- 9 Temmuz 2008
- 239
- 21
- 37
-
- Konu Sahibi deathless1
Sex yapamadigin icin mi yorum yapamiyosun? Dogumda baska caren yok bi sekilde cocugu dogurcan ve dogal bi surec.. yirtilcakmisin kesilcekmisin bilinmez. Bunda dusunce su: eskisinden kotu olursam? Ben iki oglanda inanir misin bilmem ama hic degisiklik yoktu.. hatta genislik diyenlere yok oyle birsey derdim. Ama dogum sayisi arttikcada olabiliyomus bu durum. Ha sık cinsellikten bile olabiliyomus bu durum.
Arkadas cirkinlik demis ama.. vajinoplasti estetik ameliysti degil bence. Bu kategoriye dahil edilmeside syrica garip. Bu bi saglik sorunudur, cunku normal islevini gormuyor.
Kiloyla bile alakali yani? Valla cok garip. Cinsellikten olur diyolar ya.. orasi cinsellik yasamak icin degil miydi: ) herseyin fazlasi zarar dedikleri bu olsa gerek: ) beklemicemde valla sonrasindan korkuyorum yaa.. yeterli dinlenemezsem filan diye.. birde biri diyoki yat 1 hafta.. baskasi 4. Gun ise gittim diyor.. kafam karisikCinsel perhiz dolayisiyla yorum yapamiyorum evet. Benim hafif akintim oluyor yeniden antibiyotik kullanmaya basladim. Tam iyilesmesi gerceklesmedi gibi hissediyorum. Bu hafta gidecektim kontrole normalde ama biraz bekleyip tekrar tekrar gitmek zorunda kalmaktan kurtulayim diye beklemeyi tercih ettim. Sehir disinda cunku dr.um. Vajinal esneme dogumla, yogun cinsel birliktelikle oldugu gibi yasa bagli da gerceklesiyormus. Kilo alip verme vs diyenler de var. Oncesinden daha kotu olacagini dusunmuyorum. En kotu ihtimal bi tik acma yapilir. Diger turlu ozguven problemi yasiyordum. Ilk zamanlarki gibi hissedemedigim icin. O yuzden beklemeyin bu islem icin derim
Anladim. Eskiden olsa ne sacmaliyo bu kadinlar derdim: )))Arkadas labioplasti icin yazdi bunu. Yani daraltma degil de dudak kucultturme yaptircakti. Ve bu da buyuk bir estetik sorunu insanin psikolojisi bozuluyor. Ben ikisini de yaptirdigim icin yazmisti
Kiloyla bile alakali yani? Valla cok garip. Cinsellikten olur diyolar ya.. orasi cinsellik yasamak icin degil miydi: ) herseyin fazlasi zarar dedikleri bu olsa gerek: ) beklemicemde valla sonrasindan korkuyorum yaa.. yeterli dinlenemezsem filan diye.. birde biri diyoki yat 1 hafta.. baskasi 4. Gun ise gittim diyor.. kafam karisik
Bende aniden olmaya karar verdim aslinda.. goruntude sknti yok bence ama islevde var: ) bakalim bu ayin sonunda doktora gitcem neler olacak.A
Aynen ya kilo alip vermekle esniyormus kimisinde de. Cocuk dogurmadigi ve cok cinsel beraberligi olmadigi halde bu sikayetle daralttiranlari duydum.
Dusundukce yapamazsiniz. Ha deyip karar verdim ben dusun dusun nereye kadar diyerek. Iyi ki ama ya, psikolojim duzeldi goruntusunden dolayi sukur
Bende aniden olmaya karar verdim aslinda.. goruntude sknti yok bence ama islevde var: ) bakalim bu ayin sonunda doktora gitcem neler olacak.
