Labioplasti sürecim dürüst bir şekilde yazıyorum

İç dudak ve vajina daraltma ameliyatı oldum bugün 9 günüm. Hala Ağrı yanma var hiç kolay bir ameliyat değilmiş öyle 2 -3 güne işe dönerim diye düşünmeyin

Ben de bugün labioplasti ameliyatı oldum il gün olduğu için ağrı kesici alana kadar inanılmaz sancılıydı ama hijyen rutininizi merak ediyorum. Buz presi ne şekilde uyguladınız iç çamaşır giyilmeli mi kananam olduğu için ped takıyorum o sebeple giymek zorunda hissediyorum. Bu da buzun yeteri kadar etki etmemesine neden oluyor.

Çok sayıda gazlı bez aldım her buz koyuşumda gazlı beze sardım direkt uyguladım önceleri bacaklarıma koyuyormuşum ama bence tam ameliyatın yapıldığı yere koymak gerek. 20 dakika koyup 10 dk ara veriyodum yanlış hatırlamıyosam. Ben uzun süre iç çamaşırı giymedim bir sıkıntı da yaşamadım ama hep sterildi yattığım yatak giysilerim vs. Bence buzu gazlı beze sarmak iyi buz olarak da en iyisi eldivene su koyup dondurmak bence. Her tuvalet sonrası da gazlı beze batikon döktüm suyla temizlik yapmadım 1 hafta

Buzu kaç gün uygulamak gerekir. Bacakları açarak yatmak mı daha iyidir yoksa kapalı mı tutmak dikişlerim açılır diye korkuyorum açıkçası bilgilendirme için çok teşekkürler

Merhaba , kndisi hangi şehirde acaba?Memnun kaldınız mı? Ve ne kadara oldunuz? yardımcı olabilirseniz çok sevinrim

Merhaba , kndisi hangi şehirde acaba?Memnun kaldınız mı? Ve ne kadara oldunuz? yardımcı olabilirseniz çok sevinrim
İstanbulda kendisi, istediğiniz hastanede işleminizi gerçekleştiriyor. Bana kendisi indirim yaptığı için ve seçtiğim hastane dolayısıyla farklı olabilir vereceği fiyat ama dilerseniz asistanının numarasını verebilirim size. Belki ücrette de yardımcı olur. Gerçekten memnun kalmasaydım önermezdim, en önemli şey sonuçta bıçak altına yatıyoruz ve o kadar para veriyoruz. Olacaksa en iyi şekilde ve bir kere olmalı.. Bu işi ticarete dökmüş birçok doktorun aksine işinin ehli birine yaptırmak en önemlisi. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız :)

Doktorunuz kimdi çok önemli ben d e olacam da korkuyorum kararsızım

Doktorunuz kimdi ben de olacam da rica etsem fikriniz alabilir miyim korkuyorum kararsızım özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım

Doktorunuz kimdi ben de olacam da rica etsem fikriniz alabilir miyim korkuyorum kararsızım özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım

Merhaba labioplasti oldunuz mu nasıl oldu şimdi iyi misiniz ben de olacam da korkuyorum kararsızım özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım

Nasil oldunuz Esra hanimla gorusuyor musunuz? Ameliyat olali ne kadar oldu toplam.Herkeste bir panik olusuyor bende de olmustu.Sonuc guzel oldu ama okadar aradim doktoru bunalttim.Simdi hersey bitti sizin durumunuz nedir?
Merhaba labioplasti oldunuz mu nasıl oldu şimdi iyi misiniz ben de olacam da rica etsem fikriniz alabilir miyim korkuyorum kararsızım özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım

Neyden cekiniyosunuz bence hemen gidin ben cift kontrol gordum rica ederek.Sonuna kadar herseyinizle ilgilenir Esra hanim.Bugun arayin ihmal etmeyin gidin.Ben o kadar cok aradim ki ilk zaman hic kirmadi saolsun hep sorularimi da sorunlarimi da cozdu.
Hangi doktor bu şimdi iyi msnz çok acil lütfen cevap

merhaba nisantasinda azimet ozdemire oldum iyilesme sureci uzun bunu goze alarak ameliyat olun lutfen birde iyice arastirin ben az kalms olsada iyilesme sürecindeyim hala 1 ay suruyor şeklinin oturmasini bekliyorum pazartesi 1 ay olacak benimde

Cevap için teşekkür ederim evet tahmin ediyorum ne kadar ağrı yok deseler de ağrı olacağını düşünüyorum çünkü Bi kesi var dikişler var ama çok ağrı olmasın sonrası görünüş veya fonksiyon olarak kötü olmasın. Hala karar veremedim tabii gökçen Erdoğan ve özgür kartal arasında kaldım. Bayan doktor olsun dedim gökçen hoca olsun falan hiç Bi cevap alamıyorum hastalarınızın öncesi sonrası fotolarını görebilir miyim dedim yok göstermediler ameliyat sonrası hastanede kalma yok kalırsan ekstra 2000 vereceksin ameliyat hangi yöntemle olacak ne olacak soramıyosun. Ya i kadın doktorda böyle güven hissedemiyorsun hiç Bi şekilde. Özgür hoca da bütün sorulara her şekilde cevap buldum ama doktor erkek işte

Tabii yine de emin olamıyorum çünkü sorulara cevap bulsan da hasta fotolarını görsem de sonuçta ameliyat olacam korkuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…