiz içinVar canım kontrol et çizgiyi sağlıkla ilerlesin inşallah banada dua et hala regl olmadım 7 gün yarınla birlikte
Test yapmadın mı hala pekiVar canım kontrol et çizgiyi sağlıkla ilerlesin inşallah banada dua et hala regl olmadım 7 gün yarınla birlikte
Yok kız dağın başında oturuyorum nerden buluyumTest yapmadın mı hala peki
Nasıl sabrettin bunca zamanYok kız dağın başında oturuyorum nerden buluyum
Ya benim sürekli gecikmenin oluyor adete benzer ağrıların da olunca umutlanmak istemedim almadım o yüzden ama çarşıda otursaydım 100 tane almıştım o ayrıNasıl sabrettin bunca zaman
Sende varsa fazla hayrına bana gönder araba bile 2 saate geliyorNasıl sabrettin bunca zaman
Göndereyim adres yollaSende varsa fazla hayrına bana gönder araba bile 2 saate geliyor
Nedense kan verince insan daha çok üzülüyor ilk idrar yapıyım o çabuk çıkıyor insan strese girmiyorGöndereyim adres yolla
Direkt kan versen
Görünüyor gayetGerçekten göremediniz mi aslında belli oluyor bidaha bakın yakınlaştırdım
Eki Görüntüle 3576009
EvetGörünüyor gayet
Evet haklısın ben silik çıksa da biraz daha bekliycem hiç olmazsa daha kırmızı olursa o zaman gideyim kan için diyorumNedense kan verince insan daha çok üzülüyor ilk idrar yapıyım o çabuk çıkıyor insan strese girmiyor
Yani akşam yaptıgınız bile görünüyorsa sabaha daha net cıkar inşallahEvetdün siz var demiştiniz bu akşam daha da netleşti sizi o yüzden etiketlemiştim yorum yazmanız için çok teşekkür ederim inşallah yanıltmıyordur test. Bozuk çıkıyormuş bu marka Laboquick anlamadım 4 tane yaptım hepsinin bozuk olma ihtimali olabilir mi? Dün yaptıklarım çok çok silikti sabahki de , ama akşam yaptığım daha da belirgin oldu. İnşallah doğrudur
İnşallahYani akşam yaptıgınız bile görünüyorsa sabaha daha net cıkar inşallahhayırlı olsun beta sonucunu bekliyorum
Yarın atarım buraya ne gelse Allahdan hepimizin hakkında hayırlısıEvet haklısın ben silik çıksa da biraz daha bekliycem hiç olmazsa daha kırmızı olursa o zaman gideyim kan için diyorum
Evet atın inşallah güzel haberler alırızYarın atarım buraya ne gelse Allahdan hepimizin hakkında hayırlısı
İnşallahEvet atın inşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?