Soylenilen sey: vajinal dogum yapan icin sinek isirigi:)) haha yaw yapan yapiyo ama nasil: ) birde kesikle yirtik dikiside cok farkli oluyo mesela
Ah insallah cok heyecanlaniyorum dusununce.. aci esigim nasil bilmiyorum dogrudu. Duruma gore degisen birseybende: )Ben dogum yapmadim ama cidden aman aman agrisi yok. Kasinti ve gerginlik hissi oluyor dikisten dolayi. Bir de ben anesteziden dolayi kotu oldum onun disinda sorunsuzdu sukurler olsun. Biz kadinlarda regl sancisina bile dayanamayanlar var. Yani aci esigi ile alakali da olabilir. Gerek duyuyorsaniz beklemeyin arkadasim. Sayalim ki aci esiginiz dusuk. En fazla cekeceginiz 2 gun degil mi? Onda da agri kesici alirsiniz biter. Kesinlikle yataklarda yatiran bi durum degil. Eger doktorsa gideceginiz kisi, kasap degil :))) Malum okuyoruz dusuncesiz, ilgisiz doktorlarin da varligini. Allah uzak etsin
@neseli_bidik ameliyat sonrası perhiz sunucunuzu yazmamışsınız, çok merak ediyorum, olumlu veya olumsuz deneyiminizi yazarsanız cok sevinirim
Merhaba ben de Tuğrul beyi araştırıyorum labioplasti için önerir misiniz? Su an nasılsınız , şekli nasıl oldu?Akıntı bende de oldu 3 hafta sonra gözle görülür şekilde iyileşme süreci başlıyor. Ben daraltma, labioplasti, klitoris hepsini bi arada oldum. Akıntıyı çok düşünme inşallah ilişkin güzel başlar ben 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum 6 hafta yeterli diyor doktorlar ama ne olur ne olmaz işi sağlama alıyım diyorum :)
sonucunuzu çok merak ediyorum paylaşır mısınızDurumumla ilgili bilgi paylaşımını cinsel beraberliği yasadiktan sonra aktarmak istiyordum ama ozelden msjlar geliyor olunca merak edenler icin bahsetmek istedim kisaca.
Labioplasti sonucumdan ilk gunde oldugu gibi asiri memnunum. Dikisler gitti tek bir dikis izi bile yok. Sanki hep boyleymis gibi dogal duruyor dudaklar. Bir tek sol kisimda tek dikiste atma olmustu o da cok siritmiyor ama doktor revizyon yapilir dedigi icin gittigimde duzeltileceginden rahatim. Milimlik bir sey ama olmusken o bile kusursuz olsun istiyorum acikcasi. Iyi ki yaptirmisim bu konuda gercekten tereddut etmeyin. Ama ince calisan bir dr bulun kesinlikle. Cunku orada belli olan dikis daha kotu yapabilir moralinizi.
Vajinoplasti konusunda ic kisimda gerginlikler hissettim uzun sure. Agri degil de boyle bir kasılma oluyordu. Simdi tamamen normale dondum. Hatta cok oldu ama birlikteligi henuz yasamadim. Sebebi de bir sey yaptirdim o iyice kaynasin otursun ve eskiye donmesin diye. Doktor bey baska sehirde oldugu icin ve yogun calistigimdan henuz gidemedim de. Bir de akinti oldu uzun sure onun gecmesini bekledim. Tam eskisi gibi hissettigimde hazir olacagim bunun icin sanirim. Insallah vajinoplasti islemi de dudaklar gibi kusursuz olmustur. Yasadigimda aci vs o durumlari da anlatacagim
Merhaba. Cok g3cmis olsunMerhaba arkadaşlar. Ben eski kullanıcı adı umutsuz_vakaa olan kullanıcıyım. Hesabıma erişim sağlayamadığım için yeni hesap açtım. Amacım tamamen kimsenin benim yaşadığım zorlukları, karar verme sancılarını yaşamaması adına eksiksiz gediksiz net bir bilgi paylaşmak. İsmini vereceğim hiçbir Dr. ile hiçbir bağım olmadığını bilmenizi istiyorum öncelikle ki benim gibi okurken, reklam mı acaba tereddütü yaşamayasınız. Biraz uzun ama inanıyorum faydalı olacak birçok arkadaşa.
Öncelikle forumda yazan yüzlerce msjı okuduktan sonra bugün bir cesaret ameliyata girdim. Burada öyle reklam kokan msjlar okudum ki karar verirken zorlandım. Önce kararım Ebru hanımdan yanaydı. Aradığımda fiyatı pahalı bulduğum için vazgeçmiştim. Kendisini hiç tanımam ama şükrettim burada okuduklarımdan sebep gitmediğim için.
