- 12 Haziran 2022
- 24
- 7
- 38
-
- Konu Sahibi Nazar_1996_26_11
Cok sukur iyilestim artikNasil oldu gecti mi
İyilesti su an farkli duruyor. Yine biraz bekleyelim sonra dolgu yapip esitlestiririz dediTüh.. iyileştikçe değişir belki.. umudumuzu kaybetmeyelim..
İplerin erimesi uzayabiliyor. Cilt altındakiler de 3 aya eriyecek. Ya keşke benimkini kökten kesseydi yıllardır fazla fazla gördüm hiç görmek bile istemiyorum. Benim de sol taraf sağa göre fazla kaldı dışards duruyor. Ödem var iner o da dedi ama 22.gün hala inmedi eğer kalırsa 4.cü aydan sonra lazerle fazlayı alırım dedi inş gerek kalmaz. Geçmiş olsun olmamasını hiç takma bence daha iyiTsk ederim canım çok ince anlatmissin. 1aydan geçti olalı. Evet ben de regl dönemimde altıme bez koydum öyle yattim. Hic ic camasiri giymedim yatarak bacaklarimi ayirarak gecirdim neredeyse 20günü cabuk iyileşsin diye. Şu anda düzeldi neredeyse ama sorun şuki sol tarafimda ödem baya olduğu icin farketmemişim şimdi ödemlerim geçti anladım sol tarafimi baya kesmiş neredeyse kökünden kesmiş. Psikolojum mahvoldu. Yinede sarkik durmuyor diye kendimi avutuyorum elinden başka bisey de gelmez. Ben de hiç kaşjntı olmadı sadece şu günlerde az az oluyor bazen endiselendigim sey de klitoris kısmimda kaşıntı oouyor benim klitoris kismima dokunmamisti sadece dudak kestirmistim anlamadim. Bide iplerim duştu ama sag tarafimda derinin yani etin içinde kalmış domtorum o erir diyor ama pek güvenemedim veya ilk bastaki gibi yine panikliyorum. İp hakkinda bilginiz yok mj?
İplerin erimesi uzayabiliyor. Cilt altındakiler de 3 aya eriyecek. Ya keşke benimkini kökten kesseydi yıllardır fazla fazla gördüm hiç görmek bile istemiyorum. Benim de sol taraf sağa göre fazla kaldı dışards duruyor. Ödem var iner o da dedi ama 22.gün hala inmedi eğer kalırsa 4.cü aydan sonra lazerle fazlayı alırım dedi inş gerek kalmaz. Geçmiş olsun olmamasını hiç takma bence daha iyi
İnşaAllah erirdir. Yok ya deme öyle çok cirkin dururmuş dudak olmazsa. Benimde ödem tamamen 25gün falanlarda indi. Fazla kaldıysa tekrar düzeltmek iyi ya yani seninkinin çaresi var benimki gitti artık sağinda dudak var solunda yokİplerin erimesi uzayabiliyor. Cilt altındakiler de 3 aya eriyecek. Ya keşke benimkini kökten kesseydi yıllardır fazla fazla gördüm hiç görmek bile istemiyorum. Benim de sol taraf sağa göre fazla kaldı dışards duruyor. Ödem var iner o da dedi ama 22.gün hala inmedi eğer kalırsa 4.cü aydan sonra lazerle fazlayı alırım dedi inş gerek kalmaz. Geçmiş olsun olmamasını hiç takma bence daha iyi
Ben vajinoplasti de yaptırdım alışmam zaman aldı. Allahtan eşim çok sabırlı davrandı..Yuh yaa bu kadar mı. Peki 1 2 aydan sonra iliski yasarsa cok mu yaniyor
Anladım. Erkekler çoğu sabırsız şanslımışsın :)Ben vajinoplasti de yaptırdım alışmam zaman aldı. Allahtan eşim çok sabırlı davrandı..
Kesinlikle... öyle büyük bir sabırla davrandı ki bu 7 aylık süreçte ben bile şok oldum.. ama aştık sonra beraber.. İlk zamanlar kuruluk problemi oldu kesildi dikildi hormonlar alışmadı. Kayganlaştırıcı işe yaramadı bende. Bebeyağı kullandım çok faydasını gördüm.Anladım. Erkekler çoğu sabırsız şanslımışsın :)
Sonradan ıslanma oluyormuş mu peki? Hiskaybindan korkararak yaptirmistim benKesinlikle... öyle büyük bir sabırla davrandı ki bu 7 aylık süreçte ben bile şok oldum.. ama aştık sonra beraber.. İlk zamanlar kuruluk problemi oldu kesildi dikildi hormonlar alışmadı. Kayganlaştırıcı işe yaramadı bende. Bebeyağı kullandım çok faydasını gördüm.
Bide klitoris kisminda kaşınma acıma oldu mu? Ben de kesilen yerlerde pek olmadı ama klitoris kismimda baya yanma kasinma oldu. Su an biraz gecti arada oluyor. Genellikle geceleri kasiniyor klitoris kismimSonradan ıslanma oluyormuş mu peki? Hiskaybindan korkararak yaptirmistim ben
Ben özbekistanliyim benim arkadaşım doğum yaptığında doktor vajinayi dikelimi diye sormus tamam demiş cocuk dogurunca hemen dikmisler orasini. Doğum yaparsan söyle hemen dikerler oranı demişti. Kocam hep dogum yapinca genisler oran falan diyordu sonra hosuna gitti sasirdi eski halinden bile guzel olmus dedi. Sen de dogum yaoarsan soyle doktora hemen diker orasjni demisti. Sizin orada yapmıyorlar mı öyleSonradan ıslanma oluyor. Normale dönüyor. Operasyon sonrası kullandığın antibiyotik mantar yapmış olabilir, kaşıntıyı o yapıyor genelde. Bende hiç his kaybı olmadı. Başarısız operasyon his kaybına yol açar, sinirleri keserse doktor.. zamanla normale döneceksin rahat ol. İyi ki yaptırmışım ben. Keşke hiç o kadar beklemeseydim, doğumdan hemen sonra yaptırsaydım.
