- 7 Ağustos 2016
- 120
- 14
- 98
- 31
Ayaktayken kapalı mı peki görüntü kaç yasındasın evli misinŞu an için bişey diyemem olabilecek şekilde oldu sanırım yani normal en azından. Klitorisin bi yanınada müdahale edildiği için o tarafta dikiş var baya o yüzden iki dudak eşitmi anlayamıyorum şu an.
Ama dikişler duruyo daha o yüzden anlaşılmıyoda ve şeklide tam oturmadı.
Şimdilik bekliyorum ve kafama takmıyorum. Yıllarca boşuna bu konu yüzünden kendimi harap etmişim.
Ayaktayken kapalı mı peki görüntü kaç yasındasın evli misin
Son şeklini aldı mı canım istediğin gibi mi sonuç
geçmiş olsun canım klitorise müdahale edildiğinde görünümü yeterince küçülüyor mu bir de Hanife hanımın hakkında oldukça haber var insan tereddüt ediyor.. biri mahkemeye vermiş kötü yaptı diye
Kime oldunMerhaba ameliyatımı oldum hersey yolunda cok şükür kanamam var bıraz inş hersey iyi olur
Iki gündür disarda baya zaman gecirdim sikinti olmadi cok sukur. Dunden beri hafif kasinmaya basladi dikisler. Sislik var hala belki cok az inmistir gecen gune gore. Dikisleri sadece bittigi yerlerde goruyorum. Artik sisleri de insin istiyorum.
Gecmis olsun. Her sey yolunda gitti sonrasinda da hep boyleymis gibi:) sen de istedigin goruntuye kavusursun umarim.Merhaba şuan nasılsın aynı anlattığın gibi yasadım bende olayları ne agrı ne sızı bişi yok tepeden baktığımda şişlik var biraz dikişide görüyorum klitoris ustundeki o yerde bakalım dikişler ne zaman düşer.
Canım nolur herşeyi anlat ben henüz cesaretimi toplayamadımSukur ilk utanmami falan atlatarak hanife hanima gttim gercekten cok cook guler yuzlu bi bayan ilk karsiladigi anda bile doktor gibi degilde evine misafir gelmis gibiydi. Baya oyle nasilsin falan muhabbet ettik hic ne konu icin gelmistin falan dmiyo insani basta rahatlatiyo yani sohbet ederek. Bikac ornek foto flan gosterdi neyse cumartesine ameliyat gunu aldik :) insllah kurtulcam bu problemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?