Labioplasti olmak istiyorum.

suedanr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
49
4
35
Merhaba arkadaşlar ben labioplasti olmak istiyorum.Bunun için birikim yaptım ve doktor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.Ankara'da yaşıyorum takıntı haline getirdim artık düzelsin isitiyorum.Ankara içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ama İstanbul da olabilir.Kime gidebilirim?

Özgür Kartal
Süleyman Eserdağ
Esra Çabuk Cömert
Gözde Erten Kılıç
Ebru Zülifkaroğlu

(Bunlar benim bildiğim doktorlar siz kime oldunuz? Fiyat aralıkları ne ? Çok ağrı oluyor mu yürümemde bozukluk falan olur mu? Ameliyat için hazırlamam gereken bişey var mı? Nekadar sürüyor bunları benimle de paylaşırsanız sevinirim.
Doktor takvimini kurcaladım yorumları okudum şimdi burdan da bakıcam sadece yorumla gitmek istemiyorum.Tecrübeli arkadaşlar lütfen reklam yapmayanlar bana süreci ve yaşadıklarını özelden de olsa anlatın

Doktor konusunda birşey söyleyemem isimlerini çok duydum ama tecrübe edenler yazarsa daha ii olur ben şuan 12. Günüm morluk şişlik yok sadece derin kesilen bir y

ben dr pelin ilbeyi ne oldum.. mutlaka gidin görüşün..onu görünce tamam dedim.doktorum bu olmalı

Merhaba. Suleyman bey cok pahaliya yapiyor ve burda surekli reklamini yaptırıyor fake hesaplarla. Ebru Zülfikaroglu hakkinda ozellikle hastalarini asagilayici tavriyla cok kotu yorumlar okudum o yüzden ben onu hic dusunmedim.Gozde hanimi da arastirdim fakat labioplasti ile ilgili cok da paylasimini ve hastasini bulamadim. Esra hanima oldum ameliyatimi, 40 gun oldu. Iyilesme icin 1. 5 - 2 ay, tam sonuc icin en az 6 ay beklemem gerekiyormuş suan icin pek bir sey soyleyemicem ama doktor cok sıcakkanlı birisi ameliyatim da iyi geçti benim. Cok iyi araştırın derim. Sevgiler

Ben Istanbulda Nevra Topalismailogluna amelyat olmustum 6 sene once gayer memnunum şişli de muaynehanesi bi bak.istersen netten ben gayet memnunum

2 sene önce gittim Esra Çabuk Comert'e operasyon sonrası 1 ay zorlandım.Sonra herşey geçti şimdi görünüm iyi.Ameliyata giderken pamuklu ped birde iç çamaşırı götürsen iyi olur.Krem veriliyor iyileşme süreci için.Temizligine dikkat etmen gerek sonrası zaten vücut kendini onarıyor.

Merhaba
Cidden bu işi yaptıran biri var mı tavsiyede bulunabilecek?

Evet bi arkadaş atıfta bulunmuş Süleyman beye ama baştan söyliyim fake hesap falan değilim dün oldum ameliyatımı süleyman eserdağ yaptı evet biraz pahalı bir işlem ama bu hayatınız boyunca memnun kalmak isteyeceğiniz bir işlemse rakamlara takılmayın derim çok ilgili bir doktor sonuçtan çok memnunum bir gün olmasına rağmen herhangi bir ağrım yok iyileşme süreci iki ay kadar sürecek dendi ilerleyen zamanlarda tekrar paylaşım yaparım size ameliyatı olmak isteyip çekinen arkadaşlar varsa bence hiç çekinmesinler korkmasınlar herşey karar verene kadar sonrası basit.

QUOTE="suedanr, post: 61179589, member: 961000"]

Merhaba arkadaşlar ben labioplasti olmak istiyorum.Bunun için birikim yaptım ve doktor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.Ankara'da yaşıyorum takıntı haline getirdim artık düzelsin isitiyorum.Ankara içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ama İstanbul da olabilir.Kime gidebilirim?

