- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
- Konu Sahibi denizduygu
bacılar ben mayısın son haftası ankaraya mümtaz yüceye labioplasti olmak için gidiyorum... kendisiyle telefondan görüştüm sitedeki bütün yorumları okudum beğenen var beğenmeyen.. beğenmeyenlere sordum nedenini tık yok... zaten benim sadece sağ dudağım onarılacak sol taraf normal.. ameliyatı olduktan sonra izlenimlermi durumumu merak eden olursa diye paylaşıcam :) bide benim sadece tek dudağım onarılacak diye sadece 600 lira istedi.. bende biraz duygu sömürüsü yaptım tabiöğrenciyim ben felan diye
inşallah güzel haberlerle dönerim bacılar :)
O zaman merakla haberlerini bekliyoruz. İki arkadaşımız da o doktordan memnun kalmadı aslında. Ve gerekçeleri de hafife alınacak kadar önemsiz değil bence. Ama dediğin gibi senin tek taraf olacak diye belki güzel olur hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Ben de Mümtaz Beye yaptırmak istiyordum ama soncare ve elisssin yazdıklarından sonra korktum. Fiyatı gerçekten çok uygundu. Bende artık bekliyorum ne zaman param olursa o zaman yaptırıcam başka bir doktora. Kullanacakları bir neşter iki ip istedikleri fiyatlara bakın. :105: