Labioplasti ve vajinoplasti ameliyatı sonrası bilgilendirme yazısı

Cinsel perhiz dolayisiyla yorum yapamiyorum evet. Benim hafif akintim oluyor yeniden antibiyotik kullanmaya basladim. Tam iyilesmesi gerceklesmedi gibi hissediyorum. Bu hafta gidecektim kontrole normalde ama biraz bekleyip tekrar tekrar gitmek zorunda kalmaktan kurtulayim diye beklemeyi tercih ettim. Sehir disinda cunku dr.um. Vajinal esneme dogumla, yogun cinsel birliktelikle oldugu gibi yasa bagli da gerceklesiyormus. Kilo alip verme vs diyenler de var. Oncesinden daha kotu olacagini dusunmuyorum. En kotu ihtimal bi tik acma yapilir. Diger turlu ozguven problemi yasiyordum. Ilk zamanlarki gibi hissedemedigim icin. O yuzden beklemeyin bu islem icin derim

Arkadas cirkinlik demis ama.. vajinoplasti estetik ameliysti degil bence. Bu kategoriye dahil edilmeside syrica garip. Bu bi saglik sorunudur, cunku normal islevini gormuyor.

Arkadas labioplasti icin yazdi bunu. Yani daraltma degil de dudak kucultturme yaptircakti. Ve bu da buyuk bir estetik sorunu insanin psikolojisi bozuluyor. Ben ikisini de yaptirdigim icin yazmisti

Kiloyla bile alakali yani? Valla cok garip. Cinsellikten olur diyolar ya.. orasi cinsellik yasamak icin degil miydi: ) herseyin fazlasi zarar dedikleri bu olsa gerek: ) beklemicemde valla sonrasindan korkuyorum yaa.. yeterli dinlenemezsem filan diye.. birde biri diyoki yat 1 hafta.. baskasi 4. Gun ise gittim diyor.. kafam karisik

Arkadas labioplasti icin yazdi bunu. Yani daraltma degil de dudak kucultturme yaptircakti. Ve bu da buyuk bir estetik sorunu insanin psikolojisi bozuluyor. Ben ikisini de yaptirdigim icin yazmisti
Anladim. Eskiden olsa ne sacmaliyo bu kadinlar derdim: )))

Aynen ya kilo alip vermekle esniyormus kimisinde de. Cocuk dogurmadigi ve cok cinsel beraberligi olmadigi halde bu sikayetle daralttiranlari duydum.

Dusundukce yapamazsiniz. Ha deyip karar verdim ben dusun dusun nereye kadar diyerek. Iyi ki ama ya, psikolojim duzeldi goruntusunden dolayi sukur

Bende aniden olmaya karar verdim aslinda.. goruntude sknti yok bence ama islevde var: ) bakalim bu ayin sonunda doktora gitcem neler olacak.

Soylenilen sey: vajinal dogum yapan icin sinek isirigi:)) haha yaw yapan yapiyo ama nasil: ) birde kesikle yirtik dikiside cok farkli oluyo mesela

Ben dogum yapmadim ama cidden aman aman agrisi yok. Kasinti ve gerginlik hissi oluyor dikisten dolayi. Bir de ben anesteziden dolayi kotu oldum onun disinda sorunsuzdu sukurler olsun. Biz kadinlarda regl sancisina bile dayanamayanlar var. Yani aci esigi ile alakali da olabilir. Gerek duyuyorsaniz beklemeyin arkadasim. Sayalim ki aci esiginiz dusuk. En fazla cekeceginiz 2 gun degil mi? Onda da agri kesici alirsiniz biter. Kesinlikle yataklarda yatiran bi durum degil. Eger doktorsa gideceginiz kisi, kasap degil :))) Malum okuyoruz dusuncesiz, ilgisiz doktorlarin da varligini. Allah uzak etsin

Ah insallah cok heyecanlaniyorum dusununce.. aci esigim nasil bilmiyorum dogrudu. Duruma gore degisen birseybende: )

@neseli_bidik ameliyat sonrası perhiz sunucunuzu yazmamışsınız, çok merak ediyorum, olumlu veya olumsuz deneyiminizi yazarsanız cok sevinirim

Henüz tecrube etmedim :) Cunku hafif dikis kasilmasi hissediyor gibiyim. Yani o kadar ugrastim erken davranip tam kaynamadan deneyerek pisman olmak istemiyorum. Yaptirmisken biraz sabretmek en iyisi. Tecrube eder etmez bilgilendirmeye devam edecegim insallah

Durumumla ilgili bilgi paylaşımını cinsel beraberliği yasadiktan sonra aktarmak istiyordum ama ozelden msjlar geliyor olunca merak edenler icin bahsetmek istedim kisaca.