Özgür Kartal

Süleyman Eserdağ

Esra Çabuk Cömert

Gözde Erten Kılıç

Ebru Zülifkaroğlu

(Bunlar benim bildiğim doktorlar siz kime oldunuz? Fiyat aralıkları ne ? Çok ağrı oluyor mu yürümemde bozukluk falan olur mu? Ameliyat için hazırlamam gereken bişey var mı? Nekadar sürüyor bunları benimle de paylaşırsanız sevinirim.

Doktor takvimini kurcaladım yorumları okudum şimdi burdan da bakıcam sadece yorumla gitmek istemiyorum.Tecrübeli arkadaşlar lütfen reklam yapmayanlar bana süreci ve yaşadıklarını özelden de olsa anlatın

[/QUOTE]

Ben Esra Çabuk Cömert e yaptırdım.Sonuçtan da memnun kaldım sarkan kısımları aldı klitorise müdahale edilmedi.Tam böyle iç doku falan 3 ayda iyileşti.Yanına temiz pamuklu iç çamaşır ve büyük ped alman yeterli olur. 2 saat sürdü ameliyat sonra eve gidip dinlenmeye başladım.İlk gün zaten narkozla okadar hissetmiyoesunuz.Sonraki günlerde sızı illa ki oluyor ilk 3 4 gün dinlenmenizi öneririm .Hatta çalışmıyorsanız 1 hafta daha iyi.Sonra rutin işlerinize dönebilirsiniz.

merhaba.
olmayan arkadaşlar için bilgi verebilirim. ankara bu iş için alternatifi bol olan bir yer. kendinizi rahat hissedeceğiniz ve maddi açıdan sizi yormayacak bir yer olması önemli bence. dileyene yaşadıklarımı paylaşabilirim.

ben 23 gün önce özgür kartala oldum. Kolay ve ağrısız geçirdim. Zaten konu ile ilgili başlık açtım ordan okuyabilirsiniz benim sürecimi. Sevgiler

Ameliyatımı oldum bugun 22. günüm sızı ağrı kalmadı ödemler hala var ama eskisi kadar değil.Esra çabuk cömert'e gittim bana kağıtta da anlattı süreci ilk 3 gün yerimden kalkmadım 10 gün kadar dinlendim şuan çok rahatım gündelik hayatıma devam ediyorum siz neler yaşadınız?

Son düzenleme:
ben 23 gün önce özgür kartala oldum. Kolay ve ağrısız geçirdim. Zaten konu ile ilgili başlık açtım ordan okuyabilirsiniz benim sürecimi. Sevgiler
Teşekkürler ben Esra çabuk cömert'e gittim şuan çok iyiyim.Daha şekil belli olmasa da çok şişlik kalmadı 1 ay sonra tahmini tamamen oturur şekli diye düşünüyorum.Siz nasılsınız ödemleriniz indimi dikişleriniz düşmeye başladı mı? Hepimize geçmiş olsun :)

Benim 1 ay oldu.. Şişlik kalmadı kaldıysada daha da küçülecektir.. çok iyiyim çok mutluyum iyiki de olmuşum. Doktoruma minnettarım .. Çok rahatladım size de geçmiş olsun. ne kadar oldu olalı ?

benim o kadar uzun sürmedi. belki kişiye göre ya da doktorun tekniğine göre değişiyordur

Canim dikkat et fake hesaptan iyi yorumlar yapiyorlar ben derdimi anlattim diye ceza verdiler doktor ismi veremiyorum yorumlarimdanda doktorun ismini silmisler daha nedeyim varsa ozelden doktor ismini soyleyim ben mahvoldum doktorunu iyi sec sonra sagligindanda parandanda oluyorsun hic bir hakta talep edemiyosun dikkatli oll iyi yorumlara reklamlara kanma

Ben Esra Çabuk Cömert e yaptırdım.Sonuçtan da memnun kaldım sarkan kısımları aldı klitorise müdahale edilmedi.Tam böyle iç doku falan 3 ayda iyileşti.Yanına temiz pamuklu iç çamaşır ve büyük ped alman yeterli olur. 2 saat sürdü ameliyat sonra eve gidip dinlenmeye başladım.İlk gün zaten narkozla okadar hissetmiyoesunuz.Sonraki günlerde sızı illa ki oluyor ilk 3 4 gün dinlenmenizi öneririm .Hatta çalışmıyorsanız 1 hafta daha iyi.Sonra rutin işlerinize dönebilirsiniz.
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…