Burada normal doğum esnasında epizyo kesiği dedikleri kesme işlemini uyguluyorlar sonra orayı dikiyorlar. Ama ben epizyo kesiği yapılmadan genital yırtıkla doğum yaptım. Genital bölgeyi o yırtılan yerleri diktiler ama yeterli olmadı. Çok kötü görünüyordu. Açıklık fazlaydı. Eşime bile yaklaşmıyordum görüntüden dolayı. Labioplastiyle beraber vajinoplasti de yaptırdım. Vajinoplasti de içeri doğru olan kanalı daraltıyorlar.. tamamen darlık oluyor yani. Şimdi çok memnunum. Keşke doğumdan hemen sonra yaptırsaymışım, hiç beklemeden.. tabi insan o an onu düşünemiyor. 30 saat sancı ile doğum yaptım çünkü.Ben özbekistanliyim benim arkadaşım doğum yaptığında doktor vajinayi dikelimi diye sormus tamam demiş cocuk dogurunca hemen dikmisler orasini. Doğum yaparsan söyle hemen dikerler oranı demişti. Kocam hep dogum yapinca genisler oran falan diyordu sonra hosuna gitti sasirdi eski halinden bile guzel olmus dedi. Sen de dogum yaoarsan soyle doktora hemen diker orasjni demisti. Sizin orada yapmıyorlar mı öyle
Aynen ya o anda onu dusunmez insan o kadar can çekişir. Turkcem zeyif olduğu için her şeyi anlamıyorum artı anlatamıyorum da zorluk cekiyorum bazen. Bizim burda kimse böyle yorumlarla anlatmıyor hic biseyi. Labioplastiyi da cok arastirdim hic biryerde yok yaBurada normal doğum esnasında epizyo kesiği dedikleri kesme işlemini uyguluyorlar sonra orayı dikiyorlar. Ama ben epizyo kesiği yapılmadan genital yırtıkla doğum yaptım. Genital bölgeyi o yırtılan yerleri diktiler ama yeterli olmadı. Çok kötü görünüyordu. Açıklık fazlaydı. Eşime bile yaklaşmıyordum görüntüden dolayı. Labioplastiyle beraber vajinoplasti de yaptırdım. Vajinoplasti de içeri doğru olan kanalı daraltıyorlar.. tamamen darlık oluyor yani. Şimdi çok memnunum. Keşke doğumdan hemen sonra yaptırsaymışım, hiç beklemeden.. tabi insan o an onu düşünemiyor. 30 saat sancı ile doğum yaptım çünkü.
Merhaba bilmiyorum ben sadece labioplasti oldum. S Spagettisever bu kardeşimize sorabilirsiniz vajinadaraltma ameliyetide olmuş kendisi. Tam 7ayda eskisiye dönüşüyormuş anladığım kadariylaMerhaba bende iki islem birlikte oldum 2 ay olucak 15 gun sonra daraltma islem sonrasi cinsel birliktelik sorun oluyormu acaba bircok yorumlarda pisman olanlari gordum yeni uye oldum okudukca korkmaya basladim sorun yasarim diye
Valla bana doktor 1 ay sonra demişti ama 2. Aydan sonra ilişkiye girdim hiç bir sıkıntı yok sıkıntı yaşayanlara uzuluyorum gerçekten bu işi herkes yapamıyor çok iyi araştırmak gerek7. Aydan itibaren yavaş yavaş normale döndü...
Bana 6 hafta sonra dedi ama ben acıyacak diye yapamadımValla bana doktor 1 ay sonra demişti ama 2. Aydan sonra ilişkiye girdim hiç bir sıkıntı yok sıkıntı yaşayanlara uzuluyorum gerçekten bu işi herkes yapamıyor çok iyi araştırmak gerek
Canim şimdi kuruluk problemin ve ağrı problemin düzeldi mi ? His kaybı var mı ? Olmak isteyenlerin olanların tecrübesine ihtiyacı varKesinlikle... öyle büyük bir sabırla davrandı ki bu 7 aylık süreçte ben bile şok oldum.. ama aştık sonra beraber.. İlk zamanlar kuruluk problemi oldu kesildi dikildi hormonlar alışmadı. Kayganlaştırıcı işe yaramadı bende. Bebeyağı kullandım çok faydasını gördüm.
Benim 3 ay bitti hala deneyemedik korkuyorum cok esimde hazir oldugunda deneriz diyo sagolsun ama napicam bilemiyorum hep kasiyorum kendimiKuruluk problemi düzeldi geçti çok şükür. Seks isteğim falan normale döndü sayılır. Bazı pozisyonlarda bir acı hissediyorum ama o acı operasyon olan yerde değil daha içerde hissediyorum sanırım bir jinekoloğa gitmem lazım. Çünkü dediğim gibi acı hissim başka yerde. Eğer rahatsızsan genişlikten,hiç bekleme iyi bir hekim bulunca yaptır. Gerçekten insanın kendine güveni geliyor..