Sonra Özgür bey olsun diye düşündüm. Aradım fiyat bilgisi ve işlemler için. Sekreteri Zeynep hanım çok tatlı, ilgili, alakalı ve çözüm odaklıydı. Fiyatı da 2 işlem için fazlasıyla uygun geldi. Ancak tek sorun İstanbul'da olmaları ve ben başka şehirde yaşadığım için gerek kontrole giderken, gerek ilk aşamada cebimi zorlayacak olmasıydı. Yoksa kesinlikle gözüm kapalı gidecek kadar güven duymuştum konuşma sonrası. Bir işlemin öncesinde en önemli şey güven zira.
Bu isimler daha hiç aklımda yokken bir isim söylüyordu arkadaşlarım sürekli. Hem de yakın çevremin birçoğu. Kadın Doğum Uzm. Dr. Çağlar Yazıcıoğlu. Kendisi eskiden Antep'teydi ve giden birçok kişi onu öneriyordu muhakkak. Forumda nasıl ismi olmaz şaşırdım hatta. Ben de kafaya koydum ona gidecektim ama Acıbadem Kayseri'ye geçtiğini öğrendim. Hastaneden işlem için fiyat istedim. Uçuk mu uçuk bir fiyat gelince direk elemek durumunda kaldım üzülerek. Çünkü sadece duyduklarıma nazaran söyleyebilirim ki Çağlar Bey gerçekten işinin ustası. Bana nasip olmadı.
Çağlar beyin bir arkadaşı önerildi Antep'ten. Plastik Cerrah Mehmet Doğan. Daha önce bir arkadaşım gitmişti ona. Anlata anlata bitiremedi ama ben sadece tlfnda görüşüp işlemler ve fiyat hakkında bilgi almak için aradığımda pek ikna edici gelmemişti. Çok ilgili olmasına rağmen üstelik. Erteledim önce. 5-6 ay sonra tekrar araştırırken Çağlar Bey'i aradım dedim hastane fiyatta indirim yapmaz mı? Malesef yeteri kadar indirimli verildi fiyat dedi, hastane halkla ilişkileri müdüre hanım da aynı şeyi söyleyince, Çağlar Bey'e Mehmet Bey'i sordum. Siz çok güven veriyorsunuz ama Mehmet Bey'i tanımıyorum ne dersiniz, ona gitmeli miyim işlem için diye sordum. Çağlar Bey o kadar tatlı bir doktor ki hiç ticarethane mantığıyla iş yapan doktorlar gibi kötülemedi Dr. Mehmet Doğan'ı. "Sana şu kadar söyleyeyim o vajinayı tamamen indirir aynısı gibi geri yerine koyar bunu bil yeter" dedi :) Dedim hiç duymuyoruz forumlarda falan. Nasıl etkileniyorsak okuduklarımızdan :) Dr. Bey "sen ona bakma, en iyi plastik cerrahlardandır, madem buraya gelemiceksin o zaman kesinlikle Mehmet Doğan'a gitmelisin" dedi. Ben Çağlar Beyin hekimliğini onlarca insandan iyi bilince onun referans olduğu birisi de kötü olamaz diye verdim kararı 2 gün önce aradım dr. beyi. Bugün icin randevu aldım. Ücreti konuştuk ve atlayıp geldim.
Ameliyat öncesi içimde bir tırsma bir korkma, ya yaptırmasam mı soruları ameliyathaneye inene kadar devam etti. Ben genel anestezi olcak sanarken belden uyuşturdular sezaryandaki gibi ama sanırım uyuşukluk halim olması için de bir şey verildi ilk 10 dkdan sonra bi mayıştım uyudum. Uyandığımda devam ediyordu işlem. Doktor bey bitmek üzere deyip sonrasında yanıma gelerek elindeki iç dudak kenarlarını ve vajina daraltma işleminde içten kesilen parçayı göstererek bitirdik dedi. Fotosunu çeker misiniz dedim, elbette dedi. O heyecanı anlatamam. Ne görcem acaba diye güp güp :) Ay size yemin ederek söylüyorum daha yeni dikiş atılmış olmasına rağmen inanamadım. Bu ne yaa dedim. Harika olmuş çünkü. Klitorise dokunmamış, ama klistoris kenarından aşağı inen kısımla iç dudağı birleştirmiş. Yaa var ya uçacaktım nerdeyse ama bacaklarımı hissetmiyordum uyuşmadan :) Dedim hemen atın fotoyu bana :)
Sonra odaya çıkarıldım. Yalnızım da refakatçim yok. Çıkcam diye ďüşündüm dr. bey yola çıkma hemen kal bugün, yarın pansumanını yaptıralım öyle gidersin dedi. O güvenemediğimi sandığım adam şaheser çıkarmış olunca ikiletir miyim :) Öyle teşekkür ettim ki, açıp açıp fotoya bakıyorum falan. Zaten aşırı uzun değildi iç dudaklar ama ben hiç belirgin olmasın istiyordum. Beklediğimin ötesinde de olunca çok çok çooook mutluyum. Böyle devam etmesi umudundayım. Umarım erken konuşmuyorumdur. Amin :)
Bunun dışında akşama kadar hiç şikayetim yoktu ama sonra tabii biraz sızı başladı. O da olacak içimden parça çıktı yani. 2. Ağrı kesicim verildi, antibiyotik bir de. Tekrar hafifledi. Ama acırken bile dayanılmaz değildi Allah'a şükür.
