- 4 Aralık 2020
- 29
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi doctorlady
Hahahah ya aynı benim durumundasınız gerçekten gülerek okudum . Ben de klitorisi göremedim eskiden görünüyordu . Doktorunuz ismi ne aynı doktora olmuş olabiliriz . Benim de zordu ve alt kısım biraz daha sıkıntılı çünkü daha nemli ben öyle düşünüyorumKontrole gittim alttaki dikişlerde açıklık olmuş dikti tekrar ve ilk başta üslubunu beğenmediğim doktor bu sefer çok cana yakın davrandı buraya yazdığıma üzüldüm. Ama en başta öyle davrannıştı ne yapabilirim. Klitoris dıştan görünmemeliymiş klitoris sandığım yer klitoris değilmiş. Derinin altında hissedersin dedi. Yani bence bu ameliyat bence bir delilik ama yaptım pişman değilim şükür doktorun deneyimi sayesinde.
Herkese selamlar. 8 gün önce labioplasti oldum ve bu süreci paylaşmak ve bir şey sormak istedim çünkü ameliyatı olmadan önce ben de foruma bakarak karar vermiştim. Doktor kararım aslında adı duyulmayan biriydi annem bulmuştu fakat burda yazılanları görünce ve sık sık bu operasyonu yapan bir doktora gitmeyi uygun gördüm. Yaşım genç daha önce de estetik operasyon geçirdim yani bir operasyondan ne bekleneceğini bilen biriyim. Herneyse burada önerilen bir doktordan randevu aldım. Doktorun sürekli söylediği şey normal labialar normal dudaklar. Oysaki normal diye bir şey yoktur barbie vajina ile doğanlar %50den az. Ben sadece karantina döneminde iyi dinlenirim diye yaptırdım ve de bazen canım yanıyordu. Bence hastaya yaklaşımı hiç etik değildi, daha doğrusu konuşma biçimi ama sürekli bu operasyonu yaptığı için güvendim. İyi ki de güvenmişim 1.gün biraz bunaldım onun dışında otururken ilk gün bile sıkıntım olmadı yani tolere edilebilirdi. Ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım. Çişimi yaparken yanma olmadı çok korkmuştum bazı deneyimleri okuyunca. Çok zor bir vakaydım ben ve klitorise de dokunuldu. Yani kısaca iyileşme sürecim fena gitmiyor sürekli dinleniyorum. Sıkıntım şu klitorisimin şekli bir değişik oldu göremiyorum. Dokunuyorum hassas bir yapı var ama klitoris mi anlayamıyorum.Ayrıca üstteki dikişlerim hızlı iyileşirken vajen girişindeki dikişlerim sızlıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı klitorisimin şekli sizce değişir mi? Belki konuşmak için çok erkendir ama doktorumdan memnunum peynir ekmek yer gibi bu operasyonu yapan birine olunmalı bence. Çünkü benim gibi zor bir vakaysanız şekil çok önemli ve daha önce yapan bir doktorla bir sıkıntı yaşanmıyor. Umarım klitoris sorunum çözülür. Burayı da updatel
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben bir şey danışmak istiyorum şuan nişanlıyım ve 6 -7 ay kadar sonra evleneceğim bu problemimi nişanlıma hiç bahsetmeden halletmek istiyorum ameliyat olmaya kesin karar verdim fakat kafama takılan ve size sormak istediğim şu ki bu geçirmiş olduğum operasyon daha sonra bir yerde karşıma çıkar mı ? Özel bir yerde olacak devlet (Sgk) karşilamayacak buna rağmen herhangi bir sağlık veri tabaninda bu operasyonum kayit altinda olur mu? Bilginiz var ise çok ihtiyacım var..Herkese selamlar. 