- 12 Mart 2021
- 2.063
- 3.804
- Konu Sahibi Nazar_1996_26_11
Yaaa çok iyi biliyorum o hissi. İlk zamanlar eşin seni alıştırsın, ön sevişmeyi uzun tutun, eşin parmağıyla denesin. Biz aylarca misyoner pozisyonda yaptık mesela. Yani böyle açık açık yazdım ama inanki faydası oluyor. Bir de ben unutmuşum sevişmeyi, kuruluk çok oldu, isteksizlik çok oldu. Meğerse kadınlarda bir süre sonra unutuyormuş hormonlar. Seninde yaşamanı istemem. Eşimle çok paylaşmadım bu hisleri ama gerçekten kendi içimde yaşadım. 3 doktor gezdim. Hepsi sorunsuz operasyon dedi. Bu durumun normale dönmesi için sık sık birlikte ol eşinle dediler. İyi de birlikte olmak istemiyorum, kasıyorum kendimi, canım yanacak sanıyorum. Gerçekten kısır döngü yaşıyordum. En son yine doğum doktoruma gittim. Bana dedi ki kendine izin ver her sevişme birliktelik ile sonuçlanmak zorunda değil ön sevişme, yumuşak dokunuşlar olarak devam etsin dedi. Ambiyansı yakalamak önemli dedi. Gerçekten işe yaradı.. alkol alabilirsin kullanıyorsan biraz rahatlatır. Sık sık birlikte olmak hormonları alıştırıyor yeniden..Benim 3 ay bitti hala deneyemedik korkuyorum cok esimde hazir oldugunda deneriz diyo sagolsun ama napicam bilemiyorum hep kasiyorum kendimi