Şu an hastanede yatıyorum ve ağrım hiç yok. Muhtemelen gece olur biraz yine dindirilir diye düşünüyorum, inşaAllah.
Ben ameliyatı olana kadar burayı yalayıp yuttuğum için dedim ki hayırla çıkarsam hemen yazacağım. İnşaAllah sonrasında da sorunsuz iyileşme geçiririm. Dua beklerim herkesten.
Sorusu olan, süreci anlattım ama buna rağmen merakı olan varsa seve seve cevaplarım. Sonraki süreç hakkında da girip bilgilendirme yaparım merak edenler için.
Hepimize sağlıklı, özgüvenli günler olsun
Merhaba cok gecmis olsun. Ben antepte boype birini bulamadığım icin ankaraylda yaptirmayi düşünüyordum ama bu yorum beni mutlu etti. Doktora baktim ama mersinde görünüyor bilginiz var mi hala antepte mi? Ve fiyatini soyleyebilir misiniz rica etsem?Merhaba arkadaşlar. Ben eski kullanıcı adı umutsuz_vakaa olan kullanıcıyım. Hesabıma erişim sağlayamadığım için yeni hesap açtım. Amacım tamamen kimsenin benim yaşadığım zorlukları, karar verme sancılarını yaşamaması adına eksiksiz gediksiz net bir bilgi paylaşmak. İsmini vereceğim hiçbir Dr. ile hiçbir bağım olmadığını bilmenizi istiyorum öncelikle ki benim gibi okurken, reklam mı acaba tereddütü yaşamayasınız. Biraz uzun ama inanıyorum faydalı olacak birçok arkadaşa.
Öncelikle forumda yazan yüzlerce msjı okuduktan sonra bugün bir cesaret ameliyata girdim. Burada öyle reklam kokan msjlar okudum ki karar verirken zorlandım. Önce kararım Ebru hanımdan yanaydı. Aradığımda fiyatı pahalı bulduğum için vazgeçmiştim. Kendisini hiç tanımam ama şükrettim burada okuduklarımdan sebep gitmediğim için.
Sonra Özgür bey olsun diye düşündüm. Aradım fiyat bilgisi ve işlemler için. Sekreteri Zeynep hanım çok tatlı, ilgili, alakalı ve çözüm odaklıydı. Fiyatı da 2 işlem için fazlasıyla uygun geldi. Ancak tek sorun İstanbul'da olmaları ve ben başka şehirde yaşadığım için gerek kontrole giderken, gerek ilk aşamada cebimi zorlayacak olmasıydı. Yoksa kesinlikle gözüm kapalı gidecek kadar güven duymuştum konuşma sonrası. Bir işlemin öncesinde en önemli şey güven zira.
Bu isimler daha hiç aklımda yokken bir isim söylüyordu arkadaşlarım sürekli. Hem de yakın çevremin birçoğu. Kadın Doğum Uzm. Dr. Çağlar Yazıcıoğlu. Kendisi eskiden Antep'teydi ve giden birçok kişi onu öneriyordu muhakkak. Forumda nasıl ismi olmaz şaşırdım hatta. Ben de kafaya koydum ona gidecektim ama Acıbadem Kayseri'ye geçtiğini öğrendim. Hastaneden işlem için fiyat istedim. Uçuk mu uçuk bir fiyat gelince direk elemek durumunda kaldım üzülerek. Çünkü sadece duyduklarıma nazaran söyleyebilirim ki Çağlar Bey gerçekten işinin ustası. Bana nasip olmadı.
