Labioplasti ve klitoral hudoplasti oldum. Dr.Süleyman Eserdağ

Allah aşkına neye istinaden yazdınız bunları??? Burda herkes yaşadığı memnuniyeti veya memnuniyetsizliği paylaşıyor. Ben de herkes gibi memnuniyetimi paylaştım. Olumlu paylaşım yaptım diye reklam mı oluyor??? Ayrıca benim memnuniyetim sizi neden bu kadar rahatsız etti?
Ben işlem yaptırdım, memnun kaldım ve memnuniyetimi paylaştım. Siz henüz işlem yaptırmadan neye dayanarak bu derece büyük bir hırsla karalamaya çalıştınız onu hiç anlayamadım.
Normalde, “reklam olarak düşünmüş olabilir“ der, saygı duyardım belki.. Ama yorumunuzda kesinlikle bir art niyet olduğu ortada. Asistanı da öyle tatlı öyle güler yüzlü ki, tekrar tekrar sorduğum sorulara bıkmadan cvp verdi, anlattı detaylı. işlem öncesi sohbetler ettik.. ojemin renginden tutun da çantamın uyumundan:) magazinden vs.. gülüştük fln:) Ayrıca doktorum da 4. günüm de aradı, durumumu sordu. Gerçekten yazdıklarınız o kadar asılsız ki. Siz bence karalamak için üye olmuşsunuz:)
yoo neden karalamak için üye olayım ki kandırılmasın diye arkadaşları bilinçlendirmek için üye oldum sadece ben mi dr süleyman beyi karalıyor burda birsürü kişi memnuniyetsiz işlem sonrası ve ilgilenmediğini yazıyor kendisi ve ekibinin diyer yorumlara da bir göz atmanızı tavsiye ederim sizin gibi yeni üye olup ertesi günü doktor süleyman bey şöyle de böyle de hera klinik şöyle de böyle de reklam kokan gönderiler atan sayıca bir fazla.

benimde 13.günüm bi taraf cok büyük ve sarkıktı ordan cok kesitiği için heralde orda hala batma acı var . ben hiç dokunmuyorum elimle . bana pansımanda vermedi sadece bi krem verdi vajinal krem bir de antibiotik kullandım . siz hangi kremi sürüyorsunuz? bir de benim o büyük dudaktaki kesiler birleşmicekmiş gibi ayrık duruyor iki kesilen uç kaynamicakmış gibi yani anlatamıyorum 😢 siz de öyle bi görüntü var mı?
merhaba ben de oldum evet benim de büyükdudak küçük dudak arası kesi yapıldı evet o iki deri birleştirilen yer kaynamayacak gibi geliyor bana da hafif açıklık da oldu sizin gibi.doktoruma sordum endişe yapmayın orası zamanla dümdüz olacak dedi bakalım bekliyorum ben de inşallah olur

Canım bana 3 gün boyumca iğne verdi günde 2 kere oldum onun dışında 5 gün süreli ağızdan antibiyotik kullandım onun haricinde şişliklerin gitmesi için hirudoid isimli kremi verdi ayrıca estriol vajinal kremle madecassol verdi benim bugün 9 gün oldu dikişler iyileşti sayılır ama kesilen iç dudaklarımın birisi diğerine göre büyük ve bu görüntü beni deli ediyor zamanla oturacak dedi doktor hatta iltihap olmuş biraz dedi geçmezse lazerle bi işlem daha yapmam gerekir dedi bu durum beni açıkçası çok korkutuyor
bana da estriol krem verdi nasıl kullanıyorsun onu kaç gün kullan demişti? antibiotik 1 hafta kullandım bitti tekrar başlamam gerekiyor mi ki? ben de akıntı problemi var şuan cok fazla o neden oluyor. yara iyileşmesinde benim bi tarafta giç sorun yok cok iyi ama diğer asıl büyük olan taraf ta kesi yerinden birleştiirilen uçta bi açıklık var gbi hala. bugün 19. günüm

