- 4 Ağustos 2016
- 50
- 4
- 6
- 31
Merhaba siz evl misiniz acaba yaş kaç??Ben kocaelinde nurgül hanıma oldum.
Hani şeklini daha pek anlamıyorum ama benimki oldukça sıkıntılıydı hani olsammı olmasammı gibi bi durumda değildim.
burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle gittim ve doktora güvendim. İnş dikişler düşünce tam anlıycam nasıl olduğunu.
Ama ağrı sızı hiçbişey yaşamadım, ilk gün hafif kanamam oldu sadece.
Darısı senin başına inş sıkıntısız atlatırsın :)
Merhaba siz evl misiniz acaba yaş kaç??
Kızlar size hangi işlemler yapıldı, bende hem iç dudaklarda sarkma, hem de klitorisin üzerinde fazla deri var. Hanife Akınoğlu'nu ben de düşünmeye başladım, ücrette çok uygun daha erken bir tarihte operasyon geçirmeme olanak sağlıyor. Catpower sen şuanki şeklinden memnun musun, dışarı sarkma hiç var mı, tamamını mı alıyorlar nasıl oluyor ben hiç görmedim ameliyat sonrası fotoğraf. Hanife hanım fotoğraf gösteriyor mu öncesi, sonrası ? Bir de canım senin şuan dış dudaklar o bölgeyi tamamen kapatıyor mu, kapalı bir görüntüye mi sahipsin, benim sarkıklık olduğundan açık görünüyor ve hiç hoş durmuyor.
Hanife hanım hangi hastanede yapıyorbenim de aynı şekilde hem iç dudak küçültüldü hem de klitoris üzerindeki deri alındı. hepsini almıyo dudakların normal ölçüde bırakıyo. :) valla baya kapanıyo bi kaç gündür çok çok küçük bi aralık kalıyo şişlikten. dışarı çıkan hiç bir şey yok. ama fotoğraf konusunda malesef yeterli veriye ulaşılamıyor. doktorlarda bile yok. sadece hemen ameliyat öncesi-sonrası hasta baygınken çekilen fotolar oluyo en fazla. ama bence onlar da çok yönlendirici olmuyor. daha kötüsü olmaz diyip gitmek gerekiyor yoksa araştıra araştıra bir sürü zaman kaybettim ben. çok detaylı anlatım da göremedim burda. ama şimdi bu ameliyatı geçirmiş biri olarak Hanife hanımı kesin öneririm. hiç bir ağrı sızı yaşamadım en önemlisi buydu benim için.
Hanife hanım hangi hastanede yapıyor
Xanım operasyon sonrası çekilen fotoğrafta henüz şiş değilken nasıl görünüyordu. Tamamen kapanıyor muydu? Açıkçası ben de bu halinden daha kötüsü olmaz diye düşünüyorum ama yaptırmısken de olabildiğince güzel olmasını istiyorum. Bu yüzden doktor seçimine karar vermekte zorlanıyorum:/ bu arada yaptırdıktan sonra hemen lazere baslamak istiyorum sen doktoruna sordun mu ne zaman başlanabiliyormuş.
Ameliyat sırasında kimler odadaydı peki
Canım hafif bir genel anesteziyle yaptı demişsin, konuşarak mı geçti operasyon sen uyanıktın değil mi
Canım hafif bir genel anesteziyle yaptı demişsin, konuşarak mı geçti operasyon sen uyanıktın değil mi
Teşekkür ederim canım insDaha önce doktora gittinmi bilmiyorum ama bence bikaç doktor gez fotolara bak tabi hepsi göstermiyo. İşlemi nasıl yapacaklarını öğren. Zaten fikir edinirsin.
Sana en mantıklı olanı seçersin gerisinede yapabilecek bişey yok bi doktordan memnun olanda olmayanda çıkıyo muhakkak.
İnşallah sıkıntısız bi şekilde atlatırsın
Canım dikisler, şişler, görüntü ne durumdasın?
Canım ilk günler kendin kalkabildin mi yataktan, yoksa destek mi aldın birinden
Canım şekli tam istediğin gibi olmadı mı :/ ben de bundan korkuyorumMrb ben cevap vereyim :)
Benim ameliyatım rahat geçti ameliyattan sonra anestizinin etkisi geçince yola çıktım 3 saatlik eve gittim. Yani her zaman desteksiz kalktım bi sıkıntı olmadı bende.
Ama doktorun dediği genelde böyle rahat oluyo tabi ama bünyeye göre farklılıkta gösterebilir. Bende burda uzun süre yatakta geçirenleri yada yürüyemeyenleri okuyunca korkmuştum baya ama ilk gün bile yürüyüşümden anlaşılmıyodu.
Tabi daha dikkatli oturup kalkıyosun.
Ben bi hafta sonra ameliyat olduğumu unuttum bile. Şimdi üç hafta oldu dikişler duruyo onların düşmesini bekliyorum şekliyle ilgili tereddütlerim var ama o kadar kötüydü ki şükrediyorum şimdi haline yinede.
Sende sıkıntısız atlatırsın inşallah. Kesin olacaksan ameliyat cesaretini topla ol derim. Boşuna beklemişim yıllarca şimdi diyorum keşke çok önceden olsaydım.
Canım şekli tam istediğin gibi olmadı mı :/ ben de bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?