Çağlar beyin bir arkadaşı önerildi Antep'ten. Plastik Cerrah Mehmet Doğan. Daha önce bir arkadaşım gitmişti ona. Anlata anlata bitiremedi ama ben sadece tlfnda görüşüp işlemler ve fiyat hakkında bilgi almak için aradığımda pek ikna edici gelmemişti. Çok ilgili olmasına rağmen üstelik. Erteledim önce. 5-6 ay sonra tekrar araştırırken Çağlar Bey'i aradım dedim hastane fiyatta indirim yapmaz mı? Malesef yeteri kadar indirimli verildi fiyat dedi, hastane halkla ilişkileri müdüre hanım da aynı şeyi söyleyince, Çağlar Bey'e Mehmet Bey'i sordum. Siz çok güven veriyorsunuz ama Mehmet Bey'i tanımıyorum ne dersiniz, ona gitmeli miyim işlem için diye sordum. Çağlar Bey o kadar tatlı bir doktor ki hiç ticarethane mantığıyla iş yapan doktorlar gibi kötülemedi Dr. Mehmet Doğan'ı. "Sana şu kadar söyleyeyim o vajinayı tamamen indirir aynısı gibi geri yerine koyar bunu bil yeter" dedi :) Dedim hiç duymuyoruz forumlarda falan. Nasıl etkileniyorsak okuduklarımızdan :) Dr. Bey "sen ona bakma, en iyi plastik cerrahlardandır, madem buraya gelemiceksin o zaman kesinlikle Mehmet Doğan'a gitmelisin" dedi. Ben Çağlar Beyin hekimliğini onlarca insandan iyi bilince onun referans olduğu birisi de kötü olamaz diye verdim kararı 2 gün önce aradım dr. beyi. Bugün icin randevu aldım. Ücreti konuştuk ve atlayıp geldim.
Ameliyat öncesi içimde bir tırsma bir korkma, ya yaptırmasam mı soruları ameliyathaneye inene kadar devam etti. Ben genel anestezi olcak sanarken belden uyuşturdular sezaryandaki gibi ama sanırım uyuşukluk halim olması için de bir şey verildi ilk 10 dkdan sonra bi mayıştım uyudum. Uyandığımda devam ediyordu işlem. Doktor bey bitmek üzere deyip sonrasında yanıma gelerek elindeki iç dudak kenarlarını ve vajina daraltma işleminde içten kesilen parçayı göstererek bitirdik dedi. Fotosunu çeker misiniz dedim, elbette dedi. O heyecanı anlatamam. Ne görcem acaba diye güp güp :) Ay size yemin ederek söylüyorum daha yeni dikiş atılmış olmasına rağmen inanamadım. Bu ne yaa dedim. Harika olmuş çünkü. Klitorise dokunmamış, ama klistoris kenarından aşağı inen kısımla iç dudağı birleştirmiş. Yaa var ya uçacaktım nerdeyse ama bacaklarımı hissetmiyordum uyuşmadan :) Dedim hemen atın fotoyu bana :)
Sonra odaya çıkarıldım. Yalnızım da refakatçim yok. Çıkcam diye ďüşündüm dr. bey yola çıkma hemen kal bugün, yarın pansumanını yaptıralım öyle gidersin dedi. O güvenemediğimi sandığım adam şaheser çıkarmış olunca ikiletir miyim :) Öyle teşekkür ettim ki, açıp açıp fotoya bakıyorum falan. Zaten aşırı uzun değildi iç dudaklar ama ben hiç belirgin olmasın istiyordum. Beklediğimin ötesinde de olunca çok çok çooook mutluyum. Böyle devam etmesi umudundayım. Umarım erken konuşmuyorumdur. Amin :)
Bunun dışında akşama kadar hiç şikayetim yoktu ama sonra tabii biraz sızı başladı. O da olacak içimden parça çıktı yani. 2. Ağrı kesicim verildi, antibiyotik bir de. Tekrar hafifledi. Ama acırken bile dayanılmaz değildi Allah'a şükür.
Şu an hastanede yatıyorum ve ağrım hiç yok. Muhtemelen gece olur biraz yine dindirilir diye düşünüyorum, inşaAllah.
Ben ameliyatı olana kadar burayı yalayıp yuttuğum için dedim ki hayırla çıkarsam hemen yazacağım. İnşaAllah sonrasında da sorunsuz iyileşme geçiririm. Dua beklerim herkesten.