merhaba ben de oldum evet benim de büyükdudak küçük dudak arası kesi yapıldı evet o iki deri birleştirilen yer kaynamayacak gibi geliyor bana da hafif açıklık da oldu sizin gibi.doktoruma sordum endişe yapmayın orası zamanla dümdüz olacak dedi bakalım bekliyorum ben de inşallah olur
wedge şeklindeydi sanırım kesilip aradaki fazla parça alınıp kalan deri birleştirilip dikiliyor ya o dikilen yer kaynamadı bi tarafı gibi acıyor hala diğeri bütünleşti cok güzel oldu. böyle bi durum yaşayan oldu mu başka? akıntı sorunu da var 1 haftadır. ağrım sızım olmadı da ödem falan da yok ama şu diğer dudağın birşeriği yer acıyor bazen dikiş var hala orda. bugün 19. günüm

bana da estriol krem verdi nasıl kullanıyorsun onu kaç gün kullan demişti? antibiotik 1 hafta kullandım bitti tekrar başlamam gerekiyor mi ki? ben de akıntı problemi var şuan cok fazla o neden oluyor. yara iyileşmesinde benim bi tarafta giç sorun yok cok iyi ama diğer asıl büyük olan taraf ta kesi yerinden birleştiirilen uçta bi açıklık var gbi hala. bugün 19. günüm
Estriolu bırak dedi doktorum 10.günümde falan bıraktım şimdi sadece hirodoid kremle antibiyotikli krem kullanıyorum günde 3 defa da buz yapıyorum bugün 17.günüm hala bi taraftaki büyüklük bacaklarımı kapatınca ortada. Biraz sabır işi beklemek zorundayız galiba

wedge şeklindeydi sanırım kesilip aradaki fazla parça alınıp kalan deri birleştirilip dikiliyor ya o dikilen yer kaynamadı bi tarafı gibi acıyor hala diğeri bütünleşti cok güzel oldu. böyle bi durum yaşayan oldu mu başka? akıntı sorunu da var 1 haftadır. ağrım sızım olmadı da ödem falan da yok ama şu diğer dudağın birşeriği yer acıyor bazen dikiş var hala orda. bugün 19. günüm
doktoruna sor canım bence benim de kesinlen deri alınıp dikilence diğer yerler o yerler kaynamadı dediğin gibi hemen biraz açıklık var dikiş atılan yerde doktora söyledim dümdüz olacak ora dedi ama senin durumun nasıl göremediğim için bilemiyorum en iyisi doktordan bilgi alman

Estriolu bırak dedi doktorum 10.günümde falan bıraktım şimdi sadece hirodoid kremle antibiyotikli krem kullanıyorum günde 3 defa da buz yapıyorum bugün 17.günüm hala bi taraftaki büyüklük bacaklarımı kapatınca ortada. Biraz sabır işi beklemek zorundayız galiba
çok fazla her gün buz yamak da sakıncalı diye biliyorum hala buz mu yapıyorsunuz 17 gündür anlamadım

çok fazla her gün buz yamak da sakıncalı diye biliyorum hala buz mu yapıyorsunuz 17 gündür anlamadım
Hayır ilk 3 gün yaptım sonra bıraktım 14.günümde falan kontrole gittiğimde Birkaç gün tekrar yap dedi. Bana lazerle beyazlatma yapacaktı şişlik inseydi .Tabi erteleyip duruyoruz o yüzden . O bölge zarar görür diye bu şekilde .erken iyileşti benim dikişlerim kendisi de şaşırdı 😁

sordum doktor madecasol sür 1 hafta dedi. iyileşcek dddi zaten suan bile iyi . o sol taraf biraz hala ödemli uçları o yüzden ötle duruyor bence. bıgün 23. günüm ben bütün yıllık izinlerimi kullandım 1 ay bostum cok rahat geçirdim süreci . ama yine de doktor 1 bucuk ay geçmeden inceleme dedi.bakalım 1 bucuk ay somra ki görüntü nasıl olcak

