- 29 Kasım 2023
- 720
- 360
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
İlk yaptığım da silik çıkıyor aradan zaman geçince böyle dalgalanma oluyor. Fotoğraflarda silik çıktığı da var sonradan olan dalgalanmayı da attımİdrar fazla kacirmissinix ama test bozuk değil demi birşey görünmüyor ama canım ya sabah ilk idrarla yap bakalım
3 gün var. Fotoda çok belli değil ama normalde baktığımda çizgiyi görüyordum saatler sonra böyle oldulrAdetinize kaç gün var
İnşallah bebiş vardırBu marka kuruma çizgisi vs çıkartmıyor ya testler bozuk yada bebiş var
Bu test iyi dediler buradakiler bende toplu bundan aldımSabah ill idrarla tekrar dene o an bi foto cek tekrar ve imkanin varsa nobetci eczaneden faekli marka al umarım bebis vardir gönlunuze gore olur
Tamam olsun sen sabah ilk idrarla dene tine silikte olsa 2 5 dk icinde cikiyorsa en azindan bi umut vaad ediyor pazarteside kan verirsin netlesirBu test iyi dediler buradakiler bende toplu bundan aldımbaşka marka yok maalesef
Evet bu test gayet iyi bi test. Sabah ilk idrarla dene 2-3 damla damlat. İlk 5-10 dakika içinde çıkan sonuç doğru sonuçtur. Kuruduktan sonra dalgalanma olabiliyor.Bu test iyi dediler buradakiler bende toplu bundan aldımbaşka marka yok maalesef
Bende de laboquick testlerim adetime 4-5 gün kala böyle silik çıkarmıştı ama dalgalanma olmuyordu sonrasında . Belki idrar çok damlattığınız için dağılmıştır yoksa yanıltacağını sanmıyorumKızlar reglime 3 gün var akşam Laboquick kaset test yaptım ilk 2 dakika içinde silik çizgi çıktı dayanamadım bi tane daha yaptım o da silik çıktı ama saatler sonra her iki testimde dalgalanma oldu. Anlamadım ben şimdi negatif mi sonucun niye böyle oldu görsel atacağım bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim Eki Görüntüle 3575628
Evet doğruİnşallah bebiş vardırpeki test bozuk olsaydı en başta böyle olması gerekmez miydi neden saatler sonra böyle oluyor acaba
Tamam öyle yapıcam çok teşekkür ederim inşallah vardırTamam olsun sen sabah ilk idrarla dene tine silikte olsa 2 5 dk icinde cikiyorsa en azindan bi umut vaad ediyor pazarteside kan verirsin netlesir
Burda araştırdım kimsede böyle olmamış konu açtım . Çok sağolun yorum yazdığınız içinEvet bu test gayet iyi bi test. Sabah ilk idrarla dene 2-3 damla damlat. İlk 5-10 dakika içinde çıkan sonuç doğru sonuçtur. Kuruduktan sonra dalgalanma olabiliyor.
Silik halini sizde gördünüz müBende de laboquick testlerim adetime 4-5 gün kala böyle silik çıkarmıştı ama dalgalanma olmuyordu sonrasında . Belki idrar çok damlattığınız için dağılmıştır yoksa yanıltacağını sanmıyorum
Evet var elimde ama sabahı bekleyeceğim ilk idrarla daha net olur diyeEvet doğruelinizde başka varsa yine yapın bence bakalım oda böyle olacak mı
Evet canım silik testin var benceSilik halini sizde gördünüz müinşallah pozitiftir
İnşallah vardır inşallahEvet canım silik testin var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?