- Konu Sahibi Huriyedurust
-
Şişlikler ne kadar sürede tam olarak geçiyor acaba. Benim 3 ay bitti. Hala sert dokuBende ameliyat oldum sislik var duzeliyo o benim 3.gunum sert ve şiş onlar zamanla oturuyo
Merhaba bugün yanılmıyorsam 35.günüm şuan çok iyi durumda ama bahsettiğim yerdeki büyüklük hala var yarı yarıya küçüldü tabi ama hala iri diğerine göre. 1 ayda yarı yarıya küçüldüğü için biraz zaman geçince düzeleceğine emin oldum sanki. Şekil tam istediğim gibi oldu o sol iç dudağın üst kısmı da küçülürse hergün bakıp bakıp kendimi çok iyi hissedeceğim gerçi böyle de çok mutluyum eskisini hatırladıkçaŞişlikleiniz gecti mi acaba
Bir ayda gözle görülecek kadar iniyo . Benim 35 gün falan oldu doku iyileşti sertlik falan da yok ilişkiye de çok rahat girebiliyorum ama hafif bi eşitsizlik var fazlaydı epey düzeldi . Bu bölge çok hassas olduğu için sanırım şap diye hemen olmuyor tam istediğimiz sonuçŞişlikler ne kadar sürede tam olarak geçiyor acaba. Benim 3 ay bitti. Hala sert doku
Benim neden böyle oldu acabaBir ayda gözle görülecek kadar iniyo . Benim 35 gün falan oldu doku iyileşti sertlik falan da yok ilişkiye de çok rahat girebiliyorum ama hafif bi eşitsizlik var fazlaydı epey düzeldi . Bu bölge çok hassas olduğu için sanırım şap diye hemen olmuyor tam istediğimiz sonuç
iç dudaklar komple mi şiş canım yoksa bende olan gibi bazı yerleri miBenim neden böyle oldu acabasize hangi yontem uygulandı acaba teknikle mi olgili
Sadece sağ taraftaki iç dudakta var. Mercimek boyutunda. Yani dokundugumda sertliği hissediyorum. Dudak şiş değil aslında sertiç dudaklar komple mi şiş canım yoksa bende olan gibi bazı yerleri mi
O düzelir ozaman belki bünyen böyle geç oturacak şekil .benim de zaten tam oturmadı henüz beklemedeyim . 6 aya kadar parça parça şişlikler kalabiliyormuşSadece sağ taraftaki iç dudakta var. Mercimek boyutunda. Yani dokundugumda sertliği hissediyorum. Dudak şiş değil aslında sert
Sertlikleri ağrı yapması durumu var mıydı peki. Oturduğumda ya da temizledigimde dokununca ağrı yapıyor baskiladigimda. Anlık ağrı tabi. Perşembe doktora gideceğim bakalım ne diyecekO düzelir ozaman belki bünyen böyle geç oturacak şekil .benim de zaten tam oturmadı henüz beklemedeyim . 6 aya kadar parça parça şişlikler kalabiliyormuş
Bende hassasiyet çok vardı şuanda da var biraz.ama 3 ayda ağrı olması nekadar normal bilmiyorum . Doktora bi git bakalım ne diyecek . Burdan yazarsınSertlikleri ağrı yapması durumu var mıydı peki. Oturduğumda ya da temizledigimde dokununca ağrı yapıyor baskiladigimda. Anlık ağrı tabi. Perşembe doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Simdi şöyle benim 1 ayi gecti ameliyat olali sisliklerim indi hatta yok sayilir sadece dikisli yerlere dokunda sert hissi geliyo tabi elime oda zamanla gecer diye dusunuyorum ben cok hizli iyilestim cok sukur sadece sertlik var zamanla dikilen yer etimle tam kaynaştiğinda oda gecer diye dusunuyorum sekli herseyi cok guzel cok sukur sizin sertlikte gecicektirŞişlikler ne kadar sürede tam olarak geçiyor acaba. Benim 3 ay bitti. Hala sert doku
Benim de yara kapanması süreç vs çok iyiydi. Sonrasında o sertlik bir türlü geçmedi. Çok yavaş yumusuyor. Ben ha geçti ha geçecek diye bekledim ama artık doktora gitmeye karar verdim. Çünkü birkaç ay daha yumuşayacak gibi görünmüyorSimdi şöyle benim 1 ayi gecti ameliyat olali sisliklerim indi hatta yok sayilir sadece dikisli yerlere dokunda sert hissi geliyo tabi elime oda zamanla gecer diye dusunuyorum ben cok hizli iyilestim cok sukur sadece sertlik var zamanla dikilen yer etimle tam kaynaştiğinda oda gecer diye dusunuyorum sekli herseyi cok guzel cok sukur sizin sertlikte gecicektir
Aa doktora gidince banada haber verirmisin cnku benim şişlik yok dedgim gibi dikilen yerler sert seninkide 3 ay olmus dyosun gecmesi lazimdi krem felan verirse size banada yazarmisiniz ?Benim de yara kapanması süreç vs çok iyiydi. Sonrasında o sertlik bir türlü geçmedi. Çok yavaş yumusuyor. Ben ha geçti ha geçecek diye bekledim ama artık doktora gitmeye karar verdim. Çünkü birkaç ay daha yumuşayacak gibi görünmüyor
Evet durumu söyleyeyim siz de gidin. Dediğim gibi geçti geçecek diye hep gitmedim. Belki kendiliğinden yumuşar ama bu sekilde bence hikac ayı çok rahat bulur.Aa doktora gidince banada haber verirmisin cnku benim şişlik yok dedgim gibi dikilen yerler sert seninkide 3 ay olmus dyosun gecmesi lazimdi krem felan verirse size banada yazarmisiniz ?
Nasıl sert yani şişmi neresi sert tam olarakEvet durumu söyleyeyim siz de gidin. Dediğim gibi geçti geçecek diye hep gitmedim. Belki kendiliğinden yumuşar ama bu sekilde bence hikac ayı çok rahat bulur.(
Benim kama yontemiyle kesildi. İç dudak diş fudaga dikilmiş( tabi zaman geçtikçe ordan ayrılıyor)Geride kalan dudagin uç kısımları iç ve dış dudagin arası sertNasıl sert yani şişmi neresi sert tam olarak
Gittinmi doktora ilac yazdimi ?Benim kama yontemiyle kesildi. İç dudak diş fudaga dikilmiş( tabi zaman geçtikçe ordan ayrılıyor)Geride kalan dudagin uç kısımları iç ve dış dudagin arası sert
Cuma günü gideceğimGittinmi doktora ilac yazdimi ?
Sonuc ne şimdi gorustunuzmu doktorlaCuma günü gideceğim
Ben yaptirdim 1 ay 3 4 gun gecti his kaybi falan yokKızlar bir sürü konu açılmış hepsini okudum ama soruma cevap bulamadım. Vajinamın dudakları çok sarkık olduğu için Labioplasti yaptırmaya karar verdim. His Kaybı Sorunu Olacağı Yazıyor İnternette. Yaptıranlar bu konuda sorun yaşadı mı. Olumsuz bir etkisi var mı ya da olumlu etkileri neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?