Labioplasti ve hudoplasti operasyonlarımla ilgili tüm detaylar

Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle bende ameliyat olmayı düşünüyorum izmir we bodrum arasında kararsız kaldım izmirde hasan yıldız war onunla konuştum ama çok korkuyorum normalde panik olan biriyim zaten ewhamlıyım da ama olmam da gerekiyor ihtiyacım war şuan nasıl peki gözle görülür bi fark war mı. Ameliyatın riski falan war mı çok korkuyorum we merak da ediyorum.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle bende Bodrum da yaşıyorum Dr ismi ve fiyat bilgisi alabilirmiyim mümkünse eğer teşekkür ederim
Bende bodrumda yaşıyorum yanlış hatırlamıyorsam aybala akil mi neydi onuda başarılı buluyorlar bi araştırın isterseniz. Ben 1 ay öncesi izmirde hasan yıldıza sordum 20 bin civarı demişti şuan zam gelmediyse tabiki.

kızlar aman uzak durun bu doktordan kliniğin adı iyilik güzellik nişantaşında içeriye girer girmez ucuz bir manikürcüye gelmiş gibi oluyorsunuz hasta kitlesi kalitesi düşük doktor altı boş bir özgüvene sahip. dövmeci koltuğu gibi bir yerde asla bu operasyon yaptırılmaz operasyonu kendi doktoruma hastanede yaptırdım ve şuan iyileşme sürecindeyim size tavsiyem hastanede yaptırmanız olur ve sırf google yorumlarına aldanıp saçmasapan kliniklerde zaman kaybetmeyin benim gibi

Ben çok memnunum. Gözle görülürün ötesinde bir fark var. Henüz çok yeni ama buna rağmen görüntü çok iyi. Ben çok dikkatli bakım yaptım ve enfeksiyon vs. Kapmadım. Ben de çok panik bir insanım ama korkulacak hiç bir şey yok bana güvenin. Ben gözüm kapalı kendi doktorumu öneririm size :) fiyatta da yardımcı olacağına eminim

Merhaba men hudoplastika ve labioplastika ameliyati oldum ama 5gundu artik az az kanamam var normalmi kawinti var antibiotik ve fulkanazol sonra klotrimazol krem kullaniyom kawinti geciyo wu kremi surdukde ama kanama oluyo az az normalmi?

Merhaba men hudoplastika ve labioplastika ameliyati oldum ama 5gundu artik az az kanamam var normalmi kawinti var antibiotik ve fulkanazol sonra klotrimazol krem kullaniyom kawinti geciyo wu kremi surdukde ama kanama oluyo az az normalmi?
merhaba geçmiş olsun sızıntı şeklinde kanama normal 1 2 güne kanamanız olmaz artık diye düşünüyorum yani benimki oyle oldu ilk 5 gün damla damla kanamam oldu özellikle tuvalete gittiğimde ama şu an olmuyor bugün 1 hafta oldu

Kaşıntı çok normal. Kanama da normal. Kaşıntı için orijinal aloe vera jel kullanmanızı tavsiye ederim

Rica etsem doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim bi iletişime geçmek istiyorum da. Çok tesekkür ederim beni aydınlattığınız için.

Merhaba, doktorunuz antibiyotik ve ağrı kesici hariç hangi kremi yazdı, benimki krem yazmamis, dikişler biraz acıyor krem almam lazim

Kaşıntı çok normal. Kanama da normal. Kaşıntı için orijinal aloe vera jel kullanmanızı tavsiye ederim

merhaba istediğiniz görüntüye kavuştunuz mu acaba bi konuda yardıma ihtiyacım var benim perine bölgemin orası ayrık duruyor dr iyileşecek dedi 3 hafta oldu hala kapanmadı morelim bozuldu sizde böyle bir durum oldu mu

Merhaba , ben de ameliyattan sonraki 5. günümdeyim. İlk günden beri hiç inmeyen ödemim var. Hem klitoris için hem iç dudaklar için ameliyat oldum. Anladığım kadarıyla senin de ödem durumun benimki gibi. Doktor kurşun suyu yazdı onu kullanıyorum bir gündür. Bir etkisi olmadı. Birkaç gün sonra işe başlamam lazım. Yeni işe alındım pazartesi ilk günüm olacak. Normalde birkaç güne toparlar gidersin demişlerdi ama toparlayamadığım için bu hafta başlayamadım. Haftaya da başlayamazsam sanırım işimi kaybedebilirim. O yüzden kendimi suçluyorum ağlıyorum çözüm yolu arıyorum bu ödemin gitmesi için. İşimden dolayı 12 saat oturmam lazım. Bunu ödemliyken yapamam. Sizde kurşun suyu nasıl bir etki bıraktı , ödemin azalmasında etkili olduğunu düşündüğünüz başka bir şey var mıdır ? Lütfen benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

merhaba klitoris ilk gunlerde acikti demistiniz duzelme oldumu acaba bilgi verebilirmsnz

Merhaba regl külodu almak istiyorum
Hangisi sizin önerdiğiniz ? Ben de labioplasti ve hudoplasti oldum

Eklentiler

• Screenshot_2024-05-28-00-18-42-006_com.android.chrome.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba bende geçen hafta çarşamba iç ve dıs dudak estetiği oldum. Dış güzel sorun yok ama klıtorısımın üstüne yama yapılmıs gıbı sağdan soldan kapatmış ortadan dikiş geçiyor. Çok çirkin duruyor . Sızde böyle bı durum varmı

Merhaba çok geçmiş olsun, iç çamaşırında hangi beden aldınız

Bana doktorum sadece 3 gün duş alma kuru tut ve ilk gün 20 dk bir buz uygula dedi birde antibiyotik ve ağrın olursa ağrı kesici içebilirsin dedi ve bugün ilk günüm

Merhaba Bende salı günü operasyon oldum. İlk gün buz kompresi yaptım. Sonrasında çok koymama gerek yok dediler.Bende sizin yazınızı okuyıp baticon regl külotu aldım ama henüz kullanmadım. Baticon önermediler. Normalde kanamam azar azar vardı. Dün biraz evin içinde gezindim. Şimdi kanama var çok değil ama korktum acaba dikişler mi patladı. Bakmaya da korkuyorum. Bazıları da tuvalet sonrası temizlemek için steril sudan bahsetmiş. Kontrole 10 gün sonra gidicem. Haftabaşı da iş var. Sence baticon süreyim mi ya da steril su ile temizleyip onların verdikleri 3 lü ilaç yapıp gazlı bezle devam mı edeyim. Buz koysam mı. Kafam çok karıştı. Kanama silik silikti şimdi yine fazla değil ama tonu koyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…