Hayır ilk 3 gün yaptım sonra bıraktım 14.günümde falan kontrole gittiğimde Birkaç gün tekrar yap dedi. Bana lazerle beyazlatma yapacaktı şişlik inseydi .Tabi erteleyip duruyoruz o yüzden . O bölge zarar görür diye bu şekilde .erken iyileşti benim dikişlerim kendisi de şaşırdı 😁
iki ayda iniyor şişlikler doktorum bana öyle demişti sevindim durumunuza ozaman

sordum doktor madecasol sür 1 hafta dedi. iyileşcek dddi zaten suan bile iyi . o sol taraf biraz hala ödemli uçları o yüzden ötle duruyor bence. bıgün 23. günüm ben bütün yıllık izinlerimi kullandım 1 ay bostum cok rahat geçirdim süreci . ama yine de doktor 1 bucuk ay geçmeden inceleme dedi.bakalım 1 bucuk ay somra ki görüntü nasıl olcak

siz hangi doktora oldunuz

Merhaba.Bende dün labioplasti oldum dün İzmirde Hasan Yildiz yapti .İlk gün yani dün sadece acima ve yanma oldu ağri hic yok.Bugun hicbiri yok bende şaşkınım yürüyüşüm bile normal.Sadece görüntüden çok hoşnut degilim şu an sol tarafim klitoris in ustundeki deri şiş çıkık duruyor labialarin dikisleri bogumlu normalmi bunlar bilmiyorum.pazartesi doktora soracağim.Heralde zamanla oturacaktir.daha 2.gunum ...Şimdilik boyle ilerleen zamanlarda degisiklik oldukca bilgi veririm.

yoo neden karalamak için üye olayım ki kandırılmasın diye arkadaşları bilinçlendirmek için üye oldum sadece ben mi dr süleyman beyi karalıyor burda birsürü kişi memnuniyetsiz işlem sonrası ve ilgilenmediğini yazıyor kendisi ve ekibinin diyer yorumlara da bir göz atmanızı tavsiye ederim sizin gibi yeni üye olup ertesi günü doktor süleyman bey şöyle de böyle de hera klinik şöyle de böyle de reklam kokan gönderiler atan sayıca bir fazla.
Allahh allah bu suleyman demekki adamina gore davraniyo hasta ayiriyo demekki bizi niye hic aramadiki sordugumuz sorulara agzinin ucuyla zorla cevap veriyorki acaba size ozel bu süleyman demekki doktoruda gorduk klinigide gorduk hemsiresinide bakicisinida gordukk paramizida bi güzel kaptirdik sagligimizdanda olduk muhatapta bulamadik kardesim biz gercekk magdurlariz gercekk magduriyetimizi anlatiyoruz fikir alisverisi yapiyoruz biz yandik baskalari yanmasin diye ugrasiyoruz senin hangi ayagina bastikta bu kadar koruyon fake hesap herkes dusun süleyman eserdag parayi alana kadar gülümser insanin suratina yaptigi isin arkasinda durmaz iyi dusunin arkadaslarr

Sakin inanmayin internette fake hesaptan bu adami övüyorlar paranizi sagliginizi alip bir dahada yuzunuze bakmiyorlar fake hesap bunlar

merhaba kesinlikle reklam sırf bu yazıyı yazmak için yeni üye olmuş. ben de süleyman eserdağa gittim hem o hem onun yanındaki asistanı burnundan kıl aldırmıyorlar sanki çok başarılıymış gibi ama kimse memnun değil sonuçlardan kimle konuşsam süleyman eserdağa yaptıran bilgi için mesaj yazım doktora cevap bile vermedi düşünün operasyon sonrası kimseye ulaşamazsanız memnun olmazsanız öyle bir işletme hera klinik kesinlikle gitmeyin bu adama yaptırmayın hem de fiyatı uçuk değse bari sadece ticarete dökmüşler.
Aynen öyle insana oyle bi davraniyorlarki sanirsin türkiyede tek yapan bu isi o o an zaten ne yapacagimizi bilmiyoz en iyi doktor algisi olusturuyorlar insanin beynini bi guzel donduruyorlar sonrasi pismanlik 😭😭😭 dikkat edin bu doktora

X