- Konu Sahibi denizduygu
-
Arkadaşlar ameliyatı 4 ay önce oldum yaram falan kalmadı sonuç berbat benden demesi mümtaz yüceye asla gitmeyin kesimi güzel değil dikiş estetik dedi alakası yok bence en güzeli bu ameliyatı olan memnun olan kişiden doktorunu öğrenin artık şanmıdır aynı doktora ameliyat olupta burada ballı ballı anlatyrlar yoksa üye olup doktorun kendisi kendisinimi övüyor bilemiyeceğim yada adamın bana garezi oldu çok kıskandı görüntümü çirkinleştirmek için uğraştı
Arkadaşlar ameliyatı 4 ay önce oldum yaram falan kalmadı sonuç berbat benden demesi mümtaz yüceye asla gitmeyin kesimi güzel değil dikiş estetik dedi alakası yok bence en güzeli bu ameliyatı olan memnun olan kişiden doktorunu öğrenin artık şanmıdır aynı doktora ameliyat olupta burada ballı ballı anlatyrlar yoksa üye olup doktorun kendisi kendisinimi övüyor bilemiyeceğim yada adamın bana garezi oldu çok kıskandı görüntümü çirkinleştirmek için uğraştı
sitede kişilerin neden olmak istemedikleri yazıyor zaten. biraz araştırırsan bulursun. senin için hayırlısı olsun. bende olumsuz tecrübesi olanlardanım ve 2. doktorumu arıyorum. dikiş işleri belli boğum boğum, kesim düzgün değil, klitoris dışarıda yani olmaması gereken ne varsa oldu ve pişmanım.
bacım ben sadece sol dudağı sağ dudakla eşitlemek istiyorum hani en azından diğerine bakarak yaparsa kesimde ayarı tutturabilir bide eriyen dikiş kullanmadıysa boğum boğum iz kalıyor ben eriyen dikiş kullanmasını istiycem gerekirse bi 100 lira fazla veririm eriyen dikiş kullanmasını isterim ozaman iz kalmaz bide kesimi biraz kötü olsa bile en azından bu sarkıklıktan kurtulmam bile bana yeter... diğer doktorlar 3 binden başlıyo mümkün değil veremem ki okadar parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?