- 26 Kasım 2019
- 49
- 9
- 3
- 35
- Konu Sahibi Huriyedurust
-
Kime yaptırdınız acabaBen Yaptırdım. Sonucundan da çok memnunum. Ameliyat öncesinde bitmeyen bir akıntı sorunum vardı ve gerçekten kendimi çekici hissetmiyordum. Yaptırmadan önce aylarca araştırdım. Benzer kaygılar dolayısıyla 4 tane doktorla yüz yüze görüştüm. Şu anda ameliyat olduğum doktorum Labioplasti de ameliyat yönteminin çok önemli olduğunu vajina içindeki dudaklarda çok az doku olduğu için bu tarz sorun yaşayan kişilerin yanlış yöntemle yapılmış bir operasyon atlattıklarını anlattı. Ameliyatımı olalı önümüzdeki ay tam bir ay olacak. Sonuç olarak son derece doğal bır gorunume sahibim ve akıntı problemim tamamen ortadan kalktı.
Kime yaptırdınız acaba
Ne kadar sürede iyileştiniz peki . Birde siz kime yaptırdınız ?Ben Yaptırdım. Sonucundan da çok memnunum. Ameliyat öncesinde bitmeyen bir akıntı sorunum vardı ve gerçekten kendimi çekici hissetmiyordum. Yaptırmadan önce aylarca araştırdım. Benzer kaygılar dolayısıyla 4 tane doktorla yüz yüze görüştüm. Şu anda ameliyat olduğum doktorum Labioplasti de ameliyat yönteminin çok önemli olduğunu vajina içindeki dudaklarda çok az doku olduğu için bu tarz sorun yaşayan kişilerin yanlış yöntemle yapılmış bir operasyon atlattıklarını anlattı. Ameliyatımı olalı önümüzdeki ay tam bir ay olacak. Sonuç olarak son derece doğal bır gorunume sahibim ve akıntı problemim tamamen ortadan kalktı.
His kaybi olmuyor yani bende bir degisiklik olmadi ameliyat olali baya oldu zaten.Kızlar bir sürü konu açılmış hepsini okudum ama soruma cevap bulamadım. Vajinamın dudakları çok sarkık olduğu için Labioplasti yaptırmaya karar verdim. His Kaybı Sorunu Olacağı Yazıyor İnternette. Yaptıranlar bu konuda sorun yaşadı mı. Olumsuz bir etkisi var mı ya da olumlu etkileri neler?
İç dudaklarda şişlik oldu mu sizin benimkinde üst birleşme yerinde soldaki iç dudakta şişlik var yamuk duruyor yani . Şekil nezaman tam belli oluyor ben 1 hafta önce oldum korkuyorum böyle kalacak diyeBen Yaptırdım. Sonucundan da çok memnunum. Ameliyat öncesinde bitmeyen bir akıntı sorunum vardı ve gerçekten kendimi çekici hissetmiyordum. Yaptırmadan önce aylarca araştırdım. Benzer kaygılar dolayısıyla 4 tane doktorla yüz yüze görüştüm. Şu anda ameliyat olduğum doktorum Labioplasti de ameliyat yönteminin çok önemli olduğunu vajina içindeki dudaklarda çok az doku olduğu için bu tarz sorun yaşayan kişilerin yanlış yöntemle yapılmış bir operasyon atlattıklarını anlattı. Ameliyatımı olalı önümüzdeki ay tam bir ay olacak. Sonuç olarak son derece doğal bır gorunume sahibim ve akıntı problemim tamamen ortadan kalktı.
Bende ameliyat oldum sislik var duzeliyo o benim 3.gunum sert ve şiş onlar zamanla oturuyoİç dudaklarda şişlik oldu mu sizin benimkinde üst birleşme yerinde soldaki iç dudakta şişlik var yamuk duruyor yani . Şekil nezaman tam belli oluyor ben 1 hafta önce oldum korkuyorum böyle kalacak diye
Ben biraz takıntılıyım o yüzden korkuyorum hergün bakıyorum aynı böyle kalacak diye korkuyorum bu yüzden onun dışında bi sıkıntım yok dikişler muazzam güzel olmuşBende ameliyat oldum sislik var duzeliyo o benim 3.gunum sert ve şiş onlar zamanla oturuyo
His kaybi yasanmadi bende bilmiyorum değişiyormu kisiden kisiye veya fazla mı kesiyorlar.Ameliyat icin kime karar verdiniz vermediyseniz Esra cabuk comerti onerebilirim sonuctan memnun kaldim ve suan normal hayatima devam ediyorum.Kızlar bir sürü konu açılmış hepsini okudum ama soruma cevap bulamadım. Vajinamın dudakları çok sarkık olduğu için Labioplasti yaptırmaya karar verdim. His Kaybı Sorunu Olacağı Yazıyor İnternette. Yaptıranlar bu konuda sorun yaşadı mı. Olumsuz bir etkisi var mı ya da olumlu etkileri neler?
Bende suleyman beyle görüştüm inşallah istedigim gibi olur. . .Ben Yaptırdım. Sonucundan da çok memnunum. Ameliyat öncesinde bitmeyen bir akıntı sorunum vardı ve gerçekten kendimi çekici hissetmiyordum. Yaptırmadan önce aylarca araştırdım. Benzer kaygılar dolayısıyla 4 tane doktorla yüz yüze görüştüm. Şu anda ameliyat olduğum doktorum Labioplasti de ameliyat yönteminin çok önemli olduğunu vajina içindeki dudaklarda çok az doku olduğu için bu tarz sorun yaşayan kişilerin yanlış yöntemle yapılmış bir operasyon atlattıklarını anlattı. Ameliyatımı olalı önümüzdeki ay tam bir ay olacak. Sonuç olarak son derece doğal bır gorunume sahibim ve akıntı problemim tamamen ortadan kalktı.
Nasıl şikayetler ?bu arada ben oldum ameliyatımı perşembe günü.
Bu arada başka bir doktora oldum.Nasıl şikayetler ?bu arada ben oldum ameliyatımı perşembe günü.
Şişlikleiniz gecti mi acabaİç dudaklarda şişlik oldu mu sizin benimkinde üst birleşme yerinde soldaki iç dudakta şişlik var yamuk duruyor yani . Şekil nezaman tam belli oluyor ben 1 hafta önce oldum korkuyorum böyle kalacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?