• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

labioplasy ameliyatı,,,

Yaklaşık 1 ay önce Mümtaz Bey'de labioplasti ameliyatı oldum. İç dudaklardaki asimetri düzeltildi ve koyu renkli olan kısım kesildi. Dış dudakların da küçültülmesini istedim, ancak cinsel ilişki sırasında ağrı hissediceğimi, dış dudakların yastık görevi gördüğünü söyledi kendisi. Bu yüzden dış dudaklar hafif gerildi, küçültülmedi. Ameliyat öncesi Serpil Hanım ve anestezi uzmanının güzel sohbeti beni sakinleştirdi. Anestezi ilacı enjekte edildikten 5-10 saniye sonra uyudum ve uyandığımda ağrı hissetmedim. Ameliyat sonrası bikaç saati muayenehanede geçirdim. Daha sonra 1 saatlik yolculuk yapıp evime geçtim. Antibiyotiği 1 hafta boyunca kullandım, ağrı kesiciyi ikinci gün bıraktım ağrı hissetmediğim için. İyileşme aşamasında Mümtaz Bey'in anlattığı şekilde pansumanı yapmak önemli, enfeksiyon riskini azaltmak için. Benim iyileşme sürecim hızlıydı, bir sorunla karşılaşmadım. Yaklaşık 10 gün sonra dikişlerin uç kısımları alındı, hafif acı hissediliyo; ama 1 dakika süren bir işlem zaten. Ameliyat sonrası Mümtaz Bey merak ettiğim tüm soruları yanıtladı. Hastalarıyla ilgilenen ve işini özenle yapan bir hekim kendisi. Bu yüzden kendisine teşekkür ederim.

Merhaba bayanlar, Labioplasti ameliyati olmadan once en cok arastirma yaptigim sayfalardan biriydi kadinlar kulubu oncelikle cok tesekkur ediyorum herkese.Simdi sira bende deneyimimi sizlerle paylasmak birazda olsa bu operasyonu olmak isteyenlere yardimci olmak istiyorum sirf bu yuzden uye oldum.Benim problemimde ic dudaklarin olmasi gerektiginden daha rahatsiz edici boyutta olmasiydi yaklasik 16 yildir bu sorunu yasiyordum en yakinlarimla paylastigimda umursamiyor yok canim bisey olmaz cevabi aliyordum kimseden destek gormeyince de kendimi internet ortaminda gizli gizli arastirirken buldum.Su an calismadigim ve maddi destek kimseden alamayacagim icin Mumtaz Hocamda karar kildim ne de olsa diger doktorlardan neredeyse 3 te 1 i fiyat veriyordu.Okuduklarimdan oturu cok tedirgindim aslinda kimisi cok memnun kimisi sakin gitmeyin dusuncesindeydi acikcasi fazlaliklardan kurtulayimda egri yada bugru cok onemli degile kendimi alistirmistim sonucta dogal halide cok muntazam degildi yanima kar kalan fazlaliktan kurtulup rahat edecektim artik bacagima isemek istemiyor,ic camasirimla bacagimin arasina sıkısan fazlaliktan bir an olsun kurtulmak icin sabirsizlaniyordum.Mumtaz hocamin muayenehanesine bi arkadasimla gittim sorunumu buyuk bi titizlilikle dinledi neler yapabiliriz bana gosterdi sonra lokal olarak basladik ince uclu igne uyusturma icin kullanildiginda sadece aci hissettim o da bi kac dakika surdu yardimcisinin elimi tuttugunu hala unutamiyorum manevi destek cok onemli,islem bittiginde kendimi yeniden dogmus gibi hissettim gercekten bacak arama surten fazlaliklar artik yoktu sadece sag tarafimda biraz odem olustu hemen antibiyotik ve agri kesiciye basladim 4 gun sonra dikis baslarimin alinmasi icin gittim.15 gun sonrasina kontrol icin randevu aldim simdi aynaya gidip gelip bakiyorum memnun muyum diye henuz iyilesme surecinde olmama ragmen gercekten memnunum sekil cok mu muntazam derseniz diger doktorlarin gerceklestirdikleri operasyonlarin oncesi ve sonrasi goruntulerine baktigimda sukrediyorum.Sanirim ne istedigini bilmek,ulasabildigin tum doktorlarin sonuclarini incelemek kendini bu operasyona hazirlamak icin cok onemli.Bu arada 2 gun sonra kontrol gunum olacak hocam eger bi fazlalik olursa kontrolde telafi ederiz dedi ben gayet memnunum fakat bu tutumu ne kadar ilgili ve sonuc odakli oldugunu gosteriyor oldu bitti sen yoluna ben yoluma parayi aldim dusuncesinde degil.Ben iyi ki Mumtaz Hocami tercih etmisim daha fazla ertelememisim diyorum. Sevgiler.

Back
X