- 31 Mayıs 2022
- 35
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi Nazar_1996_26_11
Sizinki nasıl duruyor memnunmusunuzSelam. bende 6 gün önce labioplasti oldum dm attım
Sizinki nasıl duruyor memnunmusunuz
Geçmiş olsun. Neyden memnun değilsiniz genel olarak. Ben yaptırdım 1yıl oldu çok memnunum..merhaba. Ben 2hafta ònce labioplasti oldum ve hiç memnun değilim. Sanki hiç düzelmiyecek gibi geliyor. Çok korkunç duruyor. Doktorum bana herkesinki boyle olur diyor ama inanmiyorum ya. Lütfen labioplasti yaotiranlar bana ulasabilir mi
Enfeksiyon kapmışsın... antibiyotik kullanman gerek.. Her tuvalet ihtiyacından sonra batikon kullanıyor musun? Sonrasında saç kurutma makinesiyle kurut o bölgeyi. Kurudukça dikişlerin düşer ancak.merhaba düzelme sureciniz nasil gecti anlatir misiniz bana? Yaram kapanmıyor 2hafta gecti. Şişlik tamamen gitmedi daha. Bide klitorisim sol taraf iç dudağıma yapismis gibi gozukuyor. Ortada durmuyor. İpleri da daha dusmed. Agri sızı hiç yok ama duzelmiyor. Hala ytagaa bagliyim biraz fazla yurunce sızlamaya ihtilap akmaya basliyor
Bende bir ay önce oldum bir arkadaşım 9 yıl önce olmuş halen ilişkide çok canım yanıyor diyor korkuttu benide bu durum bizim cinsel pehrizimiz 2 haftaya doluyor gerçekten acı hep devam ediyormuGeçmiş olsun. Neyden memnun değilsiniz genel olarak. Ben yaptırdım 1yıl oldu çok memnunum..
Benim cinsel perhiz dolduktan sonra hemen normale dönemedim. Canım acıdı ben kendimi rahat bırakamadım, acıdıkça kasıldım, kasıldıkça strese girdim. Yani böyle kısır döngüye girmiştim. Misyoner pozisyonu denedik çünkü öyle daha rahattım.. 7 ay sürdü bu. 7 ay sonunda normale döndüm.. partnerinizin çok sabırlı olması gerekiyor ilk şart bu. Benim eşim sağolsun çok sabırlı davrandı bana karşı.. hemen normale dönenlerde olmuş burada okudum. İnşallah sizde hemen normale dönersiniz. Dokuların iyileşmesi zaman alıyor öyle düşünün.bebe yağı kullandım ben ıslanma olmuyordu. Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyordu. Problem mi var diye bir sürü doktor gezdim. Hepsinin söylediği şu oldu. Ben canım yanacak diye kendimi geri çektikçe vücudum sevişmeyi unutmuş. Ne kadar çok eşinle yakınlaşırsan o kadar kolay atlatacaksın bu süreci. Islanmıyordum, hormonlarım normale dönmemişti. Bir de şunu dediler sevişmek her zaman birleşmeyle sonuçlanmak zorunda değil zevk aldığın şekilde başla. Eşim önce parmağıyla alıştırdı, sonra birliktelik oluyordu öyle söyleyim. Yani böyle açık açık yazıyorum ama başına gelirse alternatif yolların olsun alışma dönemin için.Bende bir ay önce oldum bir arkadaşım 9 yıl önce olmuş halen ilişkide çok canım yanıyor diyor korkuttu benide bu durum bizim cinsel pehrizimiz 2 haftaya doluyor gerçekten acı hep devam ediyormu
Sizde nasıldı süreç rica etsem
Benim cinsel perhiz dolduktan sonra hemen normale dönemedim. Canım acıdı ben kendimi rahat bırakamadım, acıdıkça kasıldım, kasıldıkça strese girdim. Yani böyle kısır döngüye girmiştim. Misyoner pozisyonu denedik çünkü öyle daha rahattım.. 7 ay sürdü bu. 7 ay sonunda normale döndüm.. partnerinizin çok sabırlı olması gerekiyor ilk şart bu. Benim eşim sağolsun çok sabırlı davrandı bana karşı.. hemen normale dönenlerde olmuş burada okudum. İnşallah sizde hemen normale dönersiniz. Dokuların iyileşmesi zaman alıyor öyle düşünün.bebe yağı kullandım ben ıslanma olmuyordu. Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyordu. Problem mi var diye bir sürü doktor gezdim. Hepsinin söylediği şu oldu. Ben canım yanacak diye kendimi geri çektikçe vücudum sevişmeyi unutmuş. Ne kadar çok eşinle yakınlaşırsan o kadar kolay atlatacaksın bu süreci. Islanmıyordum, hormonlarım normale dönmemişti. Bir de şunu dediler sevişmek her zaman birleşmeyle sonuçlanmak zorunda değil zevk aldığın şekilde başla. Eşim önce parmağıyla alıştırdı, sonra birliktelik oluyordu öyle söyleyim. Yani böyle açık açık yazıyorum ama başına gelirse alternatif yolların olsun alışma dönemin için.
Sizin doktorunuz kimdi acabaHepimizin ortak derdi maalesef..
Bu ameliyat tam olarak ne acaba içi dışardan mı görünüyo tam anlayamadım onun için mi olunuyoSizin doktorunuz kimdi acaba
Özelden yazarsanız cevaplaya bilirim.. burada yazanların hiç birisi değil..Sizin doktorunuz kimdi acaba