Labioplasti sonucumdan ilk gunde oldugu gibi asiri memnunum. Dikisler gitti tek bir dikis izi bile yok. Sanki hep boyleymis gibi dogal duruyor dudaklar. Bir tek sol kisimda tek dikiste atma olmustu o da cok siritmiyor ama doktor revizyon yapilir dedigi icin gittigimde duzeltileceginden rahatim. Milimlik bir sey ama olmusken o bile kusursuz olsun istiyorum acikcasi. Iyi ki yaptirmisim bu konuda gercekten tereddut etmeyin. Ama ince calisan bir dr bulun kesinlikle. Cunku orada belli olan dikis daha kotu yapabilir moralinizi.

Vajinoplasti konusunda ic kisimda gerginlikler hissettim uzun sure. Agri degil de boyle bir kasılma oluyordu. Simdi tamamen normale dondum. Hatta cok oldu ama birlikteligi henuz yasamadim. Sebebi de bir sey yaptirdim o iyice kaynasin otursun ve eskiye donmesin diye. Doktor bey baska sehirde oldugu icin ve yogun calistigimdan henuz gidemedim de. Bir de akinti oldu uzun sure onun gecmesini bekledim. Tam eskisi gibi hissettigimde hazir olacagim bunun icin sanirim. Insallah vajinoplasti islemi de dudaklar gibi kusursuz olmustur. Yasadigimda aci vs o durumlari da anlatacagim

Merhaba ben de Tuğrul beyi araştırıyorum labioplasti için önerir misiniz? Su an nasılsınız , şekli nasıl oldu?

sonucunuzu çok merak ediyorum paylaşır mısınız

Merhaba. Cok g3cmis olsun

Merhaba cok gecmis olsun. Ben antepte boype birini bulamadığım icin ankaraylda yaptirmayi düşünüyordum ama bu yorum beni mutlu etti. Doktora baktim ama mersinde görünüyor bilginiz var mi hala antepte mi? Ve fiyatini soyleyebilir misiniz rica etsem?

Vajinopalsti ameliyati sonrası partnerinizle ilişkideki deneyimlerinizi yazmamışsınız memnun musunuz cinsel perhiziniz bitmiştir sanıyorum?

Görüntüden memnun musunuz ben hiç değilim bir ay olmasına rağmen ayakta kalınca davul givi şişiyorum kime ameliyat oldunuz? Şimdi kaçıncı ayınız?

[QUOT
Görüntüden memnun musunuz ben hiç değilim bir ay olmasına rağmen ayakta kalınca davul givi şişiyorum kime ameliyat oldunuz? Şimdi kaçıncı ayınız?
merhaba ben görüntüsünden çok memnunum fakat ben amliyatı kasım da olduğumdan 6 ay bitti çok rahatım benim şişlikler ilk 2 hafta sonra inmişti dikişlerim 18.gündü sanırım erimeue başlamıştı 6/.7.haftanın sonunda eşimle nirlilte olabilmiştik hatta ilk bir kaç hafta baya zorlandık çok daraltmoş doktor filan demeye başladık ama erin ete kaynaması 4 ayı geçiyor şuanda hiç amliyat olmamışımm gibi maşallah bana

Ben sadece labiopasti ve klitoplasti oldum Bir iki dikiş ipliği eridiğini gördüm 20 günümde ancak sonra görmedim çoğu hala duruyor dikişlerin. ayakta kalınca şişlik çok oluyor dışarı çıkıyor gibi görünüyor dudaklar bi de benim vücudum alerjik biraz. Bazıları dikişlerin tamamen 45 günde eridiğini söylüyor kimisinin şişliği 1 ay sonra kalmamış diyorlar ne yapacağımı bilemiyorum görüntü zaten kötü hayatım mahvoldu. Düzelir umarım kaynama 4 ayı buluyor diyorsunuz şişliğim geçsin düzgün yürüyebileyim istiyorum artık. çok eziyet çektim çok bunaldım ya napacağım bilmiyorum dengeli sağlıklı ve düzenli besleniyorum. Moralim çok bozuk desteğe ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…