• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti ve klitoral hudoplasti oldum. Dr.Süleyman Eserdağ

Merhaba herkese.. Geçen hafta, 15 kasım cuma günü Dr.Süleyman Eserdağ yaptı ameliyatımı. Bugün 7. günüm. Süreci gayet rahat geçiriyorum. Hassasiyet hissi var sadece, ağrı yok.
İnternette araştırma yaparken denk geldim Süleyman Eserdağ’a. (İyi ki denk geldim🙏) Bu alanda Uluslararası eğitmen kendisi, kurslar veriyor ve çok sayıda tecrübesi var. Merak ettiğim tüm soruların cevabını yazılarında okumuştum. Hakkında edindiğim bilgiler fazlasıyla güven verdi. Doktorum kesinlikle Süleyman Eserdağ olmamı dedim. Hemen randevu alıp görüşmeye gittim. İlgisi, tavrı insana huzur veriyor. Güvenim kat kat arttı. Hemen gün kararlaştırdım ve ameliyatımı oldum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
kaca ameliyat oldun bide ne ameliyati oldunn acaba🤔🤔🤔 cok merak ettim

yoo neden karalamak için üye olayım ki kandırılmasın diye arkadaşları bilinçlendirmek için üye oldum sadece ben mi dr süleyman beyi karalıyor burda birsürü kişi memnuniyetsiz işlem sonrası ve ilgilenmediğini yazıyor kendisi ve ekibinin diyer yorumlara da bir göz atmanızı tavsiye ederim sizin gibi yeni üye olup ertesi günü doktor süleyman bey şöyle de böyle de hera klinik şöyle de böyle de reklam kokan gönderiler atan sayıca bir fazla.
Süleyman eserdag pismanliktir benim icin mahvetti beni

kaca ameliyat oldun bide ne ameliyati oldunn acaba🤔🤔🤔 cok merak ettim
Ah canim benim bizde o yazilan cizilenlere inanmistik gittik gorduk olduk agzimizin payini hayatimizin kazigini yedik .simdide nasil cikaracaz bu kazi nasil duzeltecez bu sagligi diye baska doktirlarin kapisini asindiriyoruz maleseff

Allah aşkına neye istinaden yazdınız bunları??? Burda herkes yaşadığı memnuniyeti veya memnuniyetsizliği paylaşıyor. Ben de herkes gibi memnuniyetimi paylaştım. Olumlu paylaşım yaptım diye reklam mı oluyor??? Ayrıca benim memnuniyetim sizi neden bu kadar rahatsız etti?
Ben işlem yaptırdım, memnun kaldım ve memnuniyetimi paylaştım. Siz henüz işlem yaptırmadan neye dayanarak bu derece büyük bir hırsla karalamaya çalıştınız onu hiç anlayamadım.
Normalde, “reklam olarak düşünmüş olabilir“ der, saygı duyardım belki.. Ama yorumunuzda kesinlikle bir art niyet olduğu ortada. Asistanı da öyle tatlı öyle güler yüzlü ki, tekrar tekrar sorduğum sorulara bıkmadan cvp verdi, anlattı detaylı. işlem öncesi sohbetler ettik.. ojemin renginden tutun da çantamın uyumundan:) magazinden vs.. gülüştük fln:) Ayrıca doktorum da 4. günüm de aradı, durumumu sordu. Gerçekten yazdıklarınız o kadar asılsız ki. Siz bence karalamak için üye olmuşsunuz:)
Ne art niyeti biz yedigimiz kazigin acisini biliriz hanfendi adam isi ticarete dokmuss benim evliligim bitiyor adamin umrundami yapayacaksa yapamam desin ellerini ovusturarak gelsin paralar diyecegine bu kadinlarin sonu ne olacak aldigim ahlar ne olacak diye bi dusunsun süleyman efendi

