Doktor konusunda birşey söyleyemem isimlerini çok duydum ama tecrübe edenler yazarsa daha ii olur ben şuan 12. Günüm morluk şişlik yok sadece derin kesilen bir yMerhaba arkadaşlar ben labioplasti olmak istiyorum.Bunun için birikim yaptım ve doktor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.Ankara'da yaşıyorum takıntı haline getirdim artık düzelsin isitiyorum.Ankara içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ama İstanbul da olabilir.Kime gidebilirim?
Özgür Kartal
Süleyman Eserdağ
Esra Çabuk Cömert
Gözde Erten Kılıç
Ebru Zülifkaroğlu
(Bunlar benim bildiğim doktorlar siz kime oldunuz? Fiyat aralıkları ne ? Çok ağrı oluyor mu yürümemde bozukluk falan olur mu? Ameliyat için hazırlamam gereken bişey var mı? Nekadar sürüyor bunları benimle de paylaşırsanız sevinirim.
Doktor takvimini kurcaladım yorumları okudum şimdi burdan da bakıcam sadece yorumla gitmek istemiyorum.Tecrübeli arkadaşlar lütfen reklam yapmayanlar bana süreci ve yaşadıklarını özelden de olsa anlatın
Doktor konusunda birşey söyleyemem isimlerini çok duydum ama tecrübe edenler yazarsa daha ii olur ben şuan 12. Günüm morluk şişlik yok sadece derin kesilen bir yer var sızı var diyelim hayat aynen devam ediyor günlük hayatta unutuyorum orayı ama akşam yatağa yatınca kendini hatırlatıyor siz çalışıyorsanız 1 hafta izin alın ameliyata giderken elbise giyinin yada çantanıza yedek olarak alın ben bir hafta kadar elbise eşofmanla gezdim sonrasında dar kotlara devam ediyorum... İyileşme tamamlanırsa ozaman asıl anlayacağım sonuç iyimi kötümü görüntü olarak çok çok ii onu söyleyebilirim
2 sene önce gittim Esra Çabuk Comert'e operasyon sonrası 1 ay zorlandım.Sonra herşey geçti şimdi görünüm iyi.Ameliyata giderken pamuklu ped birde iç çamaşırı götürsen iyi olur.Krem veriliyor iyileşme süreci için.Temizligine dikkat etmen gerek sonrası zaten vücut kendini onarıyor.Merhaba arkadaşlar ben labioplasti olmak istiyorum.Bunun için birikim yaptım ve doktor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.Ankara'da yaşıyorum takıntı haline getirdim artık düzelsin isitiyorum.Ankara içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ama İstanbul da olabilir.Kime gidebilirim?
Özgür Kartal
Süleyman Eserdağ
Esra Çabuk Cömert
Gözde Erten Kılıç
Ebru Zülifkaroğlu
(Bunlar benim bildiğim doktorlar siz kime oldunuz? Fiyat aralıkları ne ? Çok ağrı oluyor mu yürümemde bozukluk falan olur mu? Ameliyat için hazırlamam gereken bişey var mı? Nekadar sürüyor bunları benimle de paylaşırsanız sevinirim.
Doktor takvimini kurcaladım yorumları okudum şimdi burdan da bakıcam sadece yorumla gitmek istemiyorum.Tecrübeli arkadaşlar lütfen reklam yapmayanlar bana süreci ve yaşadıklarını özelden de olsa anlatın
merhaba.Merhaba arkadaşlar ben labioplasti olmak istiyorum.Bunun için birikim yaptım ve doktor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.Ankara'da yaşıyorum takıntı haline getirdim artık düzelsin isitiyorum.Ankara içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ama İstanbul da olabilir.Kime gidebilirim?
Özgür Kartal
Süleyman Eserdağ
Esra Çabuk Cömert
Gözde Erten Kılıç
Ebru Zülifkaroğlu
Ameliyatımı oldum bugun 22. günüm sızı ağrı kalmadı ödemler hala var ama eskisi kadar değil.Esra çabuk cömert'e gittim bana kağıtta da anlattı süreci ilk 3 gün yerimden kalkmadım 10 gün kadar dinlendim şuan çok rahatım gündelik hayatıma devam ediyorum siz neler yaşadınız?merhaba.
olmayan arkadaşlar için bilgi verebilirim. ankara bu iş için alternatifi bol olan bir yer. kendinizi rahat hissedeceğiniz ve maddi açıdan sizi yormayacak bir yer olması önemli bence. dileyene yaşadıklarımı paylaşabilirim.
Teşekkürler ben Esra çabuk cömert'e gittim şuan çok iyiyim.Daha şekil belli olmasa da çok şişlik kalmadı 1 ay sonra tahmini tamamen oturur şekli diye düşünüyorum.Siz nasılsınız ödemleriniz indimi dikişleriniz düşmeye başladı mı? Hepimize geçmiş olsun :)ben 23 gün önce özgür kartala oldum. Kolay ve ağrısız geçirdim. Zaten konu ile ilgili başlık açtım ordan okuyabilirsiniz benim sürecimi. Sevgiler
Benim 1 ay oldu.. Şişlik kalmadı kaldıysada daha da küçülecektir.. çok iyiyim çok mutluyum iyiki de olmuşum. Doktoruma minnettarım .. Çok rahatladımTeşekkürler ben Esra çabuk cömert'e gittim şuan çok iyiyim.Daha şekil belli olmasa da çok şişlik kalmadı 1 ay sonra tahmini tamamen oturur şekli diye düşünüyorum.Siz nasılsınız ödemleriniz indimi dikişleriniz düşmeye başladı mı? Hepimize geçmiş olsun :)
benim o kadar uzun sürmedi. belki kişiye göre ya da doktorun tekniğine göre değişiyordurAmeliyatımı oldum bugun 22. günüm sızı ağrı kalmadı ödemler hala var ama eskisi kadar değil.Esra çabuk cömert'e gittim bana kağıtta da anlattı süreci ilk 3 gün yerimden kalkmadım 10 gün kadar dinlendim şuan çok rahatım gündelik hayatıma devam ediyorum siz neler yaşadınız?
Canim dikkat et fake hesaptan iyi yorumlar yapiyorlar ben derdimi anlattim diye ceza verdiler doktor ismi veremiyorum yorumlarimdanda doktorun ismini silmislerMerhaba. Suleyman bey cok pahaliya yapiyor ve burda surekli reklamini yaptırıyor fake hesaplarla. Ebru Zülfikaroglu hakkinda ozellikle hastalarini asagilayici tavriyla cok kotu yorumlar okudum o yüzden ben onu hic dusunmedim.Gozde hanimi da arastirdim fakat labioplasti ile ilgili cok da paylasimini ve hastasini bulamadim. Esra hanima oldum ameliyatimi, 40 gun oldu. Iyilesme icin 1. 5 - 2 ay, tam sonuc icin en az 6 ay beklemem gerekiyormuş suan icin pek bir sey soyleyemicem ama doktor cok sıcakkanlı birisi ameliyatim da iyi geçti benim. Cok iyi araştırın derim. Sevgiler
QUOTE="suedanr, post: 61179589, member: 961000"]
Merhaba arkadaşlar ben labioplasti olmak istiyorum.Bunun için birikim yaptım ve doktor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.Ankara'da yaşıyorum takıntı haline getirdim artık düzelsin isitiyorum.Ankara içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ama İstanbul da olabilir.Kime gidebilirim?
Özgür Kartal
Süleyman Eserdağ
Esra Çabuk Cömert
Gözde Erten Kılıç
Ebru Zülifkaroğlu