Labioplasti yaptırdım ve düzelmiyor

Benim 3 ay bitti hala deneyemedik korkuyorum cok esimde hazir oldugunda deneriz diyo sagolsun ama napicam bilemiyorum hep kasiyorum kendimi
Yaaa çok iyi biliyorum o hissi. İlk zamanlar eşin seni alıştırsın, ön sevişmeyi uzun tutun, eşin parmağıyla denesin. Biz aylarca misyoner pozisyonda yaptık mesela. Yani böyle açık açık yazdım ama inanki faydası oluyor. Bir de ben unutmuşum sevişmeyi, kuruluk çok oldu, isteksizlik çok oldu. Meğerse kadınlarda bir süre sonra unutuyormuş hormonlar. Seninde yaşamanı istemem. Eşimle çok paylaşmadım bu hisleri ama gerçekten kendi içimde yaşadım. 3 doktor gezdim. Hepsi sorunsuz operasyon dedi. Bu durumun normale dönmesi için sık sık birlikte ol eşinle dediler. İyi de birlikte olmak istemiyorum, kasıyorum kendimi, canım yanacak sanıyorum. Gerçekten kısır döngü yaşıyordum. En son yine doğum doktoruma gittim. Bana dedi ki kendine izin ver her sevişme birliktelik ile sonuçlanmak zorunda değil ön sevişme, yumuşak dokunuşlar olarak devam etsin dedi. Ambiyansı yakalamak önemli dedi. Gerçekten işe yaradı.. alkol alabilirsin kullanıyorsan biraz rahatlatır. Sık sık birlikte olmak hormonları alıştırıyor yeniden..

Ankara'da yaşıyorum burada Zahide küçük hocamız yapiyo bu işlemi herkes memnun bı deneyin isterseniz

Şuan nasılsınız görüntü nasıl benim 3. Günüm ağrım acım hiç olmadı. Tabi ki dikişlerin hassasiyeti var dikkatli hareket ediyorum ama mor şiş ve çok korkunç görünüyor
Morluk şişlik yok dün kontrole gittim herşey normal dedi Dr um..ama muayene sırasında antiseptik krem sürerken canım çok yandı..ben vajinaplasti endometriozis ameliyatı ve miyom ameliyatını hepsini birlikte oldum ama en çok labio yordu beni

Yarın benimde kontrolüm var tedirgin oldum şimdi. Çok geçmiş olsun zamanla iyi olacaktır sanırım benim cildim zaten hassas çok ödem tutuyor en ufak darbede morarıyor kalıcı dipliner yaptırmıştım günlerce şişliği morluğu inmedi böyle bişey tahmin ediyordum. Bide sanki tam klitoris üstü yamuk dikilmiş gibi insede bi ne olduğunu anlasam artık

Ben yaptırdım ama çok güzel oldu beğendim. Siz dikişlerden dolayımı öyle düşünüyorsunuz?

Merhaba geçmiş olsun gerçekten sıkıntılı bi süreç bendede idrar sıkıntısı var idrarım varmış gibi birde birde sürekli hafif ıslanıyorum

Bende oldum 25 günüm sabahlari bı sorun yok akşamları ağrıyo bide hala dikişler kurumadi bide üst taraftaki dikisim çok kalın ip kullanılmış ve ben daha 18 yaşındayım bakireyim o yüzden bana çok zor geldi iki ip kullanilmis bende biri ince biri kalın ince olan eridi kalın olan hala erimedi sizin baya zaman geçmiş su an nasıl oldu ağrı oluyor mu

Merhaba sizin doktorunuz kimdi acaba

Merhaba, ben de yaptırdım ama gerçekten geçiyor ve çok güzel oluyor inanın az sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…