Ne art niyeti biz yedigimiz kazigin acisini biliriz hanfendi adam isi ticarete dokmuss benim evliligim bitiyor adamin umrundami yapayacaksa yapamam desin ellerini ovusturarak gelsin paralar diyecegine bu kadinlarin sonu ne olacak aldigim ahlar ne olacak diye bi dusunsun süleyman efendi
ben de ona yaptıracaktım hatta gün bile almıştım amelayat için ama sonra düşündüm bu ego bu tavırlar bu havalar ne ya ben bir numarayım algısı yaratıyor çok soru sorma sus hesabı bir de fiyatı söylediğindeki yüz ifadesini görünce dedim yok kalsın aradım gitmedim gelmiyorum dedim

yoo neden karalamak için üye olayım ki kandırılmasın diye arkadaşları bilinçlendirmek için üye oldum sadece ben mi dr süleyman beyi karalıyor burda birsürü kişi memnuniyetsiz işlem sonrası ve ilgilenmediğini yazıyor kendisi ve ekibinin diyer yorumlara da bir göz atmanızı tavsiye ederim sizin gibi yeni üye olup ertesi günü doktor süleyman bey şöyle de böyle de hera klinik şöyle de böyle de reklam kokan gönderiler atan sayıca bir fazla.
kesinlikle katılıyorum Süleyman beye oldum ameliyatımı Ankarada işlem sonrası ilgilenmiyorlar.ararken mahcup hissediyorsunuz ve ben memnun değilim.1ay oldu hala neden oldum diyorum iyileşemedim bi türlü..bana iki gün sonra işe gidebilirsiniz demişlerdi

kesinlikle katılıyorum Süleyman beye oldum ameliyatımı Ankarada işlem sonrası ilgilenmiyorlar.ararken mahcup hissediyorsunuz ve ben memnun değilim.1ay oldu hala neden oldum diyorum iyileşemedim bi türlü..bana iki gün sonra işe gidebilirsiniz demişlerdi
Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 10 gün önce ameliyat oldum izmir de Hasan Yıldız . açıkcası görüntü kapalı ama üst kısımda hafif boğumlar ve aşırı derecede hassasiyet var sanki klitorsim dışarda kalmış gibi çok fena hissediyorum. zamanla geçer mi bu? çoğu kişi 2 ayda oturuyor yazmış. sizlerde olumsuz deneyimlerinizi yazınca korkudan öldüm kaç gündür :KK17:

merhaba ben de oldum evet benim de büyükdudak küçük dudak arası kesi yapıldı evet o iki deri birleştirilen yer kaynamayacak gibi geliyor bana da hafif açıklık da oldu sizin gibi.doktoruma sordum endişe yapmayın orası zamanla dümdüz olacak dedi bakalım bekliyorum ben de inşallah olur
merhaba büyük dudak küçük dudak birlesimi kesildi derken şey mi yaptı yani dis dudaklari kucultmek için fazla deriyi kesip ic dudaklarla birleştiği koseye mi dikti yani

genital estetiğinizi kötü yapti diye evliliginiz mi bitiyor doğru mu anladım. ben de bekarım cok basasiriz bi operasyon gecirdim tokatta baska birine yaptırdım ve esim beğenmeyecek diye cok korkuyorum sizde neler oldu

Merhaba.Bende dün labioplasti oldum dün İzmirde Hasan Yildiz yapti .İlk gün yani dün sadece acima ve yanma oldu ağri hic yok.Bugun hicbiri yok bende şaşkınım yürüyüşüm bile normal.Sadece görüntüden çok hoşnut degilim şu an sol tarafim klitoris in ustundeki deri şiş çıkık duruyor labialarin dikisleri bogumlu normalmi bunlar bilmiyorum.pazartesi doktora soracağim.Heralde zamanla oturacaktir.daha 2.gunum ...Şimdilik boyle ilerleen zamanlarda degisiklik oldukca bilgi veririm.
Merhaba ben de kendisine ameliyat oldum, dudakları tamamen aldı hiçbir sorun yok ama biraz klitorise doğru da aldı ve klitorisim komple dışarıda. Kendisini aradığımda da zamanla düzeleceğini söylüyor ama içimden bir ses nedense o klitoristeki çıkıntılı-şiş görüntünün hep öyle kalacak diyor, klitorisi çevreleyen deriyi komple kesmiş klitoris komple dışarıda gibi.. Fazla mı kestiniz yanlış mı yaptınız demeye de çok çekiniyorum. Dudak dikişlerim değil ama klitorisim yürüdükçe çamaşıra/pede temas ediyor ve çok rahatsız oluyorum... Bugün ameliyat olalı 2 hafta oldu. Sizin şu an ne durumda memnun musunuz? Cevap verirseniz çok sevinirim çok mutsuzum ve çok tereddütlerim var :(