Sorusu olan, süreci anlattım ama buna rağmen merakı olan varsa seve seve cevaplarım. Sonraki süreç hakkında da girip bilgilendirme yaparım merak edenler için.
Hepimize sağlıklı, özgüvenli günler olsun
Vajinopalsti ameliyati sonrası partnerinizle ilişkideki deneyimlerinizi yazmamışsınız memnun musunuz cinsel perhiziniz bitmiştir sanıyorum?Akıntı bende de oldu 3 hafta sonra gözle görülür şekilde iyileşme süreci başlıyor. Ben daraltma, labioplasti, klitoris hepsini bi arada oldum. Akıntıyı çok düşünme inşallah ilişkin güzel başlar ben 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum 6 hafta yeterli diyor doktorlar ama ne olur ne olmaz işi sağlama alıyım diyorum :)
Görüntüden memnun musunuz ben hiç değilim bir ay olmasına rağmen ayakta kalınca davul givi şişiyorum kime ameliyat oldunuz? Şimdi kaçıncı ayınız?Akıntı bende de oldu 3 hafta sonra gözle görülür şekilde iyileşme süreci başlıyor. Ben daraltma, labioplasti, klitoris hepsini bi arada oldum. Akıntıyı çok düşünme inşallah ilişkin güzel başlar ben 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum 6 hafta yeterli diyor doktorlar ama ne olur ne olmaz işi sağlama alıyım diyorum :)
merhaba ben görüntüsünden çok memnunum fakat ben amliyatı kasım da olduğumdan 6 ay bitti çok rahatım benim şişlikler ilk 2 hafta sonra inmişti dikişlerim 18.gündü sanırım erimeue başlamıştı 6/.7.haftanın sonunda eşimle nirlilte olabilmiştik hatta ilk bir kaç hafta baya zorlandık çok daraltmoş doktor filan demeye başladık ama erin ete kaynaması 4 ayı geçiyor şuanda hiç amliyat olmamışımm gibi maşallah banaGörüntüden memnun musunuz ben hiç değilim bir ay olmasına rağmen ayakta kalınca davul givi şişiyorum kime ameliyat oldunuz? Şimdi kaçıncı ayınız?
Vajinopalsti ameliyati sonrası partnerinizle ilişkideki deneyimlerinizi yazmamışsınız memnun musunuz cinsel perhiziniz bitmiştir sanıyorum?
[/QUOTE merhaba eşimde bende çok memnunuz keşke daha önce yaptırsaydım diyorum korkulacak bir amliyat değil yanlız ilk 10 gün dikişlerinizd baskı olmamsı lazım uzun sure oturmamak gerekli ve katı beslenmemk önemli bence..ben 7.haftanın sonunda eşimle birlikte olabildim ama burda 4 ay bekleyenleri de okudum doktorun kişiden kişiye değişen bir durum galiba şuanı soracak olacaksınız çok iyiyim ben mutlu eşim mutlu.
Ben sadece labiopasti ve klitoplasti oldum Bir iki dikiş ipliği eridiğini gördüm 20 günümde ancak sonra görmedim çoğu hala duruyor dikişlerin. ayakta kalınca şişlik çok oluyor dışarı çıkıyor gibi görünüyor dudaklar bi de benim vücudum alerjik biraz. Bazıları dikişlerin tamamen 45 günde eridiğini söylüyor kimisinin şişliği 1 ay sonra kalmamış diyorlar ne yapacağımı bilemiyorum görüntü zaten kötü hayatım mahvoldu. Düzelir umarım kaynama 4 ayı buluyor diyorsunuz şişliğim geçsin düzgün yürüyebileyim istiyorum artık. çok eziyet çektim çok bunaldım ya napacağım bilmiyorum dengeli sağlıklı ve düzenli besleniyorum. Moralim çok bozuk desteğe ihtiyacım var...[QUOT
merhaba ben görüntüsünden çok memnunum fakat ben amliyatı kasım da olduğumdan 6 ay bitti çok rahatım benim şişlikler ilk 2 hafta sonra inmişti dikişlerim 18.gündü sanırım erimeue başlamıştı 6/.7.haftanın sonunda eşimle nirlilte olabilmiştik hatta ilk bir kaç hafta baya zorlandık çok daraltmoş doktor filan demeye başladık ama erin ete kaynaması 4 ayı geçiyor şuanda hiç amliyat olmamışımm gibi maşallah bana