Labioplasti olmak istiyorum.

Kesinlikle yorumlarınıza katılıyorum..Fake hesaplarla reklam yaptırıyor.

[/QUOTE]
Şuan nasılsın bende esra hanıma olmayı düşünüyorum.Baya zaman geçmiş beni de bilgilendirir misin?Ne kadar zamanda iyileştiniz?

Şuan ki durumunuz nedir bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Birazcık bilgi toplamak istiyorum konular hep eski ve aktif çok az yorum var.Memnun kaldınız mı?

Süleyman beyin reklama ihtiyacı olduğunu pek düşünmüyorum ben vajinismus tedavisini Hera klinikte oldum gayet başarılıydı ve memnun kalmıştım labioplasti konusunda başarılı mı bilmiyorum tabi .. neticede benim tedavim psikolojik bu konu fizyolojik

Konu 2019 ait hortlamış

Merhaba. Kendisini tanimam, ben sadece ustte siralanan doktorlarla ilgili yaptigim araştırmalar sonucu yazmıştım o zaman o yorumu. Hemen hemen bütün kullanicilarin yorumunu okudum, sitelerinden arastirdim, klinikleri aradim konuştum bu yüzden yazmıştım

Arka arkaya aynı gün iki mesaj yazmışsınız birinde 1 ay oldu diğerinde iki ay oldu yazmışsınız. Gerçekten insanların sağlıkları hakkında yanıltıcı ve reklam yapan yorumlar yaptığınıza inanmak bile istemiyorum.

Merhaba ameliyatınızın güzel geçtiğine sevindim . Ben farklı bir ildeyim fakat eser ağar mantıklı gelmeye başladı bu ameliyat için . Fakat görüşmek için aradığımda Sekreteri bilgi veriyor . Kenaiyle mi iletişim kurdunuz siz . Hastanede kalmak gerekiyor sanırım 1 gün . Sürecinizden biraz bahşeder misiniz çok mu zordu çok korkuyorum . Yol da gözümde çok büyüyor .

Merhaba, tecrubenizi paylasir misiniz memnun kaldiginiz yer neresi oldu, mesela devlet hastanesibde oluyor mu bu islem uygun fiyatli guvenilir doktor nasil bulabilirim

Reklam ? Evraklarım var yani ameliyat öncesi prosedür yazısı falan atabilirim.Entübe oldum şükür kurtuldum hastalıktan buraya giremedim haliyle yanlış yazmış olabilirim.

Şuan ki durumunuz nedir bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Birazcık bilgi toplamak istiyorum konular hep eski ve aktif çok az yorum var.Memnun kaldınız mı?
Ameliyat başarılı geçti sonuçtanda memnun kaldım Esra Hoca işinin ehli bir kadın. Tam iyileştim derken hastanelere düştüm yazmışsınız ama göremedim haliyle.1 yıl oldu durumum iyi labiolarım azda olsa var.

Yaklaşık 2 ay önce özgür kartal a oldum. Hem klitoris hem de iç dudaklara müdahale oldu. Ben gayet memnunum. Bu sitedeki yorumlar üzerine gitmştm. Ayrıca esra cabuk, ebru zülfikaroğlu ve süleyman eserdağ a da muayene oldum ama özgür bey de karar kıldım. Öncdsi sorası fptograflarını görünce. Ben kesinlikle tavsiye ederim en azından mümkünse muayene için gidin o zaman insan kafası daha da netleşiyor. Bu dertten kurtıldugum için o kdr mutluyum ki. Umarım herkes de benim yasadgm mutluluğu yaşar.

Merhaba , kndisi hangi şehirde acaba?Memnun kaldınız mı? Ve ne kadara oldunuz? yardımcı olabilirseniz çok sevinrim

Merhaba , Memnun kaldığınızı yazmışsınız acaba ne ne kadara oldunuz? yardımcı olabilirseniz çok sevinrim

Labioplasti oldunuz mu nasıl oldu şimdi iyi misiniz ben de olacam da rica etsem fikriniz alabilir miyim kararsızım korkuyorum doktor kimdi

Hangi Esra hanım Esra demir yüzer mi Esra çabuk cömert mi Bi de iyileşme süreci bayaaa uzunmuş çok mu ağrılı oldu nasıldı

Evet kime oldunuz süreç nasıldı gökçen Erdoğan hakkında bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…