Benim gördüğüm fotoda baya küçücüktü.İyi toparlamış dedim.Diğer doktorun yaptiklariyla kıyasladığımda çok estetik geldi.Bana yatış yapabiliriz dediler iyice toparlanirsiniz dediler olur dedim.Doku fazlaligim çokmuş.Zaten yatmayi çok istiyordum.covitten korkuyorum ama operasyon basit değil.İlk sancısını ağrısını atlatayım istiyorum.Hastane değiştirmiş evet önceden Akaydı.Benimde en korktuğum asimetri ve iz kalması çok üzüldüm şimdi iz kalmış.6 ayda tam toparlama oluyormuş acaba daha iyileşirmisinizki? Gerçermi acaba izler.Klitoris bölgenizde fazlalik biraktimi benim diğer doktorda gördüğüm ve en rahatsız eden şey oydu bildiğiniz et parçası duruyordu bir çok fotoda.Esra hanım bana alicam fazlaliklari dedi inş. Bir sorun çikmaz.Öyle korkuyorumki şuan anlatamam.Ameliyattan uyandiğinizda aciniz oldumu agri kesici vurarakmi uyandiriyorlar? Çoğu kişi yanma ve sizlamayla uyandim yazmiş.
Şişlikten bahsetti bana buz koymami falan anlatti detayli konusuruz operasyon günü dedi.İllaki şişecek çok küçük ve hassa bir bölge Benim birde ağda yaptirdiğimda hep derim soyulur.iki üç gün sizisiyla gezerim.Tenimde çok hassas anliyacağiniz ben mahvolucam.Bu kadar aciya Allah yüzümü güldürsün.Güvenim boşa çıkmasın.Fiyati özelden yazayim size.Herkesin dokusu işlemi farkli.