Merhaba ben de kendisine ameliyat oldum, dudakları tamamen aldı hiçbir sorun yok ama biraz klitorise doğru da aldı ve klitorisim komple dışarıda. Kendisini aradığımda da zamanla düzeleceğini söylüyor ama içimden bir ses nedense o klitoristeki çıkıntılı-şiş görüntünün hep öyle kalacak diyor, klitorisi çevreleyen deriyi komple kesmiş klitoris komple dışarıda gibi.. Fazla mı kestiniz yanlış mı yaptınız demeye de çok çekiniyorum. Dudak dikişlerim değil ama klitorisim yürüdükçe çamaşıra/pede temas ediyor ve çok rahatsız oluyorum... Bugün ameliyat olalı 2 hafta oldu. Sizin şu an ne durumda memnun musunuz? Cevap verirseniz çok sevinirim çok mutsuzum ve çok tereddütlerim var :KK43:
Tamamen nasıl alınır? Tamamen alınması yanlış değilmi ben mi yanlış biliyorum? Önemli olan, yapılması gereken, kısaltılması ve estetik olarak güzel görünmesi değil mi? Siz 2. duyduğum kişisiniz vajina dudağı tamamen alınan

Merhaba ben de kendisine ameliyat oldum, dudakları tamamen aldı hiçbir sorun yok ama biraz klitorise doğru da aldı ve klitorisim komple dışarıda. Kendisini aradığımda da zamanla düzeleceğini söylüyor ama içimden bir ses nedense o klitoristeki çıkıntılı-şiş görüntünün hep öyle kalacak diyor, klitorisi çevreleyen deriyi komple kesmiş klitoris komple dışarıda gibi.. Fazla mı kestiniz yanlış mı yaptınız demeye de çok çekiniyorum. Dudak dikişlerim değil ama klitorisim yürüdükçe çamaşıra/pede temas ediyor ve çok rahatsız oluyorum... Bugün ameliyat olalı 2 hafta oldu. Sizin şu an ne durumda memnun musunuz? Cevap verirseniz çok sevinirim çok mutsuzum ve çok tereddütlerim var :KK43:
Düzeldi mi acaba klitoris

Merhaba bende daraltma iç dudaklar ve klitoris küçültüldü ameliyat oldum klitoris bölgemde dışına çıkık şişlikler var çok hassas ve acıyor elimi bile degemiyorum krem bile surerken çok acıyor sizinde öyle olmuş sanirim şu an nasıl istediğiniz gibi oldumu o sislikler geçti mi benim bugün 4 cu günüm

Merhaba bende daraltma iç dudaklar ve klitoris küçültüldü ameliyat oldum klitoris bölgemde dışına çıkık şişlikler var çok hassas ve acıyor elimi bile degemiyorum krem bile surerken çok acıyor sizinde öyle olmuş sanirim şu an nasıl istediğiniz gibi oldumu o sislikler geçti mi benim bugün 4 cu günüm
Merhaba klitoris duzeldimi sizde acaba? Benim de sizdeki gibi suan ve 9 cu gunum

Allahh allah bu suleyman demekki adamina gore davraniyo hasta ayiriyo demekki bizi niye hic aramadiki sordugumuz sorulara agzinin ucuyla zorla cevap veriyorki acaba size ozel bu süleyman demekki doktoruda gorduk klinigide gorduk hemsiresinide bakicisinida gordukk paramizida bi güzel kaptirdik sagligimizdanda olduk muhatapta bulamadik kardesim biz gercekk magdurlariz gercekk magduriyetimizi anlatiyoruz fikir alisverisi yapiyoruz biz yandik baskalari yanmasin diye ugrasiyoruz senin hangi ayagina bastikta bu kadar koruyon fake hesap herkes dusun süleyman eserdag parayi alana kadar gülümser insanin suratina yaptigi isin arkasinda durmaz iyi dusunin arkadaslarr
Başka bir yerde Esra Çabuk Cömert'e yaptırdım yazmışsınız. Bir doktorun reklamını yapacağım diğerini kotuleyecegim derken kaç insanı ameliyattan korkutuyorsunuz. Reklamını yaptığınız doktora bile aslında kötülük yapıyorsunuz.

Back
X