8 gün önce labioplasti oldum ve bu süreci paylaşmak ve bir şey sormak istedim çünkü ameliyatı olmadan önce ben de foruma bakarak karar vermiştim. Doktor kararım aslında adı duyulmayan biriydi annem bulmuştu fakat burda yazılanları görünce ve sık sık bu operasyonu yapan bir doktora gitmeyi uygun gördüm. Yaşım genç daha önce de estetik operasyon geçirdim yani bir operasyondan ne bekleneceğini bilen biriyim. Herneyse burada önerilen bir doktordan randevu aldım. Doktorun sürekli söylediği şey normal labialar normal dudaklar. Oysaki normal diye bir şey yoktur barbie vajina ile doğanlar %50den az. Ben sadece karantina döneminde iyi dinlenirim diye yaptırdım ve de bazen canım yanıyordu. Bence hastaya yaklaşımı hiç etik değildi, daha doğrusu konuşma biçimi ama sürekli bu operasyonu yaptığı için güvendim. İyi ki de güvenmişim 1.gün biraz bunaldım onun dışında otururken ilk gün bile sıkıntım olmadı yani tolere edilebilirdi. Ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım. Çişimi yaparken yanma olmadı çok korkmuştum bazı deneyimleri okuyunca. Çok zor bir vakaydım ben ve klitorise de dokunuldu. Yani kısaca iyileşme sürecim fena gitmiyor sürekli dinleniyorum. Sıkıntım şu klitorisimin şekli bir değişik oldu göremiyorum. Dokunuyorum hassas bir yapı var ama klitoris mi anlayamıyorum.Ayrıca üstteki dikişlerim hızlı iyileşirken vajen girişindeki dikişlerim sızlıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı klitorisimin şekli sizce değişir mi? Belki konuşmak için çok erkendir ama doktorumdan memnunum peynir ekmek yer gibi bu operasyonu yapan birine olunmalı bence. Çünkü benim gibi zor bir vakaysanız şekil çok önemli ve daha önce yapan bir doktorla bir sıkıntı yaşanmıyor. Umarım klitoris sorunum çözülür. Burayı da updatelerim.
Çok çok teşekkür ederim. Düşünerek ayrıntılı bilgi vermişsiniz. Bu bu gizlilik konusunda tamamen rahatladım en çok olsa olsa ufak dikiş izleri kalabilir onuda çok anlayacağını düşünmüyorum açıkçası nişanlımın. Özgür Kartal'ın bu konuda iyi olduğunu duydum ona gitmeyi düşünüyorum biraz ücreti fazla sekiz bin tl civarı olacak muhtemelen, bu fiyatları duyduktan sonra da insan gerçekten hiç bir kusur kalmasın istiyor. Yani fiyat artınca biraz beklentim de arttı umarım tamamen normal bir görünüme kavuşurum.Operasyon çıkmaz fakat operasyon için yapılacak kan testi corona testi e nabıza düşer. Yani tam kan vs bakılınca test yaptırdığınızın kaydı olur. Onun dışında düşüneyim..Özelde olduğu için kaydınız açılır o hastaneye onun dışında sanmıyorum ki nişanlınız görsün. Ama dikkat edin doktorunuza çünkü memnun kalmayan da oluyor evlenmeden önce yaptırmak isteyip. Bir de evlenmeden önce ne kadar erken o kadar iyi bence iyileşme süresi 2 ay çünkü. Umarım yardımcı olmuşumdur sorunuz varsa özelden de yazabilirsiniz.
Özgür kartalın ameliyat sonrası birkaç fotoğrafını gördüm başarılı görünüyordu ama bence sadece fotoğrafla değerlendirilmemeli çünkü herkes en iyi yaptığını gösterir kimse memnun kalmayan hastasını göstermez. Ama hastanede ameliyat yapan bir doktor seçilmeli bence çünkü önemli bir ameliyat bir de labioplasty ve hudoplasty için ayrı fiyat isteyen bir doktorla olmaz ben size söyleyim.. bu kimdir bilmiyorum ama genital estetik diyoruz tamamını estetik olarak yapmalı benim param hudoplastye yetmiyosa onu yapmicak mı yani çok saçma buluyorum. Bir de normal demeyelim bence bu işin normali yok bize dayatılan normal var. Umarım memnun kalırsınız :)Çok çok teşekkür ederim. Düşünerek ayrıntılı bilgi vermişsiniz. Bu bu gizlilik konusunda tamamen rahatladım en çok olsa olsa ufak dikiş izleri kalabilir onuda çok anlayacağını düşünmüyorum açıkçası nişanlımın. Özgür Kartal'ın bu konuda iyi olduğunu duydum ona gitmeyi düşünüyorum biraz ücreti fazla sekiz bin tl civarı olacak muhtemelen, bu fiyatları duyduktan sonra da insan gerçekten hiç bir kusur kalmasın istiyor. Yani fiyat artınca biraz beklentim de arttı umarım tamamen normal bir görünüme kavuşurum.
