Selam bende 2 hafta önce yaptırdım. Sol tarafım da fazla ödem oluştu ve kötü görünüyordu ancak bugün 15.ci gün ödem gittikçe azalıyor ve hafif kaşıntılar başladı. Ödemin iyice azalması 2 ayı bulur diyor tüm doktorlar. İlk 3 gün her yarım saat buz koydum 3 günden sonra buz koyulmamalı iyileşme gecikiyormuş. Ben garantilemek için 7 gün yıkamadım hiç hep kuru tuttum 7.ci gün duş aldım ve fönle hayli uzaktan kuruttum. 1 hafta rahat uyumak için gece atarax şurup içtim cok faydası oldu. Ameliyatımın 3. günü regl oldum sürekli yattığım için sıkıntı yaşamadım. Hastaneden yatak bezi verdiler 4 tane dikdörtgen şeklinde tam altıma serdim 2 günde bir değiştim onun üstüne uzandım iç çamaşır giymedim 2.ci olarak yine hastanede 2 adet steril kadın bezi vermişlerdi sonrasında ben de medikalciden aynı marka (mumu marka) adeti 7 TL olan 10*14 kadın bezinden hayli aldım geniş, steril, terletmiyo, ıslak kalmıyo, onu da altıma serdim ve regliyi o şekil de rahat geçirdim. Oranın üstünü hiç kapamadım hava almasını sağladım hep. Hatta regli bitince dışarı bile o bezle cıktım tampon amaçlı sürtünmeyi engelliyo doktorum önerdi ve asla evde iç çamaşırı giymedim hep o bezleri altıma koyup uyudum hem hava aldı hep hem rahat geçti. Günde 1 kez baticon döktüm enfeksiyon kapmasın diye hala yapıyorum.1.ci hafta sonrasın da ise doktorun önerdiği eczacıya hazırlattığım EAU DE GOULARD (Ödo Glaj olarak okunur 100ml yeterli 25TL tuttu) günde 2 kez sargı bezine hayli döküp 5 dk üstünde bırakıp çekmemi söyledi ben hatta fazla döküyorum üzerine gerçekten ödem morarma vs için çok işe yaradı ödemlerim her geçen gün azalıyor. Size tavsiyem evde iç çamaşır giymeyin ve o solüsyonu eczaneye söyleyip alın. İyileşmenin çabuklaşması için de ayrıca vitamin ve propolis kullanıyorum. Bu arada hiç ellemiyorum doktor iyileşene kadar dokunmamamı söyledi kaşıntı olursa hafif üstten dokunuyorum ki bu dokuların harekete geçmesi için de iyi bişey. Çok geçmiş olsun ama acele etme ödemin geçip oturması 2.ci aydan başlayacak 6.cı aya kadar uzayacak dendi bende ona güveniyorum. Umarım her şey gönlümüz olur.