- Konu Sahibi ogretmenhanimmmmm
-
Lütfen bizi de süreç hakkında bilgilendirir misin hangi şehir ve hangi doktora oluyorsun bende de aynı problem var ve birtürlü cesaret edemiyorumHerkese merhabalar nihayet kararımı verdim yarın genital estetik oluyorum. :) Doktorum muayenede sadece labioplastinin yeterli olmayacağını,klitoriste müdahale edeceğini ve vajina girişinin çok uzun olduğu için hoş bir görüntü oluşması için ona da müdahale etmesi gerektiğini söyledi. Umarım memnun kalırım. Dualarınızı bekliyorum.
Bunun için birinin yorum yazmasını beklemeyin doktorunuza bilgi verin regl de olabilir dikiş de olabilir şu an ayırt edemeyebilirsiniz uzman görüşü almanız lazım geçmiş olsunNazar değdirdim sanırım,bi anda kan gelmeye başladı dikişlerim mi patladı anlamadım bi süre durmadı şu an durdu ama bi taraf o kadar şiş ki dikiş patladı diye korkuyorumbilenler yazsın lütfeenn.
Saydıklarınızın hepsi bana yapıldı çok ama çok memnunum darısı sizeTeşekkür ederim hepsini daha sonra ayrıntılı yazacağım.
Ameliyat sonrası süreçleri okudukça biraz geriliyorum bana üç işlem yapılacağı için de artı bir gerginlik oluştu. Sonrasında toparlanamam,ağrım,sızım olur diye çok çekiniyorum. Ancak görüntüden şu an o kadar mutsuzum ki. Umarim istediğim gibi olur.
Dikişde patlamış olabilir ama kanama yoğunsa regli olmuşsunuzdur üstüneBunun için birinin yorum yazmasını beklemeyin doktorunuza bilgi verin regl de olabilir dikiş de olabilir şu an ayırt edemeyebilirsiniz uzman görüşü almanız lazım geçmiş olsun
Geçer hiç panik yapmayınBir dudağı aşırı şiş acıyor diğeri normal gibi bir de adet oldum.buz uyguluyorum geçer değil mi?
Kanama dün durdu dikiş kısmından gelen ama şişti. Bu vajinanın içinden geliyor regliyim sanirim günü aynı zamanda. Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum.Dikişde patlamış olabilir ama kanama yoğunsa regli olmuşsunuzdur üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?