merhaba geçen cuma günü ic dudak ameliyati oldum benimkiler bayağı büyüktü ondanmi bilmiyorum ama suan hala agri kesici içiyorum yan yatamiyorum ve düzgün oturamiyorum ayakkabimi egilip giyemiyorum dikislerim sanirim cok sık kurumuş gibi hissiyat var sanki ters bi hareket yapsam yirtilacakmis gibi.. ins sonucu guzel olur gorunuse gore ic dudakları tamamen kesti sonradan iyilesince biraz cikarmi bilmiyorum benim kloristim dısari tamamen ic dudaksiz nasil duracak iyilesince fikrim yok ama cidden 2 gunde iş hayatina donulecek bir ameliyat degilHerkese selamlar. 8 gün önce labioplasti oldum ve bu süreci paylaşmak ve bir şey sormak istedim çünkü ameliyatı olmadan önce ben de foruma bakarak karar vermiştim. Doktor kararım aslında adı duyulmayan biriydi annem bulmuştu fakat burda yazılanları görünce ve sık sık bu operasyonu yapan bir doktora gitmeyi uygun gördüm. Yaşım genç daha önce de estetik operasyon geçirdim yani bir operasyondan ne bekleneceğini bilen biriyim. Herneyse burada önerilen bir doktordan randevu aldım. Doktorun sürekli söylediği şey normal labialar normal dudaklar. Oysaki normal diye bir şey yoktur barbie vajina ile doğanlar %50den az. Ben sadece karantina döneminde iyi dinlenirim diye yaptırdım ve de bazen canım yanıyordu. Bence hastaya yaklaşımı hiç etik değildi, daha doğrusu konuşma biçimi ama sürekli bu operasyonu yaptığı için güvendim. İyi ki de güvenmişim 1.gün biraz bunaldım onun dışında otururken ilk gün bile sıkıntım olmadı yani tolere edilebilirdi. Ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım. Çişimi yaparken yanma olmadı çok korkmuştum bazı deneyimleri okuyunca. Çok zor bir vakaydım ben ve klitorise de dokunuldu. Yani kısaca iyileşme sürecim fena gitmiyor sürekli dinleniyorum. Sıkıntım şu klitorisimin şekli bir değişik oldu göremiyorum. Dokunuyorum hassas bir yapı var ama klitoris mi anlayamıyorum.Ayrıca üstteki dikişlerim hızlı iyileşirken vajen girişindeki dikişlerim sızlıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı klitorisimin şekli sizce değişir mi? Belki konuşmak için çok erkendir ama doktorumdan memnunum peynir ekmek yer gibi bu operasyonu yapan birine olunmalı bence. Çünkü benim gibi zor bir vakaysanız şekil çok önemli ve daha önce yapan bir doktorla bir sıkıntı yaşanmıyor. Umarım klitoris sorunum çözülür. Burayı da updatelerim.
Üstte yazdığım sizin için cevaptımerhaba geçen cuma günü ic dudak ameliyati oldum benimkiler bayağı büyüktü ondanmi bilmiyorum ama suan hala agri kesici içiyorum yan yatamiyorum ve düzgün oturamiyorum ayakkabimi egilip giyemiyorum dikislerim sanirim cok sık kurumuş gibi hissiyat var sanki ters bi hareket yapsam yirtilacakmis gibi.. ins sonucu guzel olur gorunuse gore ic dudakları tamamen kesti sonradan iyilesince biraz cikarmi bilmiyorum benim kloristim dısari tamamen ic dudaksiz nasil duracak iyilesince fikrim yok ama cidden 2 gunde iş hayatina donulecek bir ameliyat degil
vallahi yatiyorum ama surekli yatmaktanda kalcalarimda bacaklarimda eklem agrisi oluyor aynayla bakiyorum uc dudaklar minnacık küçücük duruyor benim kloristim disarida o sekilde iyi duracakmi bilmiyorum. Acaba dikisli oldugu icinmi o kadar icerde duruyor? ozellikle biraz birakmasini soylemistimYan yatmayın bir hafta boyunca ben dümdüz yattım sonra öyle yatmaya alıştım kendinizi zorlamayın yoksa dikişler acıtır. İç dudakları dış dudaklara diktiyse barbie vajina yapmıştır umarım memnun kalırsınız. Ben 1 haftayı resmen yatarak geçirdim o yüzden ağrım sızım olmadı bence şansınız varsa yatabildiğiniz kadar yatın
