Yaklaşık 1 ay önce Mümtaz Bey'de labioplasti ameliyatı oldum. İç dudaklardaki asimetri düzeltildi ve koyu renkli olan kısım kesildi. Dış dudakların da küçültülmesini istedim, ancak cinsel ilişki sırasında ağrı hissediceğimi, dış dudakların yastık görevi gördüğünü söyledi kendisi. Bu yüzden dış dudaklar hafif gerildi, küçültülmedi. Ameliyat öncesi Serpil Hanım ve anestezi uzmanının güzel sohbeti beni sakinleştirdi. Anestezi ilacı enjekte edildikten 5-10 saniye sonra uyudum ve uyandığımda ağrı hissetmedim. Ameliyat sonrası bikaç saati muayenehanede geçirdim. Daha sonra 1 saatlik yolculuk yapıp evime geçtim. Antibiyotiği 1 hafta boyunca kullandım, ağrı kesiciyi ikinci gün bıraktım ağrı hissetmediğim için. İyileşme aşamasında Mümtaz Bey'in anlattığı şekilde pansumanı yapmak önemli, enfeksiyon riskini azaltmak için. Benim iyileşme sürecim hızlıydı, bir sorunla karşılaşmadım. Yaklaşık 10 gün sonra dikişlerin uç kısımları alındı, hafif acı hissediliyo; ama 1 dakika süren bir işlem zaten. Ameliyat sonrası Mümtaz Bey merak ettiğim tüm soruları yanıtladı. Hastalarıyla ilgilenen ve işini özenle yapan bir hekim kendisi. Bu yüzden kendisine teşekkür ederim.