Labioplasti ve hudoplasti operasyonlarımla ilgili tüm detaylar

Merhaba çok geçmiş olsun kızlar umarım istediğiniz gibi olmuştur bende yaptırmak istiyorum aylardır doktor araştırıyorum işin içinden çıkamadım istanbul da önerebileceğiniz bir doktor var mı labioplasti için

Süleyman eserdağ ı araştırdınız mı hiç ? Ben araştırmalarım esnasında çok fazla rastladım kendisine ama uzak bir yerde operasyon olmak istemediğim için düşünmedim.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle bende Bodrum da yaşıyorum Dr ismi ve fiyat bilgisi alabilirmiyim mümkünse eğer teşekkür ederim

Bunu daha önce duymamıştım. Bu konuda doktorunuza danışmanız çok daha sağlıklı olur. Çok geçmiş olsun tekrardan.
Dr normal oldugunu soyledi liposacsık yapılan bolge ve civarında morarma şişme normalmiş ama oyle boyle bir morarma değil bu venüs bolgemden cok bacaklarım mosmor insan kendine bunu yaparmı dedim artık

Cok tesekkur ederim kendi doktorumu gonul rahatligiyla onerebilirim. Denendi test edildi eger dusunuyorsan mutlaka ozgur kartalada muayene olup en azindan bir fikir edinebilirsin

Dr normal oldugunu soyledi liposacsık yapılan bolge ve civarında morarma şişme normalmiş ama oyle boyle bir morarma değil bu venüs bolgemden cok bacaklarım mosmor insan kendine bunu yaparmı dedim artık
Böyle düşünmeyin. Sonucunu düşünün. Ben inanıyorum ki sonucu çok güzel olacak ve bu zorluk kısımları aklınıza bile gelmeyecek

Merhaba geçmiş olsun öncelikle bende Bodrum da yaşıyorum Dr ismi ve fiyat bilgisi alabilirmiyim mümkünse eğer teşekkür ederim
Doktorum Sencer Şimşek. Bodrum’da bu operasyonu yapan doktorları araştırdım ve görüştüm. Fakat Sencer bey hem profesyonel hem de süreç boyunca güvende hissedeceğiniz bir doktor. Fiyat konusunda kendisiyle görüşmeniz daha iyi olur, ben iki operasyon oldum çünkü.

Teşekkür ederim

Süleyman eserdağ ı araştırdınız mı hiç ? Ben araştırmalarım esnasında çok fazla rastladım kendisine ama uzak bir yerde operasyon olmak istemediğim için düşünmedim.
Evet hatta asistaniyla 2 kere konustum ama muayeneye gitmedim cunku kotu yorumlar gordum ve korktum, yeni bir dr buldum bulent arici. Dogrusu hakkinda hep iyi yorumlar var ve cv sini de begendim. 2 gun sonra muayeneye gidicem bakalim eger operasyonu ona yaptirir ve memnun kalirsam yaptiracak olan sistalarima fikir olmasi acisindan burdan bilgilendirme yaparim

Cok tesekkur ederim kendi doktorumu gonul rahatligiyla onerebilirim. Denendi test edildi eger dusunuyorsan mutlaka ozgur kartalada muayene olup en azindan bir fikir edinebilirsin
80bin tlden basliyor fiyatlari ve bu rakami labioplasti icin biraz ucuk buldum. Komplike bir operasyon degil

umarım anlaşır ve güzel bir sonuç alırsınız. Operasyon kadar sonrasındaki bakım da çok önemli. Siz de güzel bir bakım yaparsanız çok güzel bir sonuç alırsınız ben eminim

80bin tlden basliyor fiyatlari ve bu rakami labioplasti icin biraz ucuk buldum. Komplike bir operasyon degil
Evet fiyatlar gercekten asiri ucuk cok haklisin. Bende zorlandim cok fiyat noktasinda. Ama benimki komplikeydi. Klitorise ve perine bolgesinede mudahale edildi. Riske atmamak icin gozumu kararttim

Merhaba bayağı zaman olmuş yazalı bende sorularım için yeni üye oldum baticon bazı doktorlar önermiyor benim doktorumda kullanma dedi kuruluk yapipi tahriş eder diye bol su ile yıkayıp kurut dedi maike ile.bende ankara da 17 gün önce oldum vajinoplasti ve labioplasti şekline bakmaya cesaret edemedim asla henüz dikislerim duruyo hala benim sorunum şu hala az az da olsa akıntılı şekilde kanalamarim oluyor doktor 40 güne kadar normal dedi ama kimse de olmamış hiç görmedim yorumlarda hep bir kaç gün sonra geçti diyolarlar deneyimleyenler yazabilir mi

Baticon u enfeksiyon kapmaktan korktuğum için oksijenli su ile seyreltip ilk bir kaç gün kullandım. Sonrasında bırakıp başka yöntemlere geçtim. Bende hiç bir sorun yaratmadı açıkçası. Şekline dikişlerinize bana sorarsanız bakmanız daha iyi. Korkulacak bir şey yok. Sizin üzerinden baya da bir süre geçmiş. Eminim şu an bile güzel bir görüntü olmuştur. Vajinoplasti olmadığım için net bir şey söyleyemiyorum, o işlem biraz daha komplike. Fakat Bir arkadaşım vajinoplasti olmuştu ve onda da ara ara sızıntı gibi kanamalar oluyordu.

Merhaba bende yarın olacağım, 2 gün dinlenmem yetelri olur mu? Pazartesi işe dönsem sıkıntı olur mu benim için. Yürürken oturuo kalkarken dikişte sıkıntı oluyor mu? Evde sürekli yatmak mı lazım, desteğinize ihtiyscım var.

oldunuz mu süreciniz nasıl geçti? anestezi çeşidinizi neydi

Mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. 2 gün yeterli olmaz, 1 haftada anca toparlandım ben yürüme ve hareket etmek için sürekli yatmanızı tavsiye ederim ayağınızın altına yükseklik koyup. Ve buz tutmanızı devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…