İçerdedir dikiş biraz ödem yapıyor boyutu etkiliyor bence. Valla ben bi gün baktım tüm dikişler gitmiş yaklaşık 20 günde oldu bu üstteki dikişler daha kolay eriyor da vajen girişindeki dikişin erimesi daha uzun sürdü bende istediğiniz zaman yazabilirsiniz sorunuz olursavallahi yatiyorum ama surekli yatmaktanda kalcalarimda bacaklarimda eklem agrisi oluyor aynayla bakiyorum uc dudaklar minnacık küçücük duruyor benim kloristim disarida o sekilde iyi duracakmi bilmiyorum. Acaba dikisli oldugu icinmi o kadar icerde duruyor? ozellikle biraz birakmasini soylemistimgerci iyilesince anlayacagimda sizde dikis erime suresi ne kadarda oldu
Nasil oldunuz Esra hanimla gorusuyor musunuz? Ameliyat olali ne kadar oldu toplam.Herkeste bir panik olusuyor bende de olmustu.Sonuc guzel oldu ama okadar aradim doktoru bunalttim.Simdi hersey bitti sizin durumunuz nedir?İçerdedir dikiş biraz ödem yapıyor boyutu etkiliyor bence. Valla ben bi gün baktım tüm dikişler gitmiş yaklaşık 20 günde oldu bu üstteki dikişler daha kolay eriyor da vajen girişindeki dikişin erimesi daha uzun sürdü bende istediğiniz zaman yazabilirsiniz sorunuz olursa
Tekrar açıklık oluştu ağlıyorum doktora yazmaya da çekiniyorumNasil oldunuz Esra hanimla gorusuyor musunuz? Ameliyat olali ne kadar oldu toplam.Herkeste bir panik olusuyor bende de olmustu.Sonuc guzel oldu ama okadar aradim doktoru bunalttim.Simdi hersey bitti sizin durumunuz nedir?
Neyden cekiniyosunuz bence hemen gidin ben cift kontrol gordum rica ederek.Sonuna kadar herseyinizle ilgilenir Esra hanim.Bugun arayin ihmal etmeyin gidin.Ben o kadar cok aradim ki ilk zaman hic kirmadi saolsun hep sorularimi da sorunlarimi da cozdu.Tekrar açıklık oluştu ağlıyorum doktora yazmaya da çekiniyorum
Kime oldunuz benim 6ay oldu hala pişmanım aşırı mutsuzum hala pantolon giyince hassasiyet var klitoriste..hala inanamıyorum nasıl böyle bişi yaptım diye..doktorum Süleyman eserdağdı..kesinlikle tavsiye etmiyorum.Olmayın bu ameliyatı..hele klitorise hiç dokundurtmayınmerhaba geçen cuma günü ic dudak ameliyati oldum benimkiler bayağı büyüktü ondanmi bilmiyorum ama suan hala agri kesici içiyorum yan yatamiyorum ve düzgün oturamiyorum ayakkabimi egilip giyemiyorum dikislerim sanirim cok sık kurumuş gibi hissiyat var sanki ters bi hareket yapsam yirtilacakmis gibi.. ins sonucu guzel olur gorunuse gore ic dudakları tamamen kesti sonradan iyilesince biraz cikarmi bilmiyorum benim kloristim dısari tamamen ic dudaksiz nasil duracak iyilesince fikrim yok ama cidden 2 gunde iş hayatina donulecek bir ameliyat degil
merhaba nişastanda azimet ozdemire oldum ben kloriste dokundurmadim hic suan hassasiyet durumu yok 19cu günüm 2 ayi buluyormus oturmasi kloristim kabak gibi ortada ic diller cok kesilmiş sonradan iyilesmeye yakin cikarmi bilmiyorum 2 ay dolunca tekrar durumumu burada paylaşacağımKime oldunuz benim 6ay oldu hala pişmanım aşırı mutsuzum hala pantolon giyince hassasiyet var klitoriste..hala inanamıyorum nasıl böyle bişi yaptım diye..doktorum Süleyman eserdağdı..kesinlikle tavsiye etmiyorum.Olmayın bu ameliyatı..hele klitorise hiç dokundurtmayın